< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (381. sayfa)
-
-
Oyunda aksiyon yoğunlaşınca acayip bir lag oluyor gamepadde. Deadzone ayarları ile oynadım ama çözüm olmadı.
Var mı bilgisi olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontroller ayarlarındaki eğri seçeneğini kurcalayın isterseniz. Orada ham, hassas, dinamik gibi seçenekler var. Belki yardımcı olur. Ben de sürekli ayarlarla oynaşıyorum daha iyi hale getirmek için.
Bende de şehir merkezindeyken fps düşüşü oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlışlıkla sevgili edindim, ayrılmak istiyorum :)))
-
Doğru hocam. Yapıyorlar bunu sık sık. Bence bir hata değil.
Tsk ederim
Oyun çıktığından beri sabrediyorum.
Hatalar bitsin öyle alayım diye :)
Son yorumlara baktığımda bir sıkıntı yok gibi.
Zamanı gelmiş :)
Hiç bir sıkıntı kalmamış hocam. Çıkışında olması gereken seviyeye yıllarca ulaşamasa da sonunda o seviyede şu an.
Deluxe aldım 100 saatimi çalsa yeter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cyberpunk 2077 30 Milyon & Phantom Liberty : 8 Milyon Satış Adedine Ulaştı.!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Kasım 2024; 20:11:13 >
-
Oyunu pcde bitirmiştim. Şimdi konsola alsam ana oyunu oynamadan ek paketi oynayabiliyor muyum?
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition — City of Dreams
Cyberpunk 2077youtubeWhat’s the most important thing in life? Whether it’s glory, freedom, justice, power, love, or something else entirely, Night City has plenty of ways to make your dreams come true. Cyberpunk 2077 is now up to 55% off. Your legend starts here: https://www.cyberpunk.net/buyhttps://www.youtube.com/watch?si=5IDnv2SHJAsretxe&v=1gvGn8NtIpE&feature=youtu.be -
Keşke PS5 Pro patch gelse
-
Cyberpunk 2077'nin Canlı Aksiyon Projesi Hala Konsept Aşamasında
CD Projekt'in ortak CEO'su Michal Nowakowski, yaptığı yeni bir açıklama ile beraber canlı aksiyon Cyberpunk projesinin hala konsept aşamasında olduğunu aktardı. Ekip, geçtiğimiz Ekim ayında Cyberpunk dünyasında geçen bir canlı aksiyon projesi için medya şirketi Anonymous Content ile iş birliği yaptığını duyurmuştu.
Cyberpunk dünyası genişliyor
Mevcut projenin film, dizi veya başka bir şey olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak CD Projekt, Salı günü kazanç sonuçlarının bir parçası olarak düzenlediği soru-cevap sunumunda çeşitli açıklamalarda bulundu. Burada Nowakowski şunları söyledi: “Şu anda canlı aksiyon projesi için konsept aşamasındayız. Bazı ilerlemeler katettik ancak daha aşılması gereken seviyeler bulunuyor. Henüz bu konsepti yayıncılara ve stüdyolara sunacak aşamada değiliz.”
Öte yandan CD Projekt Netflix'te yayınlanacak yeni bir Cyberpunk animasyon projesi üzerinde çalıştığını doğruladı. Son olarak The Witcher 4'ün tam geliştirme aşamasına geçtiğini açıkladı.
-
Bu Arada oyuna büyük yazık etmişler bozuk halinin videolarını izlemiştim bu haliyle çıksa harika olurmuş
Hocam ben de ilk çıktığında pcde oynamıştım hatalı hali bile sarmıştı:) şimdi psde ultimate aldım baştan başladım oyundan kopamıyorum o kadar kalite emek işçilik kokuyor ki. Ben ilk başta sağlam hikayesi olduğu için hatalara odaklanmadım. Beni o dünyaya alıp götürüyor. Şu an tek oynadığım oyun bu. Hesapta çok oyun olmasına rağmen... phontom city eklentisi harika olmuş resmen bir bölüm bazı oyunların ana hikayesi kadar uzun... Yeni başlayanlara söyleyeceğim tek şey: Welcome to Night City
Bende geçen gün aldım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: GokhandsomeHocam ben de ilk çıktığında pcde oynamıştım hatalı hali bile sarmıştı:) şimdi psde ultimate aldım baştan başladım oyundan kopamıyorum o kadar kalite emek işçilik kokuyor ki. Ben ilk başta sağlam hikayesi olduğu için hatalara odaklanmadım. Beni o dünyaya alıp götürüyor. Şu an tek oynadığım oyun bu. Hesapta çok oyun olmasına rağmen... phontom city eklentisi harika olmuş resmen bir bölüm bazı oyunların ana hikayesi kadar uzun... Yeni başlayanlara söyleyeceğim tek şey: Welcome to Night City
Taş gibi oyun olmuş.
Atmosfer gerçekten harika.
Birde inanılmaz detaylar var.
Oynarken şaşırıyorum. Şimdilik harika gidiyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X