Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer14

10 adet 20 adet alanlar sayesinde kimseye göndermezler zaten

aldım almadım diye boşuna yazmayın

komple iptal olur bu siparişler

ilk alanlardan biriydim.. sadece 1 adet almama rağmen iptal etmiş adiler
  • D&R Web Mağazasıwww.dr.com.trden verdiğiniz W185505583 nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün """"talebiniz üzerine""" 21.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.

NE TALEBİ YA?*!
  • toplu halde hakem heyetine gidelim. sözlükte dh ölücüleri başlığı öksüz kalmasın
  • Arkadaşlar öncelikle mağduriyetiniz için kusura bakmayın. Uygun bir fırsat olduğunu düşünüp sizinle paylaşmıştım fakat bu derece büyük bir firmanın bu denli düzenbazlık yapmasını hiçbirimiz tahmin edemezdik. Toplu olarak şikayetvar.com sitesi üzerinden şikayette bulunmayı öneriyorum ben. En azından firma rezilliği herkes tarafından görülsün. Herkese talebiniz üzerine iptal edildi maili göndermişler bana da geldi. Sahtekarlıktan başka bir şey değildir bu. Arayıp stok problemi olduğunu söyleseler ufak da bir indirim tanımlasalar insanlara herkes daha mutlu olacaktı eminim.
  • https://www.google.com.tr/search?q=Esentepe,+D%26R,+Astoria,+34394+%C5%9Ei%C5%9Fli/%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye&ludocid=11967107781547819009&gws_rd=cr&ei=e7aFWLrIK8WCgAbc4YvQCg#gws_rd=cr

yorumlara bakın.. para iadesi bile sıkıntılı olacak anlaşılan..

bence herkes buraya yazsın şikayetini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitekop -- 23 Ocak 2017; 10:57:30 >

• Olcak is degil bide taksitle almistim simdi taksit taksit iade edecekler parayi tam duzenbazlik halbuki dnr a guvenerek taksitle almistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/7593103/d-r-dogan-holding-sahtekar-bir-firmadir/pr5vs

Arkadaşlar linkten destekleyin. Biz de firmayı mağdur edelim.
  • benim iade gerçekleşmiş sırf talebim üzerine iptal edildiği için şikayetvara yazıp üyelik iptali istedim

Not:talebiniz üzere üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum yazmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakipsiz89 -- 23 Ocak 2017; 11:49:32 >
  • beleşçiliğiniz elinizde patladı da mağdur mu oldunuz bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 23 Ocak 2017; 12:11:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16sında pazartesi günü mahalledeki çocuklara karne hediye dağıtırım diye 6 tane kitap satın aldım karne günü geldi geçti hala daha kargoya vermelerini geçtim hazırlanıyor da bekliyor sistemlerinde bi tedarik ediliyor falan diyeydiniz günü geçirdiniz hani işleri uzatıyorlar bazen sebepsizce
  • qwert7610 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun

• Enpara kampanyası vardır bilenler bilir, o kampanya ile drden alışverş yaptım. Bilerek bir ürünü iptal ettiler kampanya alt limitini karşılayamayım diye.

Daha sonra çoğu kişinin böyle olunca şikayetler başladı, dr de kendi iptal ettiği ürünleri kampanyaya dahil edeceğini söyledi.

O gün bugündğr kampanyadan indirim parası gelecek maillere bile dönüş yapmıyor dr.

• almadım ama daha yapıcı çözümler bulmalısınız, adamlara doğan holding sahtekar bir firmadır derseniz, sizi dikkate bile almazlar. biz de biliyoruz çarkların onların etrafında döndüğünü ama sistem acımasızın yanında sizin değil. bu yüzden daha az hakaretli daha iğneliyici şeyler bulmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

almadım ama daha yapıcı çözümler bulmalısınız, adamlara doğan holding sahtekar bir firmadır derseniz, sizi dikkate bile almazlar. biz de biliyoruz çarkların onların etrafında döndüğünü ama sistem acımasızın yanında sizin değil. bu yüzden daha az hakaretli daha iğneliyici şeyler bulmanızı tavsiye ederim.

Sahtekara ne denir başka?

"Talebiniz üzerine iptal edildi" demek katıksız sahtekârlıktır. Müşterinin zekasıyla dalga geçmektedir. Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Doğan Holding olunca ne oluyor?

• şikayetvar'dan medet umacak kadar mı ülkeden haberiniz yok? şikayetvar'a yazacaklarmış
  • Ölücüler yine ağlıyor.
  • Adam 10 tane 20 tane alıyor sonra iptal ettiler diye ağlıyor cidden göndereceklerine inandınız mı

• Bir ölücünün adım adım ölüm fermanı.

-Kaptım 153288465644 tane haber veren arkadaşa teşekkürler.

-Ürünler gelecek yoksa yıkarız o firmayı.

-Hülooğğğğ haydi sosyal meydaya, şikayetvara yazıyoruz.

-Thh'ye gideceğim. Gerekirse mahkemede faiziyle alacağım.

-İstiklal marşı ve kapanış.
  • d&r'dan kitap haricinde birşey alınmayacağını hala öğrenememiş mazlum forum üyeleri bu adamların elektronik tedarikçi ağı ülkedeki en rezalet yapılardan birisi, üretimden kalkalı yıllar olmuş ürünleri, aynı ürünü farklı isimlerde ve farklı fiyatlarda listeleme gibi şakaları var

iade konusunda sorun yaşamazsınız, kısa sürede geliyor da o tedarikçi vatandaşların keyfini uzun uzun beklersiniz iptal edilirken, yeni bir olay değil yani
  • İyi olmuş anasını satıyım hadi gidin şimdi THH'ye
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.