Aynı duruma ben de düştüm johny amca roguenin yanına gitmemi istemişti giderken gizli arama geldi kabul ettim o bölüm de aha bitti bitecek derken kaç saatimi aldı :) Umarım o phantom city görevi bitince nigh citye döner kaldığım yerden devam ederim yoksa daha bir sürü yan görevim vardı Night Citye yazık olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (382. sayfa)
-
-
4 saat hiç ara vermedim bir görevde odada bir kayıt buldum okudum. Yeni bir oyun çıktığını insanları oyunun içine sardığı ve gerçek dünyadan uzaklaştırdığı ve de milyonların oynadığı oyun vs yazıyor . Dedim bu Cyberpunk 2077 Sağlık açısından biraz ara vermem gerektiğine dair güzel bir detaydı hoşuma gitti :) . Bir de bir yerde oyun geliştiricileri oyuna eklenmiş silah satıcısı oluyorlardı sanırım tipler aynı YouTubeden görmüştüm daha rast gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 3 Aralık 2024; 23:55:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar güncelleme gelince ultimate edition’ın paket içeriği filan mı değişti?
Ben mart ayında ultimate aldım. Oyun kütüphanemde var hatta cihazımda da kurulu. Ancak storeda oyun bende yokmuş gibi satınal çıkıyor. Aynı oyunu abime yeni alıp kurduk. Bendeki gibi baktığımızda onda fiyat filan çıkmıyor almış olarak gösteriyor.
Oyunu silip tekrar yükleyebiliyorum sahiplikte bir sorun gözükmüyor. Lisansları geri yüklemeyi de denedim.
Sizden ricam oyunu daha önceden almış olan arkadaşlar bir bakabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 5 Aralık 2024; 10:26:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
oyun bitti silmeye kıyamıyorum diyaloglar çok güzel keanu reis çok iyi birkaç defa attı oyundan olur öyle arada geziyorum şehirde yan görevlerinin de yaparım herhalde
-
100 saatin ardından bitirdim dlc ile birlikte. Tavsiyem oyunun sonlarına doğru dlc görevlerine yapmanız. Ek bi şet olursa dm gönderebilirsiniz.
Pro desteği gelsin artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pro desteği olmayacakmış bu patch te. ne anladık bu işten
-
Satışlara da olumlu yansırdı aslında. Tamamen Witcher'a odaklanmayı tercih ettiler demek ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme gelmesi güzel süpriz oldu fakat sıkıştırsaydın pro desteğini olmadı aç VRR desteğini RT mod en azından 30fps sabit olmasın.
Oyunun eksik içerik olarak en çok hissettiğim arkadaş oyun çıkmadan önce çeteleri tanıtıyorsun ama çete savaşları nerede yani yan görevlerde çeteler ile daha çok iletişim güç kavgası bölgelerdeki hakimiyet falan olması lazımdı. Sokak ünvanı sistemi var fakat gram birşeye yaramıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 10 Aralık 2024; 18:13:25 > -
Şimdilik tüm bildiklerimiz bunlarla sınırlı, ancak CD Projekt tarafı da şu ifadelerle heyecanı bir adım daha yukarı taşıdı: "Hazır olun dostlar! Fena şeyler olacak?"
ign türkiyeCyberpunk 2077 Update 2.2 açıklandı: "Ekibin deposunda hâlâ biraz yakıt var!"https://tr.ign.com/cyberpunk-2077/126614/news/cyberpunk-2077-update-22-aciklandi-ekibin-deposunda-hala-biraz-yakit-var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
pro desteği niye getirmezsin anlamıyorum daha fazla satış yaparsın
-
Pro yamasını niye yapmıyorlar ki, çok mu zor?
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition - City of Dreams | PS5 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/games/cyberpunk-2077/ Free Update 2.2 is now available for Cyberpunk 2077. Personalize your character and vehicles like never before, enjoy the enhanced Photo Mode, and cruise through Night City with Johnny in the passenger seat. Dive into Cyberpunk 2077 to discover all the new surprises! Video Keywords (separated by commas): Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED, Night City, Update 2.2, Johnny Silverhandhttps://www.youtube.com/watch?v=TAJkbDZrrTg -
100 saatin ardından dlc dahil bitti. Benzersiz bir macera idi. Fırsat bulup toparlayabilirsem eğer oyun notlarımı yazacağım. Ps5 dijital versiyon hediye edeceğim. Dm kutusu açık :)
Hocam sorunun düzeldi mi bilmiyorum ama satın almış olduğun hesabı ana hesap olarak etkinleştirip denedin mi? Bende öyle bir sorun gözükmüyor
Sorun devam ediyor. Benim tek hesabım var cihazda başka hesap yok.
Yalnız şunu farkettim, webden girince bu oyunun farklı sürümüne sahipsiniz diyor. Muhtemelen yeni patch çıktığında benim Ultimate sürüm delist oldu ve yeniden ultimate yayınladılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X