Şimdi Ara

D&R - Çok Satan Kitaplarda %50'ye Varan İndirim! Cuma 17:00'a Kadar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R internet sitesinde ciddi indirimler var. Birkaç sayfa boyunca bazı kitapları kitapyurdu ile kıyasladım ve 4-5 liraya yakın fark gördüm bazı kitaplarda. Çok satanlar deyip burun kıvırmayın çünkü Hasan Ali Toptaş, Agatha Christie, Khaled Hosseini gibi isimlerde var listede. Dediğim gibi çok fazla ilerlemedim ama güzel bir alışveriş yapılabilir bu indirimlerden.

http://www.dr.com.tr/kataloglar_/EnCokSatanKitaplardaPIndirim/2758#/page=1/sort=soldcount,desc/categoryid=0/clog=2758/parentId=0/price=-1,-1

• İndirim baya güzel seviyedeymiş. Kitapyurdu ve D&R üzerinden listemde bulunan kitaplar üzerinden bir sepet yaptım.

Dan Brown - Cehennem
    Ahmet Sever - Abdullah Gül ile 12 Yıl Yaşadım, Gördüm, Yazdım
    Zamyatkin - Biz
    Ahmet Ümit - Bir Ses Böler Geceyi
    Andy Weir - Marslı
    Dmitry Glukhovsky - Metro 2033
    Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası
    Tolkien - Hobbit
    Agatha Christie - On Küçük Zenci
    Agatha Christie - Doğu Ekspresinde Cinayet
    İskender Pala - İki Dirhem Bir Çekirdek
    İskender Pala - Od / CD ilaveli
    Hasan Ali Toptaş - Kuşlar Yasına Gider

Bu 12 kitap kitapyurdunda 184,06 TL ediyor. D&R'da ise 138,22 TL ediyor. Ayrıca D&R 100 lira ve üstü alışverişlere Adam Fawer - Oz kitabını hediye ettiği için 16 liralık bir kitaba da bedava sahip oluyoruz.
    Dediğim gibi indirimler cidden gerçek indirim! Benim okuduğum, kitaplığımda olan kitapları eklemedim ama herkes bir şeyler bulabilir indirimli kitaplar arasında.

Alışveriş yapacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim.

• The Ugly kullanıcısına yanıt
    Haberdar ettiğin için teşekkür ederim. Bu kadar kitap nasıl kargoyla geliyor yani azilme bükülme olmuyor mu. Ben D&R dan 8 kitap almıştım adamlar öyle baştan sağma kutulamışlarki 4 kitapda yıpranma vardı kutuya 8 kitap sığdırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R'dan uzun süredir kitap almıyorum. Paketlemeyi söyleyince baktım da en son siparişimi 31.7.2014 tarihinde vermişim. Onda da bir sıkıntı yoktu hatırladığım. Tabi bu iki yıl öncesi. O sebeple bu konud bir şey diyemem. Ama herhangi bir sıkıntı durumunda değişim yapmıştı birkaç arkadaş forumdan.
  • The Ugly kullanıcısına yanıt
    Eganba.com diye bir site karşıma çıktı 2015 yılında faaliyete geçen bir site internetten bir çok araştırma yaptım olumsuz yorum göremedim. Duydun mu böyle bir site önerir misin.

• İnstagram ve youtubeda baya bir olumlu geridönüş gördüm ben de o siteyle ilgili. Olumsuz yorumları ise ekşi'de gördüm. Ama kitap alacaksanız bir denemenizde fayda var. Zamanla kendinize en uygun siteyi bulacak ve doğal olarak oraya yönleneceksiniz.
  • bu kitaplar nasıl en çok satanlar listesinde kim okuyor bunları gerçekten inanılmaz

http://www.dr.com.tr/Kitap/Ne-Kadar-Da-Duygusal-Bir-Kitap/Memetali/Edebiyat/Roman/Romantik/urunno=0000000682536
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Muallaya-Sor/Pinkfreud/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000646777
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Bir-Apaci-Masali-3-Gurbet-Kusu/Angutyus/Edebiyat/Deneme-Yazin/urunno=0000000549482

arka kapakta yazan yorumlara bakınca daha da tiksindim

"Millet sevgilisinden mesaj bekler, ben Bir Apaçi Masalı 3'ün çıkmasını bekliyorum."
    -@Frhatak (Twitter)-

"angutyus reyiz helal olsun sana. kitap okumaktan nefret eden ben o kitabı 2 gecede bitirdim.. nasıl bir samimiyettir o yahu.
    -gazooz (İnci Sözlük) -

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    dr den yakın zamanda 10 kitap siparişi verdim gayet iyi paketleme ve tek paketle hasarsız bir şekilde kitaplar geldi.

• Ben de yakın bir zamanda 13 kitaplık bir alışveriş yaptım. Tek seferde hepsini kargoladılar ve fiziksel olarak hiçbir sorun yoktu kitaplarda.
  • takip ettiğim iki kitapta beklediğim indirimi bulamadım ama onun dışında fena değil gibi
  • Sürekli D&R'dan kitap söylerim. Ezilme, büzülme, hasar gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. D&R'da sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • İndirimleriniz batsın evde bir sürü kitap oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.