Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.096
Cevap
79
Favori
289.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Ben şu ürünü kullanıyorum yeterlidir değil mi?

http://www.frozencpu.com/products/11744/ex-liq-154/IandH_Dead-Water_Copper_Sulfate_Biocidal_PC_Coolant_Additive_-_15_mL.html

Bu suyla temas edince katılaşıyormu? Yoksa antifiriz hesabı sistemde mi kullanılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

quote:

http://www.frozencpu.com/products/11744/ex-liq-154/IandH_Dead-Water_Copper_Sulfate_Biocidal_PC_Coolant_Additive_-_15_mL.html

Bu suyla temas edince katılaşıyormu? Yoksa antifiriz hesabı sistemde mi kullanılıyor?

Vallahi hiç dikkat etmedim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 28 Şubat 2013; 1:43:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi hiç dikkat etmedim hocam

Bu bakır sülfatın kullanım alanlarını, amacı ve katılaşma mevzusunu biraz araştırdım. Aslında araştırmama gerek yokmuş araştırıp harcadığım 5dk daki bilgileri ürünün altına yazmışlar.

Havuzlarda yosun önleyici olarak akvaryumlarda bakterilere karşı kullanılıyormuş. Sıvı soğutma sisteminde ise zaten kullanım amacı belli. Lakin çok sert bir sıvı bu litresine 1-2 damla atın diyor. Cilde temas yapıldığı zaman tahriş ediyormuş. 5 dolarda uygunmuş aslında. Biz hala BP nin antifirizini kullanıyoruz.

Katı hale geçme olayı ise bakır sülfatın tozunu suyla karıştırdığında saatler içerisinde kristale dönüşmeye başlıyormuş.

• Bu nedir arkadaş
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 28 Şubat 2013; 13:46:05 >

• Bundymania dengesizinin o resim, kim olacak başka

Bu adamın düzenli takıldıgı bir yer ya da bir sitesini bilen var mı?Çünkü face sayfasında epey bileşen resmi var

Bana editör gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Bundymania dengesizinin o resim, kim olacak başka

Bu adamın düzenli takıldıgı bir yer ya da bir sitesini bilen var mı?Çünkü face sayfasında epey bileşen resmi var

yabancı nekadar site varsa bundi orda. geçenlerde bi resimni gördüm ocn de bi oda dolusu su sğutma parçası. rahat 100 tane radyatörü üstüste koymus.Çuval çuvar rakor çıkar onda editör olsada okara parça nerden geliyorki arkadaş

• Radyatör tostu desene sen :D araya da fanları koysun :D adam radları seri bağlasa fansız kullanır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Bu nedir arkadaş
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

http://shop.aquacomputer.de/product_info.php?products_id=2965&XTCsid=alcqijq24on6i2j33aa0dlc5k9cqrbq7

İşin suyunu çıkartmışlar direk.

Bu burda olsa alıp bunu sırf işlemci için loop kuracaksın.

• quote:

quote:

Bundymania dengesizinin o resim, kim olacak başka

yabancı nekadar site varsa bundi orda. geçenlerde bi resimni gördüm ocn de bi oda dolusu su sğutma parçası. rahat 100 tane radyatörü üstüste koymus.Çuval çuvar rakor çıkar onda editör olsada okara parça nerden geliyorki arkadaş

Ya milyoner filan adam zevkine alıyor ya da editör bir yerlerde ya da bir firma çalışanı diyecegim ama her üründen var adamda bende çözemedim bu işi.Bir ihtimal daha var şu sitelerin hazır setleri filan oluyor , onları topluyon kişide olabilir.Geçenlerde frozencpu deposunun resimleri paylaşmıştı.

Daha incelemedigi bir sürü rad resmi filan koyuyor.

Facesinde filan reviewer yazıyor ama benim bildigim tek rad incelemesi var. Ya da bu lavuk tse gibi bir şey her ürün elinden geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 28 Şubat 2013; 15:28:13 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Başlık almış yürümüş valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 28 Şubat 2013; 16:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

2,5 gram külce gümüs alip haznenin icine atmak yeterli olurmu ? :)

Yes, olay bu işte zaten.
    Sistemi tıkamasın, bir yerlere dolanmasın yeter. Rezervuar içinde adam gibi bir yere sıkıştırmak lazım.
  • quote:

Artık her ne iş yapıyorsa onun yerinde olmas isterdim
    Adamın imzasının bi kopyası

NEW: Mega Triple (360) Radiator Roundup with 22 Models !
    9x HD7970 Waterblocks tested !
    Review: 10x GTX580 Fullcover Waterblocks
    Review: 13 Bay Reservoirs & Laing Tops ! /// 22 CPU Waterblocks tested - Roundup
    Swiftech MCP35X Pump tested /// Review: Mora 2 / Mora 3 / Phobya 1080
    Quad Radiator Roundup ! /// 4 x Reservoirs from Tecnofront !
    3/8" & 5/8" Tubing Comparison ! /// 9 x GTX 480 Waterblocks tested !

• Benim kargo ankara gümrükte takıldı ihbar gönderildi yazıyor yine gidecez Ankaraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 28 Şubat 2013; 19:11:02 >
  • seninkiler neden takılıyor gümrüğe? Fiyat mı yüksek ??
  • 2 3 alışverişten sonra şunu farkettim acelesi olanlar watercooling.co.uk a bulaşmasınlar.22 sinde geçtigimiz sipairş sözde 24 de kargoya verildi kaç gündür takip kodu bekliyoruz.Kod da bugun geldi megerse anca teslim etmişler.Ama 25 de special dan geçtigim sipariş dün Türkiye ye yollanmış bile.
  • Bnde 24ünde watercooling'den sipariş geçmiştim bugün geldi takip kodu. AMa kargo firması değişmiş galiba, royal mail yerine parcelcorce'ile yolluyorlar. Belki geç girilmesinin sebebi budur
  • Umarım ptt le gelir özel firmayla gelecekse gümrük filan işimiz var.

Risk budur diyerek iki tane xt45 360 aldık ama gümrük patlyacak gibi geliyor

cz de yok 2 3 gündür umarım adam gibi stokla dönerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 28 Şubat 2013; 18:29:58 >
  • quote:

seninkiler neden takılıyor gümrüğe? Fiyat mı yüksek ??

Evet fiyattan dolayı 221$ dı
  • valla ben tek xt480 takılmasın diye dua ediyorum.insallah senınkilerde takılmaz :) CZ den tam sipariş geeçiyordum bağlantı gitti. 5 dk sonra baktım bakıma alınmışlar . dediğin gibi insallah düzgün stokla dönerler :)
  • specialtech firmasını tek geçerim..tavsiye ederim..online yardım var..ve royal mail ile 3 günde geliyor ve hiç gümrüğe takılma olmadı..

para olursa corsair red ax 1200 sleeve kit alacağım inş..

bide kırmız fan bulsam iyi..

onur başkanınkiler çok iyi ama kargo çok geldi bana..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.