Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.087
Cevap
79
Favori
286.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AT'den Alphacool Nexxxos Xt60 240, bir tane de rez aldım pompaya takılabilen cinsten. 74 euro tuttu 19 euro'da Ups Standart ile kargo ödüyorum. 5 günde falan gelir
    Adamlardan alışverişim 1200euro'yu geçtiği için siparişleri saklayıp mail atıyorum onlar da ups standartla yolluyor
    Tabi bunun çoğunu alıp Almanya'ya göndertip bir tanıdık arabayla getirmişti. Türkiye'ye mümkün mertebe istemiyorum, o zaman da %20 Almanya'ya vergi ödüyoruz haliyle.
  • beyler işinize yararmı bilmem tt pompa 50tl diyor.

buda elemandaki rezervuar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 28 Şubat 2013; 21:48:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Benim kargo ankara gümrükte takıldı ihbar gönderildi yazıyor yine gidecez Ankaraya

ankaraya neden gittiğinizi sorabilir miyim? çünkü bu gümrüğe takıldığında havale ödeyip vekaleti de fakslamak yetmiyor mu? tam bilmiyorum bend e yakında sipariş edeceğim ve epey pahalı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

Benim kargo ankara gümrükte takıldı ihbar gönderildi yazıyor yine gidecez Ankaraya

ankaraya neden gittiğinizi sorabilir miyim? çünkü bu gümrüğe takıldığında havale ödeyip vekaleti de fakslamak yetmiyor mu? tam bilmiyorum bend e yakında sipariş edeceğim ve epey pahalı olacak

Yozgat'ta yaşıyorum bizim burda Gümrük memurluğu olmadığından En yakın yerdeki Gümrük memurluğu olan illere Gönderiliyor gümrükte takılan kargolar. Görevli ile bizzat görüştüm kargoyu Yozgat'ta göndermez misiniz diye Görevli malesef dedi buraya gelip sizinle birlikte kutuyu açıp bakacağız dedi. bundan bir önceki Siparişimde aynen böyle oldu gidip vergiyi ödeyerek teslim aldım.

• quote:

quote:

quote:

Yozgat'ta yaşıyorum bizim burda Gümrük memurluğu olmadığından En yakın yerdeki Gümrük memurluğu olan illere Gönderiliyor gümrükte takılan kargolar. Görevli ile bizzat görüştüm kargoyu Yozgat'ta göndermez misiniz diye Görevli malesef dedi buraya gelip sizinle birlikte kutuyu açıp bakacağız dedi. bundan bir önceki Siparişimde aynen böyle oldu gidip vergiyi ödeyerek teslim aldım.

anladım peki posta/kargo için başka bir yöntem seçsek de aynı durum yine geçerli oluyor mu? niye soruyorum yakında merzifona görevim gereği taşınıyorum. oradayken yurtdışından bir şey getirttiğimde hafta içinde gidip gelmem imkansız. gitmeye gerek kalmadan başka bir yolu var mı diye öğrenmek istedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım peki posta/kargo için başka bir yöntem seçsek de aynı durum yine geçerli oluyor mu? niye soruyorum yakında merzifona görevim gereği taşınıyorum. oradayken yurtdışından bir şey getirttiğimde hafta içinde gidip gelmem imkansız. gitmeye gerek kalmadan başka bir yolu var mı diye öğrenmek istedim.

Özel kargo şirketleriyle getirete bilirsiniz "UPS-DHL-Feedex" vs kargo şirketleri kapınıza kadar getirir Ama maliyeti biraz fazla olur

• Güzel başlık olmuş dostlar İlk sıvı soğutma deneyimim ;

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Kullanılan ürünler;

Swiftech MCP655
    Magicool slim 360 Rad
    XSPC EX 120 Rad
    EK GTX 680 Acetal
    Swiftech Apogee GTZ 115X Mod ( Watercool backplate+Alphacool montaj seti )
    EK RES X2 150 Basic Rezervuar
    XSPC compression 1/2 3/4 , Bitspower 1/2 Barb , EK Rotary 45 C 1/4
    Tygon R-3603 19/13 Hortum
    4x BitFenix Spectre Pro Fan + Enermax Yarasa Kanat
    Gelid Extreme + Phobya LM Sıvı Metal Macun

Bir kaç ekleme ya da değişiklik yapacağım. Şimdilik bu kadar

• Şimdi watercooling den 300 liralık ürün siparişi versem ptt yolu ile tr ye gelse. Ve gümrüğe takılsa ki takılır. Benim ödeyeceğim masraf sadece 300 liraya ek olarak %20 vergi midir?
  • Bundymanyağı'ndan bir alıntı :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Bundymanyağı'ndan bir alıntı :):)

Oha O rakorlarla iki tane extreme sistem kurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Şimdi watercooling den 300 liralık ürün siparişi versem ptt yolu ile tr ye gelse. Ve gümrüğe takılsa ki takılır. Benim ödeyeceğim masraf sadece 300 liraya ek olarak %20 vergi midir?

