Şimdi Ara

D-LİNK AP2100 DESTEK ISTIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benım sorunum işyerım gırış katta evım ıse 6 tıncı katta işyerımde airties rt 125 adsl modem var evımde d-link ap2100 var işyerımde bır sıkıntı yok evımde ıkı tane pc var bırı masa ustu bırı dızustu . masa ustu olan d-link ap2100 ile ethernetten baglı ve ınternetee gırıyor ama dız ustu olna kablosuz baglanmak istıyorum ve evımın her yerınde kablosuz olaraka cekmıyor ceksede cok duşuk sınyalde cekıyor yanı arkadaşlar herhalde ben d-link ap2100 ayarlarını yapamamışım cunku sadece sınyal alıyor ama sınyalı artırmıyor yardımlarınız ıcın şimdıden tşk ler

• 2100ap yi client modunda kullniyorsunuz anlasilan. client modunda farkli cihazlara baglanir ama wireless repater oalrak ayni chipli olmalari gerekiyor uyumsuzluk yapar. dlink2100 atheros chipli. airties rt125 in 125mbit oldugunu dusunursek chipinin atheros olmasi cok cok zayif bir ihtimal. atheroslar genelde 108mbit. chipler farkli olduguna gore repeater oalrak kullanmaniz pek mumkun degil.

genede sansinizi denemek isterseniz. airties i mesh moduna getirip dlink i secin dlink ide wds + ap moduna getirip airties in mac adresini girin. belki bir sans. iki cihazinda tamamen ayni wireless ayarlarinda olmasi gerektigini soylememe gerek yok herhalde. kanal nosu guvenlik ayarlari gibi
  • pekı evıme bırtanedaha aynısından alsam dlink ap2100 olurmu
    bekı ıkısını bırbırıne kabloyla baglarım bır alıcı olur brı ıse gucu artıtırır olabılırmı
  • client mode da baglanan cihaz acccess point degilde wireless router olsa kablo ile access point baglayip wireless vermek mumkun olabilir ama iki access point arasinda olmuyor.

ama 2inciyi almayi dusunuyorsaniz. bir tanesini is yerinizdeki modeme kablo ile baglayin. iki cihazi wds modunda kullanin. sorunsuz calisirlar.
  • pekı evımdekı d-link ap2100 antenını degıştırsem ve pc masa ustu olanaı kendı odama taşısam ( şimdıkı antenle ordan cekmıyor ) bu yenı antenle d-link ordan cekermı yanı airtesse eee baglanırmı guclu bır anten alım gucunu artırırmı
  • iyi bir anten cekisi ciddi sekilde artirir ama 6 kat baya mesefe araya zemin betonlari girince is baya zorlasiyor. araya engel girdinmi bu engel surdan ceker demek cok zor. ama daha ocne cektigi yerler varsa kuvvetli bir antenle cok dah iyi ceker. sizin durum icin omni cubuk anten yerine dar acili directional bir anten kullanmak daha iyi olur. panel anten olabilir. direk kendi modeminize cevirirseniz cok fark eder.
  • cevap verıpde yardım ettıgın ııcın cok tşk ederım annet alınca sonucu bıldırırım
  • client mode olan a dlink ap 2100 bağla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.