Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.087
Cevap
79
Favori
286.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek'in şeffaf hazırı oldukça güzel, bir ara Firebal da satmıştı. Ben şahsen Thermochill / Xspc EC6 hastasıyım

Emre'ye de söyledim, benim önerim şu şekilde:
    Nikel kaplama ürünler = Hazır sıvı (mümkünse üretici tarafından test edilmiş, önerilen)
    Bakır ürünler= Saf su + gümüş bana yeterince güvenli geliyor. Her ikisi de varsa sistemde o zaman zaten şeffaf hazır sıvı mutlaka bir tık daha güvenilir olur, maliyetine değer mi orası tartışılır. Yurtdışında 15-20tl'ye alabiliyorsun, dolayısıyla uğraşmaya değmez ama bizde öyle degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 3 Mart 2013; 13:36:41 >
  • onur başkan sıvı değişimi ve temizliği ne kdar sıklıkla yapmalıyız? 1 sene yeterli mi?
  • 1 sene aynı donanımla duruyor musun sen ?
    Benim 6-8 ay, max 1 sene. Zaten ara ara kontrol için açıp bakıyorum. Sistemde görünür / hissedilir bir problem yoksa zırt pırt temizlemeye de gerek yok. 1 sene ideali.
  • doğru diyosun 1 sene aynı donanımla hiç durmadım :):):):)

ok..
  • Onur abi bu yeni seride sorunu düzeltmişler heralde

http://www.ekwb.com/news/142/19/

İngilizcesi iyi olanlar bakabilir epey kaynak var.
    www.overclock.net
    Please Read Before Purchasing EK Nickel Plated Blocks - Update: Revised plating info - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/915966/please-read-before-purchasing-ek-nickel-plated-blocks-update-revised-plating-info

http://martinsliquidlab.org/2012/01/02/distilled-water-is-the-king-of-water-cooling/

Yanlız benim anlamadıgım saf su ilk haftadan bile silver coil le iptal olmuş.Bu durum tüm nickellerde mi böyle acaba yoksa sadece ekde mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 3 Mart 2013; 14:47:21 >

• Bende o sorunlu olan eski seri var da bendeki sorunsuz, bunlara ekstra garanti falan vermişlerdi sonra sorunu düzelttiler zaten. (EN serisi çıktı)
    Supremacy'lerde aynı hıyarlığı yapmış olamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 3 Mart 2013; 14:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Yanlız benim anlamadıgım saf su ilk haftadan bile silver coil le iptal olmuş.Bu durum tüm nickellerde mi böyle acaba yoksa sadece ekde mi oluyor

Ek'in nickel kaplama methoduyla alakalı olabilir. Martin ve Skinnee de saf su kral diyor eee ?

Şu güzelmiş, Prof. amca non-conductive ready to use veya additive (hazır sıvı) önermiş. Gümüş ve bakır sülfat (biocide) korozyonu tetikleyebiliyormuş (hadii be ! ). Must use değil ama recommendation (zorunlu degil tavsiye)
    Ulan zaten zaman içinde ne kullanırsan kullan bir şekilde yine daha iletken hale gelecek, hazır sıvı da kullansan korozyonu önlemeye çalışmak için değiştirmek zorundasın, saf su da öyle. Hazır sıvı içinde anti-korozyon içerik bulundurduğu için biraz daha fazla dayanıyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 3 Mart 2013; 15:10:42 >

• Öyle diyollla

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Şu resimde neredeyse 2 yıl geçmesine ragmen ilk günkü gibi alet.Copper akar o zaman

Benim korkum martin boicide yeterli demesine ragmen içine birde silver sallıyacam ek olarak umarım farklı reaksyon göstermez

Gerçi abi şunlardan 1 tane alsan da silver coil işini görür aslında mantıklı epey

http://www.jab-tech.com/Bitspower-True-Silver-G1-4-Compression-Fitting-1-2-to-3-4-BP-SLCPF-CC5-pr-4400.html

Yusuf gelmiş radlar, benimki gümrüge gitmiş.Hayırlı ugurlu olsun gümrükte 3 tane ürün var

Benim anladıgım bundan sorna artık üzerinde fiyat yazmaya her ürünü direk gümrüge yolluyacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 3 Mart 2013; 15:12:11 >

• Emre benimkide gümrüğe sevk edilmiş.Şimdi napcam ? Daha önce yolum hiç gümrüğe düşmediki ..

