Şimdi Ara

Cyanogenmod 11 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, ben custom rom kullanıyordum. 2 gündür CM 11'e geçtim. Şarj sorunu var. Telefon çok geç şarj oluyor. Ve çok hızlı gidiyor 3 dakika veya 2 dakikada yüzde 1 düşüyor wifi vs. kapalı olmasına rağmen. Nightly sürümünü kullanıyorum ve her gün güncelliyorum. Çözümü var mıdır ?

Ayrıca telefon şarjda iken kullanınca şarj geriye akıyor. 85 ise 84 e düşüyor vs. Şarj custom rom var iken de hiç 100 de kalmıyordu. Şuanda öyle. Telefon tamamen şarj oluyor çıkarınca otomatik 97 ye düşüyor ve kapalı şarj etsem de değişen bir şey yok.
    Telefon s3 i9300. Boeffla kernel yükledim düzeldi ancak bir dahaki güncellemede gitti. Şarj soketi azda olsa sorunlu ama şarja takılı iken bile şarj geriye düşüyor lütfen yardım edin.

• telefonun şarjını tamamen bitir. Telefon kapandıktan sonra açmayı dene eğer açılmıyorsa şarja tak eğer açılırsa bataryayı bitirmeye çalış yine. Telefon kapalıyken full şarj et. Şarj aletini çıkarmadan telefonu aç bi 15 dakikada öyle dursun sonra kullan bakalım fayda edicek mi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 10 Eylül 2014; 23:24:22 >
  • Galaxy current chargin yukle kac ma ile sarj ediyor ss al at buraya muhtemelen kablon bozuk veya soketinde sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Orjinal kablo ile 15 dakikada yüzde 1 olsa dağlara çıkıp sevinirim.Sahte şarj buldum ve çok iyi şarj ediyor ancak yakında o da gider.Bir kaç öneriyi daha deneyip olmaz ise şarj soketini değiştireceğim.Stock da olmuyordu ama şimdi oluyor.Stock roma geri dönüp denemek isterdim de 1 gb dosyası var 4.3 ün.
  • badembaba17 B kullanıcısına yanıt
    Ozaman sokette sorun var

Orjinal beyaz adaptör ama kablo orjinal değil pek fark yaratırmı bilmiyorum. Blackberry kablosu ama önceki kablolar da stock dayken geç şarj ediyordu.İstediğiniz uygulamayı kurdum ekran görüntüsühttp://goo.gl/7sYRMx max ve average sahte şarj koyunca 400 lere düşüyor ancak daha hızlı ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badembaba17 -- 11 Eylül 2014; 0:57:56 >
  • badembaba17 B kullanıcısına yanıt
    Average normalde 1000 olmasi lazim 3unden biri bozuk soket-sarj aleti-kablo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 mini batarya sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bugün sonunda şarj soketini değiştirdim ve orjinal şarj ve kablo aldım. 800 ile alıyor çıkarıp takınca 1000 ile alıyor falan ama yine daha iyi. Sorun batarya ile ilgili olma ihtimali var mı ?
  • Aynı sorun bende de var , ben de custom rom yüklemiştim. internette forumlar baktım custom rom yükleyince böyle sorun yaşayan çok kişi var sıkıntı sokette veya ykabloda değil bence . Ve Sorunun çözümü :
    Recovery Modu açıp wipe cache yapmak , denedim oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.