Şimdi Ara

Cyber Gun Havalı Tabancamı Satmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4319#.

linkte görülen tabancaya sahibim 3 ay kullandım gayet memnunum.Fakat Walther marka yada crosman 357 ile takas + para vererek takaslamak istiyorum.Crosman 357 istememin sebebi paraşüt mermi olması.

Üründe bir sorun yoktur.20m den yogurt kabını paramparça etmiştir.Ayrıca bu işlerde ben pek iyi değilim bu ürünü alırken hızına bakıp aldım blowback özelliği yokmuş o yüzdende satmak istiyorum.

Bana önerebileceğiniz paraşüt mermi atan bir havalı tabanca gerekiyor.

Ürünüde 90tl olarak düşünebilirsiniz.

• Fiyatı son olarak 75 tlye indirdim yada corsman 357 ile takas + para olabilir.
  • hızına bakıp havalı tabanca alman benim görüşümce yanlış hocam. şimdi bişeyleri vurarak aldığınıza göre şöyle bi bilgi vermek isterim affınıza sığınarak:

namludan çıkan parçacık hedefe ulaştığında denk geldiği noktaya bi enerji aktarır bu enerjide hedefte bi şok yaratıp fiziksel bağların kopmasına, zedelenmesine neden olur. Bu enerjide 2 kurala göre değişir, birincisi enerjiyi taşıyacak parçacığın kütlesine ikinciside hızına bağlı.

buna bakarak şöyle bir noktaya değinmek isterim silahınızı tercih ederken kullandığı bb çeşitine ve namlu çıkış hızına aynı anda bakmalısınız.

en basit fizik formülünden ne derece etkili olduğunu bulabiliriz.(bkz: E=m.c.c) enerji eşittir kütle çarpı hızın karesi

piyasada 4.5mm ve 6mm bb atan silahlar bulunuyor. dikkat ederseniz 4.5mmliklerin namlu çıkış hızı daha fazla görünür ancak bu sizi yanıltmasın 6mmlerin hızdan kaybettiğini kütlesiyle kat ve kat telafi eder, 4.5mm is kütlesinden kaybettiğini hızıyla telafi eder.

bi kusurum olduysa affola sizin bu işte olup bildiğinizi varsayıp bu konuda silah seçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazdım teşekkürler.

• hocam üründe bir sıkıntı var mı yoksa son fiyat nedir
  • Iyi aksamlar. Urun icin PM attim. Cevabinizi bekliyorum.

Hayirli forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silah almak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.