Biliyorum o dönemi. Bir sürü yaması çıktı sonradan. Yine diyorum PS5 kalitesinde değil ama berbatta değil artık. |
CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (380. sayfa)
-
-
Cyberpunk 2077youtubeToday, we celebrate the first anniversary of Cyberpunk 2077: Phantom Liberty! Together, we ventured into Dogtown's shadowy world of espionage, faced impossible choices, and dived right into the heat of action. Thank you for walking this path with us, chooms! Here's to more adventures! Happy 1st Anniversary to Phantom Liberty! 🎉https://www.youtube.com/watch?v=6GCcHlkdghk&pp=ygUQUEhBTlRPTSBMxLBCRVJUWQ%3D%3D
-
Oyun büyük güncellemeler aldı şu an harika herkesin oynaması gereken bir oyun, ps store'da da indirime girmiş haberiniz olsun.
-
PRO güncellemesi gelip 2. turda platin kupa kasacağım zamanı iple çekiyorum. KEsinlikle gelmesi lazım güzel bir pro update ses seda yok polonya firmalarından.
-
Taze bir güncelleme var mı, eski büyük güncellemelerden mi bahsediyorsun? -
Taze yok son hali baya iyi. -
Pro güncellemesi alır mı acaba, oynamak istediğim oyunları Pro için erteliyorum. -
Ortak olarak almak isteyen olursa indirime girmiş
Ps5 pri hakkına talipim
Yada elinde varsa oyun ve dlc satan varsa ps5 pri -
Olabilir bekleyip gormek lazim -
Aramadım fakat bir zaman önce artık kimsenin C2077 için çalışmadığı haberi yapılmıştı. Yani artık yama, dlc vs gelmeyecek deniliyordu. Resmi olarak PRO pach'i gelirmi kimse bilmez. Yayıncı firma resmi açıklama yapması lazım. Ama Witcher 3'e verdikleri desteğin aynısını verirlerse bence gelir.
Oynamayan, fırsat vermeyen, vaz geçen varsa bütün görüşlerini bıraksınlar. Yapım çok iyi oldu. Hatta firma kendi açıkladı PL dlc'si bu kadar iyi olmayacaktı diye. Adamlar bir bastırdı, oyun mükemmel oldu. Full türkçe olmasıda büyük artı.
-
Pro yaması da getirip gönüllere taht kurabilirler aslında. 30 FPS modundaki Ray Tracing'li görselliği Pro'da 60 FPS oynamak isterim açıkçası. -
Aklımda yokken oyunu alıp başladım ve çok beğendim.
Şimdilik yetenekleri eşit dağıtıyorum, ileride şöyle bir karaktere evrilmek istiyorum demek için bir şansım olur mu bilmiyorum bakalım. -
Keşke oyunda fov ayarlama seçeneğide olsaydı 😒 -
Path Tracing denemek istediğim oyunlardan biri. Path Tracing dehşet etkiliyor görselliği. Diğeri de Dragon's Dogma 2. Alan Wake 2'de o farkı alamadım videolar üzerinden.
-
Dlcsiyle birlikte 1 kere pste 1 kere de steamdeckte bitirdim. En son 4 ay önce falan oyunu silip kapadım ama aklım sürekli bu oyunda özellikle dlcyle gelen güncellemelerden sonra oyun çağ atladı, belki söz verdikleri aşamaya kadar yükselip full RPG olamadı ama benim için çok çok güzel bir oyun oldu. Bu aralar şeytan dürtüyor tekrardan kurup başla diye 😄 -
Arkadaşar şimdi ben bu oyunu uzun zaman önce kardeşlik ile sadece ana oyun olarak almıştım. Yarısına kadar da gelmiştim. Üstüne dlc de çıktı. Şimdi oyuna tekrar döndüm ve oyun baya iyileşmiş bitirmek istiyorum üstünede dlc yi de oynamak istiyorum. Soruma gelirsek bu dlc yi oyun bitince mi oynanıyor yoksa bağımsız olarak oynayabiliyor muyuz? Bendeki oyunun üstüne almak zor çünkü dlc yi. Tekrar kardeşlik ile dlc dahil olan bir hesap alacam.
-
Yeni oyun başlatıp direk Phantom Liberty’den başlayabilirsiniz, Menüden o seçeneği sunuyor. Ana oyun üstünden başlarsanız, oyunun ikinci yarısında Songbird’den arama gelecek.
-
5 6 gün oldu başlayalı. DLC'yi ana hikaye bittikten sonra mı oynamak daha iyi? Yoksa önce mi? Yoksa eş zamanlı mı?
Bunu şundan dolayı soruyorum; Witcher3'te ana hijaye bittikten sonra başladım ek paketlere. Ana hikaye sonlandığı ve ek paketlerin ana hikaye ile ilgisi olmadığı için oyuna olan hevesimi kaybetmiş ve sırf oyunun güzelliğine istinaden bitirmiştim. AC Valhalla'da da benzer durumu yaşamıştım. Eğer bu oyunda ek paket, ana hikaye ile ilgili değilse, ana hikayeyi bitirmeden oynamayı tercih ederim. Oyun ve ek paket ile ilgili herhangi bir şey okumadım. Var mı bir önerisi olan? -
Ben de oyunu oynarken telefon geldi gidip biraz oynayınca dlc olduğunu farkettim. Biraz oynayıp ana oyuna döndüm ama anlamadım biz ne zaman dlcyi oynayalım? -
PS5 Pro güncellemesi alır umarım. Başlamak için hâlâ bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X