Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: congenial_boy

quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

Adamlar ne parası iade edecek. Bunlar bu işleri planlı yapıyor. Koskoca Doğan holdinge bağlı şirket ürün mü temin edemiyor? Hepsiburada olan stoğu yollarsın, olmadı piyasadan sorar yollarsın. Adamın derdi mal yollamak olsa. Adam kim bilir ne kadar çekti piyasadan. ülkenin karışık olduğu şu zamanlar parayı çekiyor, bir hafta on gün elinde tutuyor, döviz repo hangisi karlı ise parayı ikiye katlayıp sonra sana iade edecek. Sipariş isteğiniz üzerine iptal edildi diye yalan mesaj atmayı biliyor siparişi iptal edince parayı karta niye iade etmiyorsun?

Bundan sonra bırak D&R, Doğan holding ilişkili Hepsiburada ve diğer bağlantılı yerlerden bile alışverişi yapmamayı düşünüyorum. Bırakın basit bir özrü, hem sömürüp mağdur edip bir de insanları aptal yerine koyuyorlar.

Dostum senin 14 liranla mı şirket para çevirecek akıl var mantık var. 1000 tane satılmış olsa 14 bin lira eder. 2000 tane satılmış olsa 28 bin eder. Bu kadar para 1 tane D&R mağazasının aylık kirası anca eder. Bu kadarcık parayla kaç yüz milyon tl lik şirketin nakit akışını mı döndürecekler. Yazmadan önce bir düşün. Ha bu olay n11 de falan yaşansa uyduruk bir mağaza sahibi yapmış olsa bu davranışı tamam derim doğruluk payı var derim ama çok çok büyük bir şirket söz konusu burda. Ha bir de döviz altın almıştır diyenlere neremle güleceğimi bilemiyorum, 14 bine 28 bine neyin dolarını alacaklar da kar edecekler. Eleştirin eleştirmesine D&R ı ama mantıklı eleştiriler yapın

sırf 2000 tane buradan sipariş veren olmuştur, çok insan tek siparişle beraber siteden farklı ürünler de alıyor. hem sırf burada bile on tane üzeri sipariş veren çok insan var. Piyasada ürünü hesaplı görüp binlerce sipariş olmadığını nereden biliyorsun. sırf bu kampanyalarla böyle şirketler trilyon kaldırıyor sen 10-15 binden bahsediyorsun. Sırf şurada yazanların aldıkları onbeşbini geçmiştir.

Uyduruk mağaza sahipleri bu işleri yapamıyorlar, yapsa zaten anında iflas ettirirler. Bu tür holdinglerin piyasayı speküle etme güçleri var, sermaye yüksek, adam piyasadan çektiği parayla, dövizde borsada yada farklı kanallarda spekülatif dönemsel hareketlerle parayı vuruyor. Son döviz olayının arkasında Almanya olduğu söyleniyor. Alman senin piyasandan yüklü mikterda döviz çekiyor ve sen piyasada para azalınca panikleyerek dövize tutunmaya çabalıyorsun. Çünkü adamın eli güçlü. Merkez bankan ne kadar güçlü ise o kadar direnebiliyorsun. Devletin kasa güçlü, devleti çok etkilemiyor ama piyasa zayıf ve borçlu, adamın yüklü miktarda döviz çekmesi piyasanın altını üstüne getiriyor. Bu tip dev holdingleri küçük görme, 15 liralık mal ile mi bunu yapacak diyorsan evet. daha yüklü miktarlarla yapsa zaten göze batacak. Adamın spekülasyon için 1 trilyona ihtiyacı vardır, o kadar açığı vardır, onu da anlık piyasadan çeker. ya piyasa altında mal satarak yada piyasadan mal alarak. bunlar piyasayla oynayan aktörler ve tam şu sıralar oyun zamanı...

• ertewas E kullanıcısına yanıt
    congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    trilyon diye bir para birimi kalmadı.
    milyon demek istiyorsanız tam tamına milyon tl kazanabilmesi için 69013.11 tane satılması gerekir. "Milyonlar" için ise 69k x 2-3-4-5..
    mantıklı yorum yapın derken ilgili arkadaş, çocuksu komik yorumları bırakın demiş, olaya mantıklı yaklaşın, tam olarak sizin bu yorumunuzu ifade etmiş.

