Şimdi Ara

CV Hazırlarken Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü Nasıl Yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilizce CV hazırlarken Anadolu Unversity "distance education", "open plan schools", "open education faculty", "faculty of open university" hangisi daha doğru bir ifade olur?

İktisat bölümü için "economics" ifadesi doğru olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 17 Ağustos 2019; 23:30:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü'nü CV'nizde Nasıl Yazmalısınız?

Açıköğretim fakültesinden mezun olanların, CV'lerine bu bilgiyi doğru bir şekilde eklemeleri önemlidir. İşte bunu yapmanın doğru yolu:

• Açıköğretim Fakültesi İngilizcesi: "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü" şeklinde yazın.
    • CV'de Açıköğretim Nasıl Yazılır: CV'nizin "Eğitim" bölümüne ekleyin. Mezuniyet tarihinizi ve aldığınız dereceyi belirtmeyi unutmayın.
    • Açıköğretim CV'ye Nasıl Yazılır: "Açıköğretim Fakültesi" ibaresini parantez içine alabilirsiniz: (Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü).
    • Açık Öğretim CV Ye Nasıl Yazılır: Mezuniyetinizin tarihini gün, ay ve yıl formatında yazın (örneğin, 15 Haziran 2023).
    • CV Ye Açıköğretim Yazılır Mı: Evet, açıköğretim mezuniyetinizi CV'nize eklemelisiniz. Bu, potansiyel işverenlerin uzaktan eğitim yoluyla edindiğiniz becerileri ve nitelikleri anlamalarına yardımcı olacaktır.

Bu kurallara uyarak, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İktisat Bölümü mezuniyetinizi CV'nize doğru ve profesyonel bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• anadolu üniversitesi ingilizce sayfalarında nasıl bahsediyorsa o şekilde yazabilirsin. iktisat açıköğretim olmasına rağmen açıköğretim fakültesi altında değil iktisat fakültesi altında bu yüzden Faculty of Economics - Economics yazmışlar.

ben yönetim bilişim sistemlerine kayıtlıydım o direk faculty of open education - MIS gözüküyordu öyle yazmıştım. burada artık kararı sen vereceksin.

ama sonra kaydımı sildim cvden de kaldırdım :)

• Açıköğretimde Bankacılık, sigortacılık ve iktisat bölümlerine ait toplamda iki diplomam var. Yine açıköğretimde Yönetim Bilişim Sistemleri üzerine tekrar lisans yapıyorum. iki sene sonra yönetim bilişim sistemleri bölümünü bitirdikten sonra, bilgisayar mühendisliği üzerine nasıl okuyabillirim? Normal bir üniversitede yüksek lisans yapsam (mesela veri analitiği gibi bir bölümde) mühendislik yerine geçer mi? Mesela imza yetkim olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.