Arkadaşlar 6-7 saat sonra kitap almaya gidiyorum. Ama aklımda kalan bir soru var. Şimdi alacağım iki tane kitap var. Biri normalde 66 lira diğeri ise 50 lira. Fakat bu kitapları direk beklemeden alma niyetindeyim. Başka yerlerde 10-20 lira gibi fiyatlara bulabilir miyim? Gitmemi önereceğiniz yerler var mı İzmir de? Şimdi 150 lira kadar para bayılıcam kitaplara. Daha mantıklı bir yol önerebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Vladimir Gothia
Arkadaşlar 6-7 saat sonra kitap almaya gidiyorum. Ama aklımda kalan bir soru var. Şimdi alacağım iki tane kitap var. Biri normalde 66 lira diğeri ise 50 lira. Fakat bu kitapları direk beklemeden alma niyetindeyim. Başka yerlerde 10-20 lira gibi fiyatlara bulabilir miyim? Gitmemi önereceğiniz yerler var mı İzmir de? Şimdi 150 lira kadar para bayılıcam kitaplara. Daha mantıklı bir yol önerebilir misiniz?
internetten alabilirsin daha uygun olur veya ikinci el alırsan.
korsan da bulabilirsin belki
quote:
Orijinalden alıntı: erdi1995
quote:
Orijinalden alıntı: Vladimir Gothia
internetten alabilirsin daha uygun olur veya ikinci el alırsan.
Hocam onu beceremedim ben. Gittim valideye dedim bana sanal kart çıkar diye. Çıkardılar giriyorum numarayı bankadan onay alınamadı diyor. Yani netten alma olayını D&R sitesinden denedim fakat olmadı. Keşke olsa %27 indirim oluyor ama şu ara acil lazım kitap. Bana İzmir de önerebileceğiniz yer var mı?
Aradığım kitapların birinin adını biliyorum diğerini sadece kapağından tanıyorum.
1- Tüm Çağların Gizli Öğretileri 2- Sembollerle ilgili bir kitaptı adını hatırlamıyorum. Gelmiş geçmiş bütün semboller ve anlamları vardı.
Ayrıca önerebileceğiniz şöyle eski parşömen tarzında parapsikoloji, mistik konular, maji falan bunlarla ilgili ilginç kitaplar satan yerler varsa direk söyleyin. Aşırı meraklısıyım gördüğüm olaydan sonra.
izmiri bilmiyorum.sahaf gibi yerler varsa bak oralarda bulabilirsin herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: erdi1995
izmiri bilmiyorum.sahaf gibi yerler varsa bak oralarda bulabilirsin herhalde.
Sahaf vardır elbet İzmir de. Bakacağım yarın. Sizce bu tür şeyleri bu devirde bulma şansım var mı? Parşömen şeklinde eski mistik konular hakkında bilgi veren kitaplar falan? Hiç umut yok mu yoksa bulabilme şansım var mı?