Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.637
Cevap
90
Favori
393.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyuna 2 kere başladım bir türlü sarmadı hevesle oynayamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda aksiyon yoğunlaşınca acayip bir lag oluyor gamepadde. Deadzone ayarları ile oynadım ama çözüm olmadı.
    Var mı bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Kontroller ayarlarındaki eğri seçeneğini kurcalayın isterseniz. Orada ham, hassas, dinamik gibi seçenekler var. Belki yardımcı olur. Ben de sürekli ayarlarla oynaşıyorum daha iyi hale getirmek için.

Bende de şehir merkezindeyken fps düşüşü oluyor.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla sevgili edindim, ayrılmak istiyorum :)))

• Phantom Liberty ultimate pakette oluyor anladigim kadariyla, fiyatlandirmada bi yanlislik var galiba?

• Erhann57 E kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam. Yapıyorlar bunu sık sık. Bence bir hata değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Tsk ederim 

• Oyun çıktığından beri sabrediyorum.
    Hatalar bitsin öyle alayım diye :)
    Son yorumlara baktığımda bir sıkıntı yok gibi.
    Zamanı gelmiş :)

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı kalmamış hocam. Çıkışında olması gereken seviyeye yıllarca ulaşamasa da sonunda o seviyede şu an.

• Deluxe aldım 100 saatimi çalsa yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk 2077 30 Milyon & Phantom Liberty : 8 Milyon Satış Adedine Ulaştı.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Kasım 2024; 20:11:13 >

• Oyunu pcde bitirmiştim. Şimdi konsola alsam ana oyunu oynamadan ek paketi oynayabiliyor muyum?

• Cyberpunk 2077: Ultimate Edition — City of Dreams

Cyberpunk 2077youtube
    What’s the most important thing in life? Whether it’s glory, freedom, justice, power, love, or something else entirely, Night City has plenty of ways to make your dreams come true. Cyberpunk 2077 is now up to 55% off. Your legend starts here: https://www.cyberpunk.net/buy
    https://www.youtube.com/watch?si=5IDnv2SHJAsretxe&v=1gvGn8NtIpE&feature=youtu.be
  • Keşke PS5 Pro patch gelse

• Cyberpunk 2077'nin Canlı Aksiyon Projesi Hala Konsept Aşamasında

CD Projekt'in ortak CEO'su Michal Nowakowski, yaptığı yeni bir açıklama ile beraber canlı aksiyon Cyberpunk projesinin hala konsept aşamasında olduğunu aktardı. Ekip, geçtiğimiz Ekim ayında Cyberpunk dünyasında geçen bir canlı aksiyon projesi için medya şirketi Anonymous Content ile iş birliği yaptığını duyurmuştu.

Cyberpunk dünyası genişliyor

Mevcut projenin film, dizi veya başka bir şey olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak CD Projekt, Salı günü kazanç sonuçlarının bir parçası olarak düzenlediği soru-cevap sunumunda çeşitli açıklamalarda bulundu. Burada Nowakowski şunları söyledi: “Şu anda canlı aksiyon projesi için konsept aşamasındayız. Bazı ilerlemeler katettik ancak daha aşılması gereken seviyeler bulunuyor. Henüz bu konsepti yayıncılara ve stüdyolara sunacak aşamada değiliz.”

Öte yandan CD Projekt Netflix'te yayınlanacak yeni bir Cyberpunk animasyon projesi üzerinde çalıştığını doğruladı. Son olarak The Witcher 4'ün tam geliştirme aşamasına geçtiğini açıkladı.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Cyberpunk_2077nin_Canli_Aksiyon_Projesi_Hala_Konsept_Asamasinda-122820.htm

• Merhaba bişi sormak istiyorum oyuna Yeni başladım harika gidiyor yan görevleri yapa yapa gidiyorum ama görevin birine gittim başkanı kurtarma görevi geldi başında da phanom dlc sine hoşgeldiniz dedi ben otomatik dlc ye mi başladım niye böyle oldu daha yapacak bir sürü işim vardı ana oyunda

• Bu Arada oyuna büyük yazık etmişler bozuk halinin videolarını izlemiştim bu haliyle çıksa harika olurmuş

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de ilk çıktığında pcde oynamıştım hatalı hali bile sarmıştı:) şimdi psde ultimate aldım baştan başladım oyundan kopamıyorum o kadar kalite emek işçilik kokuyor ki. Ben ilk başta sağlam hikayesi olduğu için hatalara odaklanmadım. Beni o dünyaya alıp götürüyor. Şu an tek oynadığım oyun bu. Hesapta çok oyun olmasına rağmen... phontom city eklentisi harika olmuş resmen bir bölüm bazı oyunların ana hikayesi kadar uzun... Yeni başlayanlara söyleyeceğim tek şey: Welcome to Night City  

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhandsome

Hocam ben de ilk çıktığında pcde oynamıştım hatalı hali bile sarmıştı:) şimdi psde ultimate aldım baştan başladım oyundan kopamıyorum o kadar kalite emek işçilik kokuyor ki. Ben ilk başta sağlam hikayesi olduğu için hatalara odaklanmadım. Beni o dünyaya alıp götürüyor. Şu an tek oynadığım oyun bu. Hesapta çok oyun olmasına rağmen... phontom city eklentisi harika olmuş resmen bir bölüm bazı oyunların ana hikayesi kadar uzun... Yeni başlayanlara söyleyeceğim tek şey: Welcome to Night City  

Bende geçen gün aldım hocam.
    Taş gibi oyun olmuş.
    Atmosfer gerçekten harika.
    Birde inanılmaz detaylar var.
    Oynarken şaşırıyorum. Şimdilik harika gidiyor :)

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.