|
Cyberpunk 2077, DLSS 4 desteği alan ilk oyun oldu
-
-
1 fps farkla daha yüksek kalite
-
Fişeng gibi oyun Cyberpunk 2077
-
Süreyya hanim misali
-
Ne süreyya hanımı hocam, bariz iyileşme var. Performansa da çok bir etkisi olmamış.
-
Tepki cd projecte mi yoksa nvidiayamı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelsin. 3060ti'mla birlikte bekliyorum.
Yalnız şu oyunu oynayıp bitirenler neler hissediyor çok merak ediyorum. 4 senelik oyun, kaç kişi bitirdi kaç kişi bitirmedi de tüm güncellemeler vesaire sürekli bu oyun üzerinden gösteriliyor.
bu oyun olmasaydı nvidia ne yapacaktı acaba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 24 Ocak 2025; 17:57:1 > -
bu uzaktan karşılaştırmalar bir işe yaramaz. yakınlaştırma yapılarak kalite kaybına bakılır. uzaktan kalite kaybını göremeyiz
-
driver ne zaman gelicek
-
Cyberpunk cikmasa Nvidia ne yapacakti acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be, şu oyun ilk çıktığında neydi, şimdi ne oldu. Gerçekten bu kadar uzun süre teknik yönden güncelleme alan kaç oyun olmuştur. 4 senelik oyun.
dlss 3 daha güzel duruyor ne hikmetse xD
-
3 sersine gelmiyor sanırım. dlss 4.0
-
Rtx 3090 kart ile DLSS 4 bekliyoruz bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tepkim CyberBug 2077 e hocam tabi ki de grafik DLSS 10 olsa ne fayda
-
Ya Allah aşkına bariz ne var videoda ne gördünüz de bu kadar fanboy luk yapiyorsunuz?
Fanboylukla ne alakası var dostum, AMD'nin FSR 4'ü için de çok başarılı görünüyor yorumu yapmıştım. Her ikisi için de önceki versiyonlarına göre bariz bir kalite artışı var çünkü.
Sadece videonun başındaki polis arabası arkasındaki kayar yazıya baksanız bile yeterdi aslında. Dlss 3.8 ile orada yazı olduğu bile anlaşılmıyor. Bunun dışında videoda gözüme çarpan saydam yüzeylerin daha başarılı oluşturulduğu ve uzak nesnelerdeki aliasing'in de yeni sürümle çok daha iyi göründüğü. Zaten dlss ya da fsr ile yaşanan en büyük sıkıntı ghosting, meshlerde titreme, textureların yanıp sönmesi gibi glitchler... Bunlar iyileştirilmiş, fark var demek için ne beklemeliydim? Günün sonunda orjinale ne kadar yaklaşırsa o kadar başarılıdr.
-
Selamlar, Cyberpunk güncellemesi sayesinde DLSS 4 dll dosyasına erişim sağlanabildiği için, resmi sürücü güncellemesi gelene kadar oyunlara dlss4'ü aktif etmenin yolu bulundu. Kendim denedim 4-5 oyunda denemişimdir, inanılmaz fark var. Eski DLSS bulanıklık yaratıyordu, canlı ve net bir görüntü sunmuyordu, özellikle hareket esnasında etraf tamamiyle bulanık oluyordu. DLSS 4 ile bu olayın %80i gitmiş, çok daha canlı ve net bir görünüm sunuyor, hareket halindeki bulanıklık o kadar azalmış ki göz görmüyor bile. Bu fark video ile asla ama asla belli olmaz, kendi gözlerinle tecrübe ederek gördüğünde farkedersin, videolarda bit rate derken zaten pek bi espirisi kalmıyor olayın, zaten yöntemi bulan kişiler de video çekmiş ama video ile asla belli olmadığını, kendimiz deneyerek farkı bariz bir şekilde görebileceğimizi söylemişler. Dedikleri doğru, abartısız hani %80 bi iyileşme var o açıdan.
Yöntemi merak edenler için konu açtım; https://forum.donanimhaber.com/yeni-dlss-4-u-aktiflestirme-rehberi--160547205
Ayın 30'unda sürücüler gelecek ama merak eden varsa şimdiden deneyebilir, bu kadar fark ben de beklemiyordum, müthiş bi fark var ortada. Özellikle 1080p ve 1440p de farkediliyor çokca.
-
Kürekli oyuna bu yama yapıyor mu?
İşini bilen oyuncu RX6700XT ile RTX4080dan daha iyi görüntü alabilir.
Solda 6700XT 1800p çözünürlük. Sağda RTX4080 2160p çözünürlük + nvidia "teknolojileri" biri 51fps diğeri 14fps. 6700XT 2160p olsa yine 30fps verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Ocak 2025; 7:25:39 >
1 fps farkla daha yüksek kalite
|
Cyberpunk cikmasa Nvidia ne yapacakti acaba.
|
Gelsin. 3060ti'mla birlikte bekliyorum. Yalnız şu oyunu oynayıp bitirenler neler hissediyor çok merak ediyorum. 4 senelik oyun, kaç kişi bitirdi kaç kişi bitirmedi de tüm güncellemeler vesaire sürekli bu oyun üzerinden gösteriliyor. bu oyun olmasaydı nvidia ne yapacaktı acaba... |
Ne süreyya hanımı hocam, bariz iyileşme var. Performansa da çok bir etkisi olmamış.
|
Benzer içerikler
- spotify ne kadar internet yer
- office 2024
- youtube arka planda oynatma iphone
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
- iphone film izleme programı ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X