Şimdi Ara

Cz Warrior Belt Seçimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a,Akarada Cz Warriorum Var ve itemlerim şöyle,+6 Krowaz Setim +8 hb 16 küpelerim old roclarım ve iron neckim var belt konusunda kararsız kaldım 9 raptor olmadığı için biraz ap yönünden problemlerim var, iron belt düşünüyodum fakat atağımın düşük olacağı için stringe az kaymaya başladı kafam sizin önerileriniz nedir sebebiyle söylerseniz sevinirim :)

• string of skull +1 olması lazım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

string of skull +1 olması lazım ama

+1 Alıp İlerde 2 yapmayı planlıyorum bende zaten.
  • sos güzel bir tercih olur.
  • Senin attack degil defans sorunun var bence. Iron Belt +0 isini fazlasi ile gorecektir. SOS alirsan artacak olan max 100 ap seni dusmanin vuruslarindan kurtaramaz. Ben senin yerinde olsam Iron Belt alirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Senin attack degil defans sorunun var bence. Iron Belt +0 isini fazlasi ile gorecektir. SOS alirsan artacak olan max 100 ap seni dusmanin vuruslarindan kurtaramaz. Ben senin yerinde olsam Iron Belt alirdim.

+1

ileride de krowaz seti +7 yaparsan, yeme de yaninda yat.
  • pk atış şekline göre degisir.pt yi 5 ataker 3 priest olarak kuruyosanız düşman pt lerin sana vurmaya sırası gelmez.onlar sürekli sizni priestleri silip kesmeye calıscaklar.sen kesmene bak.hatta in yi cıkar +3 amulet str yada +3 wdn yap.baktın priestler yattı pt de town at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 15 Haziran 2011; 18:15:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İron belt
  • bu arada senin yerinde olsam hb+8 güzel silah ama elimde cikarip ticaretle raptor +9 yapmayi düsünürdüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

bu arada senin yerinde olsam hb+8 güzel silah ama elimde cikarip ticaretle raptor +9 yapmayi düsünürdüm .

onu bende düşünüyorum ilerde illaki 9 raptor alıcam 9 raptor aldıktan sonra i.b düşünüyordum ama bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.