Şimdi Ara

D segmenti otomatik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muhakkak bu tarz bi konu açılmıştır biliyorum ancak değişen fiyatlar piyasa koşulları tekrar tekrar sorma gereğinde bulunmama neden oluyor maalesef alım satım kasko ve eger üzerinde ipg yoksa lpg için ayırdığım para hariç ortalama 50bin tl var. D segmenti otomatik ( ki eski nesil tork konvertörlü olanlardan olursa iyi olur diğer türlü çift kavramalılar her ne kadar arızalansada halen pahalı aletler sanırım ) 2008 den aşağı olmamak kaydı ile önerebileceğiniz bi marka ve model var mı ?

Not : Ben Mazda 6 II ( Son kasanın öncesi oluyor galiba ) - Ford Mondeo III ( Yine son kasanın öncesi oluyor galiba ) Opel İnsignia 2.0T ve Yine Opel Vectra 1.9CDTI bulabildim.Hepsinin artısı eksisi malum.Piyasada Mercedes c class çok var ancak w203 km düşük bulamadım.1.6 araç önermezseniz sevinirim yazık hani koca arabaya atmosferik 1.6 motor. Otomatik passatlar da pahalı ve b5.5 yeni sattım çok sıkıntıydı . Durum bu

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

• Latitüdelere baktın mı hiç?
  • otomatik latitude fiyat yüksek kardes. ve dizel hep.benzinli düşünüyorum.
  • 508 lere baktın mı?
  • baktım onlarada.hep okuduğum duyduğum seyler aynı.elektronik arızası.
  • Avensis 1.8 cvt olabilir mi? Lpg ye uyumlu motoru var. Ben de 45 civarı ille otomatik olmak kaydıyla sizinkiyle aynı liste araçlara bakıyorum.sizi ve cevap veren arkadaşları takip edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim avensis çok hosuma gitti ama ne kadar uyumlu deseler de hiç bir usta önermedi lpg ile. ben honda accorda yönelmiştim dün el sıkıştık. 2008 2.0 exicutive 112000de kaza boya değişen yok 53bine anlaştık tavsiye ederim civic hayranları accordu görse civic e dönüp bakmazlar bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam Otomatik SUV
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D sınıfı olması şart değil be hocam. Bunun yerine C sınıfı güzel araçlar bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı olabilirsin kardeşim ama sanırım biraz alıştım gibi vectranın tüm kasalarını kullandım sonra passat derken c sınıfa mercedes hariç inmek içime sinmedi alışınca dar geliyor hatta. bir de çok para istenmiyor mu sizcede bu arabalara ? focus s40 civic corolla. deli rakamlar dönüyor.bu yüzen d iyidir fiyatı daha caziptir(ortalama konusuyorum)daha dolu daha konforludur sadece temiz olacak yoksa başa dert.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.