OneTreeHill'in 3000 serisiyle Cyberpunk 2077 testi TPU testi geldi Patch ve sürücülerle ne kadar düzelir göreceğiz. TPU testi de gelirse eklerim. Diğer görseller için linke bakabilirsiniz. https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-pc-benchmarks-settings-performance-analysis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Aralık 2020; 8:57:21 > |
Cyberpunk 2077 GPU Performans Test
-
-
Kısaca inceleme yapanlara özel DRM konulmus oyuna ve çıkış günü kalkacakmıs. O güne kadar performansı etkileyecegi için test yapmayın denilmiş.
-
Hele bir oyun çıksın patch alsın ekran kartları için driver yayınlansın ondan sonra test etsinler -
Henüz çok erken. Drm korumalı yapılan incelemeler, day 1 patch alacak, sonrası yorum yapmak daha mantıklı. -
önerilen sistemde 1060 6 gb vardı :D 30 fps bıle yok
mınımum sıstem 5 fps felan acacak heralde :D
-
Bilmediğimden soruyorum listede 1060 varken 1660ti neden yok daha iyi kart?
-
Şu FPS ler gerçekten birşey ifade etmiyor. Ayrıca oyun RT konusunda top yaptı resmen 1 yıldır çıkışı olay oldu , insan birşey bekliyor , benim için tamamen hayal kırıklığı gibi duruyor şu görsellerle. Yani 20 yıldır Pc de oyun oynuyorum az çok yorum yapabilecek konumdayım ayrıca 10 senedir de 3D modelleme yapıyorum, şu modellemelerle bu oyun bu kartlarla bu FPS leri veriyorsa kimse optimizasyon diye birşeyden bahsetmemeli , RT dahil şu gördüğüm oyun çöp. Bundan sonra ne olur güncellemeler ile düzelir mi bilemiyorum ama daha oyunu çıkaramayan ekip güncelleme ile de birşey çözemez gibime geliyor. Oyun çıkmadan adı eskidi insanların beklediğine de değmedi bence. Ne yani 3090 alacak adam 20 milyara , aldığı FPS lere bak sürünüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-Bilmediğimden soruyorum listede 1060 varken 1660ti neden yok daha iyi kart?
Önerilen sistem gereksinimleri tablosunda 1080p High için 1060 yazıldığı için onu teste almışlar hocam.
'1080p High için 1060/RX 590/1660S'
-
Sözde DRM'den miş
Göreceğiz
-
Msi Rx 5700 xt gaming x series kart ile umarım 2k rahat oynarım dicem ama hiç sanmıyorum bu listeye göre 😔 -
2 K da RX 6800 XT çok iyi iş çıkarmış.
-
DRM kalkınca aşırı bir fps artışı şahsen yaşanamaz ancak güncelleme ile bu sorunlar giderilir veya oyunun optimizasyonu berbattır..
-
Patch + Driver'lar adam ederse eder oyunu. Sırf DRM'ye umut bağlayanlar hayal kırıklığı yaşar.
-
rx 570-580-1060 ın helvasını kavurdum beyler siz de buyrun gelin
-
50küsür gb lık bir ilk gün patch i gelecekmiş. tabi bu durumda 7 senedir ne yapıyordun derler insana cevap veremezsin.
-
Yeni nesil CRYSiS
-
Grafiklerin kalitesinden dolayı böyle fpsler oluştuysa ne güzel ama hem iyi grafik sunmayıp bende böyle fpsler sunuyorlarsa rezalet denektir. Umarım grafik kalitesinden dolayıdır.
Benzer içerikler
- palit ekran kartı alınır mı
- entegre grafik nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- nvidia txaa nedir
- geforce 940mx
- 4060 ne zaman çıktı
- mx550 ekran kartı
- dlss nedir
- amd boykot mu
- dikey senkronizasyon nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X