%20+3,6TL :)

Bende bu gün ankaraya giderek aldım kargomu Bu gümrük çok acayip bir yer adamlar kavga ediyordu :D Adam kargomu vereceksin diyor kadın belgeni getir ozaman diyor adam getirmem diyor kadın vermem diyor:D
  • quote:

Bende bu gün ankaraya giderek aldım kargomu Bu gümrük çok acayip bir yer adamlar kavga ediyordu :D Adam kargomu vereceksin diyor kadın belgeni getir ozaman diyor adam getirmem diyor kadın vermem diyor:D

Hadi gözünüz aydın :) Bu seferki pakette ne vardı?
  • Alphacool nexXxos xt45 360 lazım satan olursa alabilirim.Dükkanımda da işinize yarayacak ürünler olabilir. Göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysat -- 1 Mart 2013; 17:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

quote:

Hadi gözünüz aydın :) Bu seferki pakette ne vardı?

Switech mcp 655 pompa 360lık radyatör su haznesi hortum termal macun uv ışık vs vardı
  • Allah ıslah etsin bu gümrük memurlarını, specialdaki paket takıldı hadi anlarım tutarı fazla fakat ben riske girdim tutar yazmıyorlar üstüne diye ama seasonic in ücretsiz yolladıgını kabloları bile gümrüge sevketmişler

Yusuf gümrügün yolları taştan hazırlıklkları yap belli bu ara iyi sıkı tutuyorlar ,bizde tam zamanında geçmişiz siparişi.Senin wc siparişinden ne haber?

En son bu benim

Date Time Location Tracking Event
    02-03-2013 06:33 Heathrow Airport Forwarded for export

Yanlız varya radyatörün kutsuunun çeyregi kadar kutu gümrüge takıldı, şu iki radyatör takılmazsa çok gülerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 2 Mart 2013; 14:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Allah ıslah etsin bu gümrük memurlarını, specialdaki paket takıldı hadi anlarım tutarı fazla fakat ben riske girdim tutar yazmıyorlar üstüne diye ama seasonic in ücretsiz yolladıgını kabloları bile gümrüge sevketmişler

Yusuf gümrügün yolları taştan hazırlıklkları yap belli bu ara iyi sıkı tutuyorlar ,bizde tam zamanında geçmişiz siparişi.Senin wc siparişinden ne haber?

En son bu benim

Yanlız varya radyatörün kutsuunun çeyregi kadar kutu gümrüge takıldı, şu iki radyatör takılmazsa çok gülerim

istedikleri kadar sıkı tutsunlar.gümrüğe takılırsa gider kavga çıkarırım benim rad 95 dolar-65 euro sınırı geçmedik ama kutu büyük olur diye gümrüğe takılırmı ki ? Benim kargoda aynı bilgilerde

Bire bir aynı bilgiler

• Gerçi seninki tek rad 58 pound ondan sorun olmaz ama paket büyük kesin takılacak gibi geliyor bana çünkü wc de special da paketlerin üstüne tutar yazmıyor yani paket büyük olmadıkça takılmaması lazım.Allahsızlar 3 tane kabloyu gümrüge takmışlar

Tesadüf aynı uçakta geliyorlar,sözde special dan 2 3 gün geç verdik siparişi ama special gümrükte wc nin ki daha ingiltereden çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 2 Mart 2013; 15:10:50 >
  • Senın kablolar nıye takıldı anlamadım gümrüğe? Aynen aynı uçak. Bakalım hangimizinki daha çabuk ulaşacak elimize
  • quote:

quote:

Şimdi watercooling den 300 liralık ürün siparişi versem ptt yolu ile tr ye gelse. Ve gümrüğe takılsa ki takılır. Benim ödeyeceğim masraf sadece 300 liraya ek olarak %20 vergi midir?

Sevindim, ürünü alabildiğinize, peki pompa kaça patladı?
  • quote:

quote:

quote:

Sevindim, ürünü alabildiğinize, peki pompa kaça patladı?

Sadece pompa yoktu Toplam 230$ pompa fiyatı 102$

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.