Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'de Sistemimin bu performansı vermesi normal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum gayet basit olacak, daha önce optimizasyonu bozuk olan Watch Dogs: Legion dışında hiçbir oyunda böyle bir problem yaşamadığım için şüphelenip sormak istedim; Cyberpunk 2077 için gerekli olan sistem performansı gayet aşikar, ancak ben şahsen sahip olduğum sistemle en düşük grafik ayarlarında, RTX kapalı biçimde ve 1920X1080 çözünürlükte, duruma bağlı olarak özellikle şehir içi gibi kalabalık noktalarda 30fps civarına düşüyorum. Eğer oyunun optimizasyonunda bir problem yoksa, ve kullandığım sistem normal şartlar altında yüksek grafikler için yeterliyse, o halde ne gibi bir problem olabilir?

Anakart: MSI B450M PRO-VDH Plus

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X 3.6 GHz

Ekran Kartı: MSI GeForce RTX2080 VENTUS 8GB GDDR6 256 Bit

Ram: Crucial 16GB (2x8) Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz 1.35V

Hafıza: WD 500GB Blue SATA 3.0 SSD [+ Seagate 1TB 7200 RPM HDD]

Monitör: ViewSonic VX2458-C-MHD 1MS 144Hz FreeSync/Gsync Full HD 1920x1080 Curved

Kasa: Xigmatek Venom X 650W

• Grafik ayarlarını yükselt. RTX aktif et. DLSS mi bir şey vardı. Onu da aç. Düşüğe çekmek çözüm değil.

• bottleneck gibi duruyor.1080p de besliyemiyor 2600x galiba.ayarları sona çekin

• Grafikleri yükseğe çekin hocam. Çözünürlük de sizin kart 2080 2K her türlü götürmesi lazım, 2K yapın.

Sadece shadows, volumetric lights, anti aliasing vs sistemi fazla zorlayan ayarları deneye deneye medium'a alın.

RTX kesinlikle kapalı olsun (açık olursa direkt fps'yi yarı yarıya düşürür), dlss mutlaka açık olsun ve "ultra performance" seçeneğine alın.

• 3500X

16Ram

2060

2K Ultra, rtx kapalı 45-50 arası geziniyor

• Senlik bi sıkıntı yok olay şu;

Cyberpunk 2077 vs NVIDIA RTX 30 Series in a Nutshell - YouTube

medya şeklinde eklemeyi bulamadım alttaki video yükle pcdekini yüklemeye yönlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 18 Aralık 2020; 0:59:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.