Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.096
Cevap
79
Favori
289.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güle güle kullan başkan..nerde kullancaksın pekii?
  • Kime inanalım biz?
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 4 Mart 2013; 12:43:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Aquatuning'ten Çarşamba günü verdiğim sipariş Ups Standart ile Cumartesi günü geldi 75 euro'yu geçmemiştim haliyle.
    Bu Alphacool XT60 240 oldukça kaliteli duruyor da hakikaten logo olayı fecahatmiş, bu kadar estetikten yoksun ve çirkin bir logo basılabilir Bunun dışında tıpalar ve civatalarda bakır, ilginç olmuş.

Logoyla cok ugrasma abi benim monsta daki cikmaya basladi bile. Zaten yamuk takmislar sokup yeniden takacagim gibi sinir ediyor yamuk gordukce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

güle güle kullan başkan..nerde kullancaksın pekii?

Gene-Z + 2500K olan bir Pc daha var evde, eşim kullanıyor genelde. Çok fazla ıvır zıvır vardı, yatmasınlar diye rez'le rad aldım ona da sadece işlemciyi soğutacak şekilde bir sistem kuracağım.
    Üşenmesem bendeki RX240'ı söküp bu yeniyi takarım da tam ölüm iş malum
  • başkan güle güle kullan..
    bende aynen birkaç bişey yapacağım ama çok üşeniyorum..
    arkadaki raddaki fanları değiştireceğim ama bakalım.. :):)
  • Dostlarım elinde 2 adet 80mm beyaz ledli fan olan varsa bene ulaşsın lütfen :) yada şu aralar dışarıdan sipariş geçece olan varsada olur..

@ Digitaldrop

Onur abi hayırlı olsun. Benim 480lik xt 45 te kaldı gümrükte.İhbarname yollarlarsa yarın gidip alacam bakalım nasıl birşeymiş.
    Seninki UT60 mi yoksa XT45 mi XT60 yazmışında dedim acaba hangisi :D:D
  • Ut60 240 ya Xt n'alaga yanlış yazmışım
  • @Squadd
    yurtdışı mı sipariş vereceksin nerden?
  • quote:

@Squadd
    yurtdışı mı sipariş vereceksin nerden?

yok serkan abi Benim sipariş işi bitti artık. şimdi gümrükte 480 lik rad var. birde 2 taen 80mm fan lazım :)
  • ok dostum..hayırlısıyla alırsın inş.. 480 liği..
    grşz..
  • arkadaşlar cpu blok satmayı düşünen benle iletişime geçebilir mi ? apogee gtz var bende farklı blok denemek istiyorum.Düşündüğüm bloklar;

XSPC Raystorm
    EK Supreme HF Full Nickel ( EN modeli 3.versiyon oluyor sanırım bu sabıkalı olmadığı model olabilir :D )

bu iki ürün ayarında farklı markalardan da düşünebilirim.Aklıma yatarsa alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

arkadaşlar cpu blok satmayı düşünen benle iletişime geçebilir mi ? apogee gtz var bende farklı blok denemek istiyorum.Düşündüğüm bloklar;

XSPC Raystorm
    EK Supreme HF Full Nickel ( EN modeli 3.versiyon oluyor sanırım bu sabıkalı olmadığı model olabilir :D )

apogee gtz satışa mı koyacaksın dostum??*

lga 2011 uyumlumuı?
    bide nasıl performansı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

arkadaşlar cpu blok satmayı düşünen benle iletişime geçebilir mi ? apogee gtz var bende farklı blok denemek istiyorum.Düşündüğüm bloklar;

XSPC Raystorm

apogee gtz satışa mı koyacaksın dostum??*

lga 2011 uyumlumuı?
    bide nasıl performansı??

Satışa koydum da lga2011 uyumlu değil.belki 2011 mount kit ile uyumlu hale gelebilir bilemiyorum

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=3831109870785

performansını karşılaştırabileceğim bi blok yok ama 3570K işlemciyi 4.9 ghz 1.352V 23 C ortam sıcaklığında Intel Burn Test AVX ile 70 derecede( makismum ) tutuyor. Prime95 ile 65 C olduğunu hatırlıyorum.Şu an sistemi söktüğüm için test alamıyorum malesef.

Unutmadan ekleyeyim işlemcinin termal macunu performans macunla değişmiştir yani modlu bir işlemcidir

Ekleme:Bloğu güzelce temizleyip yüzeyini zımparaladım.Artık 5 ghz 1.4V 72 C maksimum.En az 6 derece düşüş oldu sıcaklıklarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysat -- 7 Mart 2013; 13:17:23 >

• XSPC X20 750 Dual Pompa satılık ilgilenen aşağıdaki linkten bakabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_72329063/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72329063
  • Arkadaşlar debi olarak hangi hortum daha iyidir?

7/16 5/8 mi yoksa 1/2 3/4 mü?

yada en çok suyu taşıyacak hortum hangisi 1/2 rekorlarla uyumlu?
  • 1/2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Arkadaşlar debi olarak hangi hortum daha iyidir?

Çok ince olmadıktan sonra pek bir fark sağlamıyor hortum genişliği, testini bulabilirsem eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Arkadaşlar debi olarak hangi hortum daha iyidir?

Çok ince olmadıktan sonra pek bir fark sağlamıyor hortum genişliği, testini bulabilirsem eklerim.

kesinlikle.

debi (hacimsel)= boru alanı x hız

Debinin sabit olduğunu düşünürsek(aslında değil :D) boru alanının düşmesi durumunda (örneğin radyatör ya da blokların içindeki yol) hızın artması gerek ki debi sabit kalsın. fakat radyatör,blok,açılı rakorlar,dirsekler vb. akışa direnç oluşturdukları için akış hızı debiyi %100 sabit tutacak şekilde artmıyor. fakat kısa bir çevrim olduğu için ( 2 metre hortum ve rad,blok içindeki yollar kullanıldığı düşünülürse) sabit debiye yakın olur. Burda pompaya da büyük iş düşüyor, sonuçta belirli bir su itme kuvveti ve gücü var.Debiyi sabit tutmaya çalışması için gereken gücü üretebilmeli.

• yani o zaman 7/16 5/8 yeterlidir? Su takında ki tazyiki görebiliyorum
  • yeterli tabi ki ama 19/13 hortum kullansan daha güzel gözükür :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.