Şimdi Ara

Cyle Larin Gerekli miydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mustafa ve negredo varken tek forvet oynayan bir takımın forvet alamsı doğru mu? Bu paraya daha acil olan sağ bek 10 numara stoper hatta 8 numara ve sol ve sağ açık alsak daha iyi olmaz mıydı?

Not:Kesinlikle Larin kötü demiyorum ama daha acil yerler varken neden Cyle Larin
    Not2: Bilen varsa maçlar hangi kanalda yayınlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n'doye v2 gibi duruyor.
  • Ben Cyle Larin iyi midir kötü müdür hiçbir fikrim yok ama mantık olarak doğru bir hamle bence.Şimdi Gignac veya Grioud getirdik diyelim en az 5-6 isterler bonservis için onlar da Negred 4.2 alırken en az 5 ister.3 senelik sözleşme desen Cenkten parayı forvete yatırmak demek.

Zaten eğer bu transfer 10 numara almak için parayı tutmak adına yapılmadıysa 10 numara alınmayacaksa saçmalığın zirve noktası olacak ama eğer Cenk'ten gelen para üst düzey bir 10 numara için harcansın diye santrafora para harcamamak istedilerse mantıklı.
  • "Bu paraya" demişsin de hocam bonservisi yok kendisine de 1.5 m euro verilecek deniyor , ne alacan o parayla . dursun belki parlar pektemekten iyidir zaten yedek olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

"Bu paraya" demişsin de hocam bonservisi yok kendisine de 1.5 m euro verilecek deniyor , ne alacan o parayla . dursun belki parlar pektemekten iyidir zaten yedek olarak

Öncelikle kendisinin sözleşmesi 2018 Aralıkta bitiyor yani seneye.Bonservissiz alma gibi bir durum yok gibi.Bunun üzerine ABD futbol federasyonuna da yetiştirme bedeli ödüyorsun.Bunun içinde 5 milyon euro istedikleri konuşuluyor.

Diğer bir konu ise Larin'in ABD'de 200 bin euro kazandığı iddaa ediliyor.Bizim ise 1.5 milyon euroluk teklifimizi reddedip 2 milyon euro istediği konuşuluyor.
  • Cyle Larin Gerekli miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Kim bu adam yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adettendir yerimizi alalım :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

"Bu paraya" demişsin de hocam bonservisi yok kendisine de 1.5 m euro verilecek deniyor , ne alacan o parayla . dursun belki parlar pektemekten iyidir zaten yedek olarak

Öncelikle kendisinin sözleşmesi 2018 Aralıkta bitiyor yani seneye.Bonservissiz alma gibi bir durum yok gibi.Bunun üzerine ABD futbol federasyonuna da yetiştirme bedeli ödüyorsun.Bunun içinde 5 milyon euro istedikleri konuşuluyor.

Diğer bir konu ise Larin'in ABD'de 200 bin euro kazandığı iddaa ediliyor.Bizim ise 1.5 milyon euroluk teklifimizi reddedip 2 milyon euro istediği konuşuluyor.

MLS Ligi kışın oynanmıyor diye biliyorum, yani sezonları kasım gibi bitti ve o zamandan beri de maç oynamıyor. Kontratı da bitti diyor NTV spor.
    Transfermarkt da 2018 sonuna kadar kontratı var diye gösteriyor. Kim doüğru bilgi veriyor belli değil,

ntvspor a göre bedava transfer ve ilk sene 500 k €, 2. sene 1.5 m € deniyor.

herkes bişeyler atıyor ama bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 9 Ocak 2018; 12:52:38 >

• Larin i hic bilmiyorum ama birkac video izledim adam kosamiyor, yuruyor. Gerci yöneticilerin bir bildiği vardır muhakkak

• Gerekli değildi. Umarım almayız. Hiç ısınamadım bu adama

• :D
  • Mitrovic'ten sonra bu eleman da patlayacak gibi. Haberlere göre özel yaşamı sıkıntılı, gece hayatında baya aktif. İstanbul gecelerinin yemediği topçu kalmadı valla. Eğer gece hayatına düşerse Jo gibi gelir geçer.
  • :D
  • Foruma ne kadar yeni adamlar geldiyse konuyu anlamayanlar,vali fotosuna bu ne diyenler çıkmış
  • sırf sizin totemi sevdiğim için katılıyorum

:D
  • Çöpün önde gideni sezonda 5 maça çıkmaz varlığı yokluğu bir olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Nobre'nin genç hali Transfer zaten piyango gibi bişey zaman gösterecek.
  • Cyle Larin Gerekli miydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike 2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.