Evet bir "dolandırıcılık" söz konusu ama bu dolandırıcılık böyle altın vs. alarak değil (3-5 günde kazanacağı para 1milyon tl'de en fazla 5-10bintl'yi geçmez sadece faiz ile) D&R online satış sorumlusunun görevini ihmal etmesinden kaynaklı, altında çalışanlarda lakayıtsa ve düzgün sistem takip edilemiyorsa böyle firma için trajikomik durumlar oluşabiliyor.

Bu durumlardan ziyade benim takıldığım ve kızdığım konu ise BİR ÖZÜR DAHİ DİLENMEMESİ, büyük bir vurdumduymazlık ile siparişin sanki bizim isteğimizle iade olmuş gibi bir mail atılıp durumun kontrol edilmeye çalışılması.

Ama bu kaçıncı yaptıkları hata. Kimseyi işinden etmek hoş bir durum değil ama bu sorumlu kişi ve kişilerin bir an önce iş haklarının fesh edilmesi gerekiyor.

• Kimseyi alıntılayarak yazmak istemedim cevap olsun da istemedim, burada benim düşüncemde bazı arkadaşların dediği gibi sonuçta DR de 3-5 TL lik üründe satıyor 300-500 TL lik üründe satıyor, her 2 şekilde de kar elde etmek için ürün satıyor, buradaki insanlardan topladığı parayla ne zaman yatırılacağı meçhul belki 10 Gün - 15 Gün geri ödemese "5 gün bile azımsanacak bir süre değil" bu parayı değerlendiremez mi bunu 2 Ay'da veya 3 Ay'da 1 tekrarlasa oh mis.

Deniliyor ki böyle bir şeye ihtiyacımı var, ihtiyacı yoksa durumları iyiyse göndersinler o zaman insanların aldıkları ürünleri "talebinizin üzerine" şeklinde bir mail atıp iptal etmek yerine yaptıkları ayıbı kapasınlar, o kadarda mı durumları yok, ama tahminim alınan ürün sayısı 1000-2000 değil daha fazla olmalı ki bu durum yaşanıyor.

Bir çok siteye girdiğinizde stok adeti kadar ürün satın alabiliyorsunuz DR'de maşallah limit aşımı yok, yaz abi stok adedin kadar, limiti bittiğinde stokta yok uyarısı versin alıma kapansın bu kadar mı zor bazı arkadaşların dediği gibi bööööööyle ihtişamlı, 3 kuruşa tenezzül etmeyecek bir bir kurum için.

Şimdi tekrar denedim, her hangi bir üründe "Sepetinize bu üründen sadece 50 adet ekleyebilirsiniz!" şeklinde bilgi veriyor, o gün mouse stok durumunu merak edip denediğimi hatırlıyorum, ne kadar eklemiştim hatırlamıyorum yalan olmasın yüksek bir rakamdı sanırım ama 50 den fazla olduğuna eminim ondan sonra sınırsız herhalde deyip kıllanıp almaktan vazgeçmiştim, sonra gene kanıma girenler girdi de neyse.

Bu saatten sonra DR'den alışveriş yapmam yapmak isteyende mani olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 22 Ocak 2017; 14:12:8 >

• Kongor kullanıcısına yanıt
    trilyon diye para birimi var da tabi bizim için kalmadı. milyar ise belli adamlar için para değil. hata edilir ama telafi de anında yapılır. iptal işlemini saygısızca yapmaları bir tarafa iade işlemini de hızlı yapmıyorlar ve bu bir hesapları olduğunun kanıtı. hata olsa hata ettik der iki gün sonra iade eder. büyük firmaların tamamında hata böyledir. siparişim yollanmayıp iptal edilip de bir hafta iade edilmeme olayını ilk defa gördüm. Verilen örnekler uç ve abartı, üst perdeden olabilir ama örnek olayın anlaşılması için. burada şu kadar fare satılsa bu kadar para gelir olayı değil büyük bir firmanın yaptığı saçmalık asıl mesele. Bu hiç de basit bir hata gibime de gelmiyor. basit bir hatada iade bu kadar beklemez...
  • d&r terbiyesiz bir firma anlaşılan.

