Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.087
Cevap
79
Favori
286.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Viper fanlarda bu sabah geldi.Bir iki resmini koyayım :):)
    Radyatörde bugün verilmiş kargoya gümrüğe takılmazsa muhtemelen C.tesi elimde olur.

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Kutlu haldeyken epey büyük duruyorlar.Bi an 14cm lik modelden yolladılar sandım :) Beyaz olan fan Bitfenix Spectre 140mm.

• @Squadd
    güle güle kullan...

banada bir kırmızı ledli yada kırmızı yapraklı 12 cm fan önerirmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@Squadd
    güle güle kullan...

Phobya NB-eLoop

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Phobya NB-eLoop

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p15211_Phobya-NB-eLoop-1600rpm---Bionic-Fan---120x120x25mm--.html

Onur abi bu memoryC'de ödemede sorun yaşadınmı hiç? yani paypal ödemesinde falan.Benim siparişte şöyle bir yazı var. Ama tam çözemedim :)

Comment by MemoryC staff Ailbhe Gough on 26th Feb 2013 14:34: Hello, * This email requires your attention * Thank you for your recent order from MemoryC.com. Unfortunately we are having some problems verifying the details registered with your paypal account. We need to verify that the billing address you provided matches. Please provide the following information which will help us get your order processed: - Faxed or scanned copy of a document that has your name and address on it. (eg. bank statement ) - Faxed or scanned copy of your payment card (front and back) to verify you are the card holder You can email this information to us or fax it on +353 1 6275612. Please always state your order number on your fax. Due the increased volumes of internet fraud it is our policy to check the details on all internet orders. We apologise if this causes you any inconvenience and we hope for your cooperation in this matter. Please reply within 3 working days to avoid the order being cancelled. Thank you in advance

February 25th 2013, 08:25 PM - Order placed
    February 25th 2013, 08:28 PM - Authorised
    February 26th 2013, 02:34 PM - Awaiting Billing Statement
    February 27th 2013, 11:05 AM - Order repaid

Anladığım kadarıyla.Ödemede sorun olmuş.benim fatura.kredi kartı bilgisi yada buna benzer birşeymi istiyorlar?
    Son durumda şu şekilde.
    Order Status : Pending

quote:

@Squadd
    güle güle kullan...

Sağol serkan hocam :) Onur abinin verdiği fanın incelemeside var şurda :)

Fanlarda iyimiş ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 27 Şubat 2013; 15:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Onur abi bu memoryC'de ödemede sorun yaşadınmı hiç? yani paypal ödemesinde falan.Benim siparişte şöyle bir yazı var. Ama tam çözemedim :)

Paypal accountun "verified" mı ? Şöyle ki verified olması için Paypal 1 dolar mı, euro mu ne cüzi bir miktar çekiyor kartından, daha sonra işlem adında gözüken kodu dönüp siteye giriyorsun, 24 saat sonra gözükür bizim bankalarda tipik. Girdikten sonra account verified oluyor parayı da daha sonra geri yatırıyorlar.
    Eğer böyleyse ve sorun oluyorsa adres kısmını falan kontrol et, kartla paypaldaki tutmuyor olabilir.
  • verified abi.paypal hesabı açtığım gün tüm gerekenleri yapmıştım. daha sonrada 5-6 kere alışveriş yaptım sorun olmadı..
    Şimdi paypal hesabımada baktım ödeme tamamlanmış görünüyor. 25.02.2013 te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 27 Şubat 2013; 15:45:30 >
  • @Phobya NB-eLoop

süpermiş stoklarda yok muş..

buna alternatif başka varmı?
  • Bu eloop olayını ilk noise blocker yapmamışmıydı?Phobya da hoş görünüyor.Görünüşe göre üreticiler eLoop olayına iyice sarmaya başlamışlar.

