Şimdi Ara

d-link usb wireless anteni help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bene dlink usb wireless alıcı var ben içini açıp harici anten için bağlantı noktası yapmak istiyorum .Buna benzer çalışmaları aradım ama bulmadım. benzer resim çalışma bilen varmı

• pm attım .. içinde link vardı belki yasaktır kilitlenmesin konu....
  • saolasın
  • merak ettim şimdi bir pm de bana atın benimde bazı denemelerim olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrNo -- 7 Aralık 2006; 16:26:12 >
  • Dedigin olay mumkun fakat modem icin satilan 3-5 metre boyutunda özel antenler var onlardan kullanman gerekiyor..Bende bi eski hurda tanktan anteni sökup radyoma bagladim dehset ötesi oldu :D 5,5 metre boyunda..
  • K.bakmayın konuyu takip etmiyordum oyle bir denk geldim size de anyı adresi pim atiyorum...
    iyi günler...

He bu arada Airties 211 modem aldım .. iki tane de Airties wifi dongel aldım pişman olmadın iki kat aşağıda EVVET İKİ KAT aşağıdaki pc ile de bağlanabiliyorum yalnız KASA ile MODEM pencereye yakın olmaılı ki bağlantıda problem çıkmasın... Modem ile PC aynı evde olsa demekki %100 verimli olcak.. Çok araştırdım robotics dediler airties dediler.. onu kötülediler onu iyi dediler.... Herkes ne kullanıyorsa ona iyi diyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.