Şimdi Ara

D-link DSL-500T nodemlerin ayarları 15 dk bi kopma oluyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben yeni bir adsl modem aldım D-link DSL-500T MARKASI fakat bu medemin ne ayarını yapmadıysam bikmiyorum internet 15 dk bi gidiyor ve 10 sn içinde geri geliyor ve ben bu kopma yüzünden ne oyun oynaya biliyorum nede doğru düzgün dosya çekebiliyorum.Hattımıda 3 kere kontrol ettirdim sağlam çıktı.başkasının adsl kullanıcı adı şifresiyle deniyorum gene kopma oluyor bu modemden satan yada kullana warsa bana ayarlarını söyleye bilirmiisiz lütfen ilgilendiğiniz için teşekkürler

• telefon ağında spliter kulanıyormusun kullanmıyor isen kopma olabilir
  • evet kullanıyorum
  • DSL-500T'nin eski NEC DSLAM'lere bağlanmakta sorun yaşaması. Bağlantınız sürekli kesiliyor ve bu herhangi bir ayarla düzeltilemiyor. Eğer 2003 Aralık döneminde ADSL'ye abone olduysanız, muhtemelen NEC santral kullanıyorsunuz demektir. Bağlı olduğunuz santralde hangi DSLAM cihazlarının kullanıldığını öğrenmek için modeminizin yönetim konsolundaki ADSL bilgi bölümüne bakmanız yeterli olacaktır. Veya bağlı olduğunuz santrale de bunu sorabilirsiniz. Bu bağlantı sorununu D-Link yeni bir firmware çıkartarak çözecek ancak henüz böyle bir firmware yok. Gelişmeleri D-Link'in Türkçe sitesinden veya Türkçe forumlarından takip edebilirsiniz.
  • Bende servisini aramıştım zaten ordanda yeni bir yazılım çıkıcagını söylediler şuan idarelik bir modem kullanıyorum bekliyorum bakalım ne zaman çıkıcak bu yazılım. İlgilendiğiniz için sagolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.