@fbsrkc06 istersen burdan NB ninkilere bir göz at.

www.overclock.net
    [Various] Noiseblocker NB-eLoop Bionic Loop Propeller Fan Reviews - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/1307016/various-noiseblocker-nb-eloop-bionic-loop-propeller-fan-reviews

• quote:

quote:

Phobya NB-eLoop

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p15211_Phobya-NB-eLoop-1600rpm---Bionic-Fan---120x120x25mm--.html

Comment by MemoryC staff Ailbhe Gough on 26th Feb 2013 14:34: Hello, * This email requires your attention * Thank you for your recent order from MemoryC.com. Unfortunately we are having some problems verifying the details registered with your paypal account. We need to verify that the billing address you provided matches. Please provide the following information which will help us get your order processed: - Faxed or scanned copy of a document that has your name and address on it. (eg. bank statement ) - Faxed or scanned copy of your payment card (front and back) to verify you are the card holder You can email this information to us or fax it on +353 1 6275612. Please always state your order number on your fax. Due the increased volumes of internet fraud it is our policy to check the details on all internet orders. We apologise if this causes you any inconvenience and we hope for your cooperation in this matter. Please reply within 3 working days to avoid the order being cancelled. Thank you in advance

February 25th 2013, 08:25 PM - Order placed
    February 25th 2013, 08:28 PM - Authorised
    February 26th 2013, 02:34 PM - Awaiting Billing Statement
    February 27th 2013, 11:05 AM - Order repaid

Anladığım kadarıyla.Ödemede sorun olmuş.benim fatura.kredi kartı bilgisi yada buna benzer birşeymi istiyorlar?
    Son durumda şu şekilde.
    Order Status : Pending

quote:

@Squadd
    güle güle kullan...

Sağol serkan hocam :) Onur abinin verdiği fanın incelemeside var şurda :)

Fanlarda iyimiş ha.

senden , üzerinde ismin ve adresin olan resmi bir belge istiyorlar , ödediğin kartın ön ve arkayüz fotokopisini istiyorlar . Göndermen gereken fax no : +353 1 6275612 . fax içersinde sipariş numarasını da yazmanı istiyorlar .

• frozen cpu dan pompa blok vs alıcam ama
    hızlı gelsın ve gumruk ucretı sabıt olsun ıstıyorum
    yanı ups express gıbı %18+60tl cıvarı ama sabıt
    ucrert olsun orda usps var onun expresı nasıl
    gumruk nasıl bırde benım yasım 15 ya ben nasıl
    alırım paypalı hallederım annemın adına vs vs
    ama gumrukte sıkıntı olursa nasıl hallederim ? Anneme gumruk icin sadece notere gitmesi olur daha fazlasi cok dert olur yada fedex olur zaten frozen cpu da sadece 2 si var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

senden , üzerinde ismin ve adresin olan resmi bir belge istiyorlar , ödediğin kartın ön ve arkayüz fotokopisini istiyorlar . Göndermen gereken fax no : +353 1 6275612 . fax içersinde sipariş numarasını da yazmanı istiyorlar .

iyide neden böyle birşey istiyorlarki.Sonuçta paypal ile ödüyorum. Ki paypalda işlem tammlandı ödeme aktarıldı görünüyor ?
  • quote:

@Phobya NB-eLoop

süpermiş stoklarda yok muş..

buna alternatif başka varmı?

Şu var hocam radyatörde işe yararlar.Ayrıca kırmızı olması şart değilse scythe gentle typhoon ap15 fanlar var.

ayrıca Phobya NB-eLoop mart 8 de stoklarda olacakmış.ozaman kadar beklersen oda olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

frozen cpu dan pompa blok vs alıcam ama
    ama gumrukte sıkıntı olursa nasıl hallederim ? Anneme gumruk icin sadece notere gitmesi olur daha fazlasi cok dert olur yada fedex olur zaten frozen cpu da sadece 2 si var.

FrozenCpu'dan iki kez alışveriş yaptım kargo olarak USPS Express mail international seçtim TR'ye giriş süresi 6 gün ortalama en azından benim ürünler 6 günde TR'ye girdi

USPS'yi seçersen dağıtımı PTT yapar ilk ürün tr'ye girer ve gümrüğe takılırsa ilk 15 gün Depo ücreti almaz ilk 15 gün içerisinde ürünü alırsan sadece gümrüğe takıldığını varsayarak ürün bedeli x Para birimi Avro olan ülkeler için %18 Diğer para birimleri için %20 gümrük vergisi ve 3,6TL damga vergisi ödersin.

