< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 17 Ağustos 2019; 23:30:35 > |
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü'nü CV'nizde Nasıl Yazmalısınız?
Açıköğretim fakültesinden mezun olanların, CV'lerine bu bilgiyi doğru bir şekilde eklemeleri önemlidir. İşte bunu yapmanın doğru yolu:
- Açıköğretim Fakültesi İngilizcesi: "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü" şeklinde yazın.
- CV'de Açıköğretim Nasıl Yazılır: CV'nizin "Eğitim" bölümüne ekleyin. Mezuniyet tarihinizi ve aldığınız dereceyi belirtmeyi unutmayın.
- Açıköğretim CV'ye Nasıl Yazılır: "Açıköğretim Fakültesi" ibaresini parantez içine alabilirsiniz: (Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü).
- Açık Öğretim CV Ye Nasıl Yazılır: Mezuniyetinizin tarihini gün, ay ve yıl formatında yazın (örneğin, 15 Haziran 2023).
- CV Ye Açıköğretim Yazılır Mı: Evet, açıköğretim mezuniyetinizi CV'nize eklemelisiniz. Bu, potansiyel işverenlerin uzaktan eğitim yoluyla edindiğiniz becerileri ve nitelikleri anlamalarına yardımcı olacaktır.
Bu kurallara uyarak, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü mezuniyetinizi CV'nize doğru ve profesyonel bir şekilde ekleyebilirsiniz.