1.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    03/03/2013 14:34:58
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    03/03/2013 14:34:58
  • Senin ürünler bedeli aşmadıgı için gümrükle işin yok,paketin tutuldugu ptt merkezine gideceksin paketi yanınnda açacaklar 3 lira bayılıp çıkacaksın.
  • Hangi merkezde tutulduğunu nerden öğrenirimki ?
  • Sistemi komple yükselteceğim için elimdeki custom sıvı soğutmayı uygun fiyata satıyorum, yalnızca radyatör deliktir onun dışında sıkıntısızdır ilgilenen olursa:

http://forum.donanimhaber.com/m_72392507/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72392507

Bu arada Squadd hocamın yardımları için tekrardan teşekkür(bu arada sizinde parçalar hayırlı olsun) ediyorum onunda tavsiye ettiği parçalarla birlikte bir sistem kuruyorum bakalım bu ay almayı düşünüyorum elimdeki sistem satılırsa
  • yumulun arkadaşlar

www.watercoolinguk.co.uk
    ThermoChill PA140.3 High Performance - 420 Radiator G3/8 [506020743004] from WatercoolingUK
    http://www.watercoolinguk.co.uk/p/ThermoChill-PA1403-420-Radiator_792.html
  • Switech mcp 655 pompa gerçekten çok güçlü ve çok sesizmiş o güce karşı ses yok nerdeyse sisteme 2. 360lık radyatörüde ekledim müsait olunca ekran kartlarınıda geçereceğim sıvı soğutmaya tam 7 saat sürdü sistemi komple kurmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Switech mcp 655 pompa gerçekten çok güçlü ve çok sesizmiş o güce karşı ses yok nerdeyse sisteme 2. 360lık radyatörüde ekledim müsait olunca ekran kartlarınıda geçereceğim sıvı soğutmaya tam 7 saat sürdü sistemi komple kurmam

foto gelecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

quote:

Switech mcp 655 pompa gerçekten çok güçlü ve çok sesizmiş o güce karşı ses yok nerdeyse sisteme 2. 360lık radyatörüde ekledim müsait olunca ekran kartlarınıda geçereceğim sıvı soğutmaya tam 7 saat sürdü sistemi komple kurmam

foto gelecekmi?

Aynen foto bekliyoruz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandia

quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

quote:

foto gelecekmi?

Aynen foto bekliyoruz hocam.

Dijital fotorofa makinasının kablosunu bulursam koyacam

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Hocam ben benzinlikten aldım saf su şu aküye vs konandan sonra bendeki o damladan damlattım 2 damla yeter demi antifriz vs gereklimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 3 Mart 2013; 23:49:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Hocam ben benzinlikten aldım saf su şu aküye vs konandan sonra bendeki o damladan damlattım 2 damla yeter demi antifriz vs gereklimi ?

yok, tamamdır senin olay.

Edit: Yukarıdaki mesajda @[juggernaut] ı alıntı yapmışsın ama bana düşmüş alıntıyı. Cevap yazdıktan sonra gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 4 Mart 2013; 2:00:37 >
  • Aquatuning'ten Çarşamba günü verdiğim sipariş Ups Standart ile Cumartesi günü geldi 75 euro'yu geçmemiştim haliyle.
    Bu Alphacool XT60 240 oldukça kaliteli duruyor da hakikaten logo olayı fecahatmiş, bu kadar estetikten yoksun ve çirkin bir logo basılabilir Bunun dışında tıpalar ve civatalarda bakır, ilginç olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.