Örneğin Express mail ile gelen kargom TR'ye 6 günde giriş yaptı

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Yaş sınırı vs bilmiyorum Paypal Annenizin ismine olsun sorun değil ürün sizin adınıza gelse yaştan dolayı teslim alabilirmisiniz orasını araştırmak gerek

Bence işinizi sağlama almakta fayda var yaşı 18 ve üzeri birisinin adına gönderilmesinde yarar var diye düşünüyorum

Sanırım Vekalet vermek için 18yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor yanılıyorda olabilirim bu işlerden anlayan arkadaşlara danışmakta yarar var

Feedex oldukça pahalı tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 27 Şubat 2013; 22:35:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

frozen cpu dan pompa blok vs alıcam ama

FrozenCpu'dan iki kez alışveriş yaptım kargo olarak USPS Express mail international seçtim TR'ye giriş süresi 6 gün ortalama en azından benim ürünler 6 günde TR'ye girdi

USPS'yi seçersen dağıtımı PTT yapar ilk ürün tr'ye girer ve gümrüğe takılırsa ilk 15 gün Depo ücreti almaz ilk 15 gün içerisinde ürünü alırsan sadece gümrüğe takıldığını varsayarak ürün bedeli x Para birimi Avro olan ülkeler için %18 Diğer para birimleri için %20 gümrük vergisi ve 3,6TL damga vergisi ödersin.

Örneğin Express mail ile gelen kargom TR'ye 6 günde giriş yaptı

Yaş sınırı vs bilmiyorum Paypal Annenizin ismine olsun sorun değil ürün sizin adınıza gelse yaştan dolayı teslim alabilirmisiniz orasını araştırmak gerek

Bence işinizi sağlama almakta fayda var yaşı 18 ve üzeri birisinin adına gönderilmesinde yarar var diye düşünüyorum

Sanırım Vekalet vermek için 18yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor yanılıyorda olabilirim bu işlerden anlayan arkadaşlara danışmakta yarar var

Feedex oldukça pahalı tavsiye etmem

O zaman hemen hemen 500tl ye aliyorum ben parcalari tesekkurler ama once firebala sorucam bana kendileri temin ederse ayni para da olsa daha kolay olur :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

iyide neden böyle birşey istiyorlarki.Sonuçta paypal ile ödüyorum. Ki paypalda işlem tammlandı ödeme aktarıldı görünüyor ?

Neden böyle bir uygulama yaptiklarini bilemem . Oraya kayit olurken ayri bir adres verdiysen yada ilk alisverisin ise , kendilerini güvence altina almak icin yapmis olabilirler . Siradan bir denetlemeye de girmis olabilirsin .
    Yada Türkiyenenin fraud yüzdesi yüksek olabilir . Bizde Sirket olarak birkac ülkeden yapilan ödemeleri ya hic kabul etmiyoruz yada tekrardan güvenlik kontrolü yapiyoruz . Sira disi bir durum degildir bu yapilan .

Hic ugrasmak istemiyorsan , mail atip satis iptali isteyebilirsin ve parani paypale iade ederler .

• Ya sirek sipariş iptal butonu vardı hemen iptal edttim.2 dk sonra paypaldan mail geldi ödeme geri iade edildi diye. Daha sonra paypal adresini direk kopyalayıp yeniden adres bilgilerini düzenledim ve siparişi yeniden geçtim.Bakalım bu sefer ne olacak..
  • Saf su kullananlar şu ürünü göz ardı etmesin, sonunda biri akıl etmiş gümüşü G1/4 kapağa takmayı Silver Bullet

Gümüşçüden alıp loopa sıkıştırmak her zaman en güzeli de, aman dolanır tıkanır diye korkan varsa silver coil'e güzel bir alternatif işte. 6-12 ay ömür vermişler tabi fiyatı ucuz sayılmaz.

Elimde şundan varmış, sıfır açılmamış paket (ne zaman aldigimi bile hatırlamıyorum) Heatkiller GPU-X² / GPU-X³ X Dual Link Bridge 1 slot. İhtiyacı olan (1 slot arayla Heatkiller'larla Sli-Cf yapmış olan) varsa linkteki fiyattan veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 27 Şubat 2013; 23:55:38 >

• quote:

Ben şu ürünü kullanıyorum yeterlidir değil mi?

• Yeterli tabi ki
  • 2,5 gram külce gümüs alip haznenin icine atmak yeterli olurmu ? :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.