Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.653
Cevap
90
Favori
395.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam problem dediğiniz gibi bu oyun iki hesabımda mevcut bir tanesini düz alıp sonradan dlc almıştım diğeri direk ultimate sürüm düz+dlc bencede öyle gözüküyor sorun yok ama her ikisindede sonuç aynı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra69 kullanıcısına yanıt
    Ultimate aldığınızı ne zaman aldınız? Ben martta aldım sanırım ondan 1 2 ay sonra yeni patch çıkmıştı. O sıra ne olduysa olmuş olabilir. Sony’nin lisans sistemi kadar saçma bir sistem görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Hocam temmuzdan sonradır, ondan önce xboxta idim

• oyuna en baştan başladım ne yapalım oynayacak oyun yok adam akıllı fps piyasada

• 754 TL ye indirimden aldım ama bana hitap etmedi nedense.

yada benim bu oyuna uzun uzun ayıracak vaktim olmadığından. bilemiyorum altan.

• Bu oyunun sonlari beni baya etkiledi ama hayalimdeki sonu bugun oynadim rahatladim, oyunun son hali tam bir basyapit

Sira phantom liberty dlcsinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Store da 1300 TL gibi fiyatı var. Bu fiyattan alınır mı acaba kararsız kaldım :)

Dlc li paket daha ucuzmuş. 1145 TL den aldık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestanbul -- 24 Aralık 2024; 1:13:4 >
  • Dlcnin ilk 2-3 saati lineer ilerliyor o kadar iyiydiki anlatamam, open world = cop resmen.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt

Bende oyunu geçen sene almıştım.

2-3 saat oynadım ama hiç bir şekilde sarmadı, içine çekmedi.

Ne bileyim bir şeyler eksik geldi. Sildim gitti.

Mesela farcry 5 bunun yanında harika bana göre..

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Zevkler farklıdır olduğu için görüşünüze saygı duyuyorum hocam ama asla katılmıyorum, hele ki far cry 5 gibi ne yaptığımızı bilmediğimiz bir oyunla 30 milyon satan başta sorunlu çıksada sonradan inanılmaz toparlayan baş karakterden biri Keanu Reeves olan bir oyunla far cry karşılaştırmak bile hatadır bana göre. Oyunun sizi içine çekmemesine şaşırdım doğrusu çünkü uzun yıllar böyle güzel aksiyon oyunu içersinde de ufak da olsa rpg öğelerinin var olduğu bir oyun oynamadım ben ana oyunu didik didik ederek bitirmiştim henüz dlc alıp oynamadım ama en kısa zamanda onu da yapacağım bence oyuna tekrar dönün ve karar vermeden önce bir kaç saat daha geçirin bu harika oyunu kaçırmamış olursun hele ki kendini performans olarak bu kadar toparlamış oyunu hatalardan arınmışken yeniden oynamak için bile bana sebep sunuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Farcry oynamadıgımdan bir şey diyemem ama bende de eksik bir şeyler var gibi hissettirdi. 10 sene önce çıkmış witcher 3 beni kendine bağladığı gibi baglayamadi.

Tam bu oyuna başlıyorum diyorum bir bakiyorum witcher 3 ye canavar kesiyorum.

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten oyun beni hiç sarmadı, oynadım ama hiç zevk almadım.

hani bir şeyler eksik geldi beni içine çekmedi.

far cry’ın oyun dinamiği ve helikopter pilotluğu beni çok sardı mesela  

Zevkler ve renkler hocam daha fazlası yok

• Ana oyunu şimdi platinledim, katanamla bekle beni Phantom Liberty. İlk kez bir oyunun dlcsinin hikayesini merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.