Normalde zaten fiyatları pahalı. Birdaha ürün almayarak batmalarına katkı sağlamak lazım.
  • Utanmadan
    "... siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 21.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir."
    demişler.
  • Benim 2 adet te iptal aradim bekle bekle açtılar hanimefendi diyor ki stok yok ondan iptal edilmistir bu mudur yani diyorum sizin kaliteniz müşteriye verdiğiniz değer bu mu bir firmanin elinde stok yoksa bir urunu nasil bir gun boyunca satabilir o kadar kişi satin aliyor diyorum stok sistemi her zaman doğru olmayabiliyor diyor bak bak savunmaya bak kafam atti hanimefendi musteriyi arasanız elimizde yok efendim bir hata olmus temin edemiyoruz deseniz zorlami alcaz ürünü tamam diyeceğiz ama arayıp bir bilgi bile vermiyorsunuz kendi talebiniz üzerine iptal olmuştur diye hakaret gibi mail atiyirsunuz diyorum cevap yok.Yazik yani su ülkede insana müşteriye verilen değere bakın şikayet formu olusturun dedim beni bir yetkili arasin diyorum formu olustururum ama aranmazsiniz mail atilir diyor tobe tobe bitmiş bu ulke en eli yüzü düzgün firmalar bunlari yapıyor geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    benim de dahil herkesin iptal olmuş sanırım 1 allahın kuluna göndermemişler.. Bunlar gibi adi kalitesiz firmalar sağolsun bizi amazon bağımlısı yaptılar.. Allaha şükürler olsun ki önüne ne kadar engel de koysalar amazon gibisi yok. adamlar kargo gecikti diye 50€ luk ürünün ücretini direk iade ediyorlar. müşteri memnuniyeti böyle bişi işte. türkiyede müşteri memnuniyeti denen bişi yok ve böyle giderse olmayacakta...
  • Süper bir mouseydi zamanında bu fiyatın üstüne almıştım, sipariş vereyim diye girdim yorumları da okumadım, sayfa yayından kalkmış üzülmüştüm. İyi ki sipariş vermemişim
  • Benimkini de iptal etmişler şimdi para otomatik yatacak mı geri ekstra birşey yapmaya gerek yok değil mi?
    Bir de arkadaşlar dr.com dan 3 tane kitap aldım pişman oldum biraz fiyatları düşünce alayım diyorum. Ayrıca kitaplardan birinin bir sayfasında ufak bir yırtık çıktı, iade etmeyi düşünüyorum ama acaba kitaplar iade olabiliyor mu? Bana demesinler belki bu kitabı okudun iade alamayız filan?
  • Müşteri hizmetlerini aradim bilgi almak için ertesi gün iptal edilmiş
  • Herkes dh nin tum alt forumlarina konu acsin d&r dan alisveris yapmayin diye

• Alışveriş yapilmayacaklar listeme Vestelin yanına ekledim d&r seni.

• İadelern ne zaman geleceği ile ilgili bilgi alan oldu mu ? Yada tahmin eden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

İadelern ne zaman geleceği ile ilgili bilgi alan oldu mu ? Yada tahmin eden ?

Ben bugun oglen aradim. Gorevli, bana da stok olmadigi icin iptal edilmistir, para iadesi 7 gun icerisinde yapilir dedi. Is gunu falan da demedi, sadece 7 gun dedi. Para iadesi icin talep etmeye gerek yokmus. Paranin iade edildigine iliskin bir mail falan gelir mi dedim, mail gelebilir dedi. Iflas erteleme muhabbetini sordum, suan oyle bir sey yok dedi.

Benim icin dr bitmistir, daha da dr'dan siparis vermem. Umarim batarlar.

• İlk ve SON siparişim oldu, daha doğrusu girişim de kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ketenpereye getirdiler bizi ama parayı bari alsak

d&r dan 6 sene sonra bişey alayım dedim daha da almam inşallah batarlar

• Beter olsunlar, benimki de iptal edildi.

• Benimde ilk ve son alış verişim

• Rezil D&R İlk ve son alışverişim oldu talebim üzerine iptal etmişler pişkinliğe bak!!

Paramızı alalım başka da birşey istemiyorum bedava verseler de almam artık.

Konuyu D&R Mağdurları diye değiştirin lütfen.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.