Şimdi Ara

d segmenti yol tutuş mondeo- 508 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mondeo 508 den avantajlı gibi ikinci el fiyatlarına baktım 1.6 dizel mondeo 6-7 milyar kadar daha ucuz ama 508 2 litre daha az yakar diyorlar bazıları
  • Peugeot'nun aynı motor olmasına rağmen az yakmasının sebebi aerodinamiğinin getirdiği avantaj ile hava direncinin sınıfının en düşük değerine sahip aracı olmasından kaynaklanıyor. Mondeo'nun web sitesinde veya kataloğunda açıklanmış bir hava direnci değeri yok. Hatta buradaki muhabbete istinaden araştırdım ancak ne web sayfasında ne kataloğunda ön arka süspansiyon sisteminin ne olduğunu öğrenemedim.
    Powershift şanzımanlı aynı motora sahip araç için Volvo S60'a bakman gerekir. Nedense Ford kendi ürettiği Powershift şanzımanı 1.6hdi veya 1.6tdci motorla kombinlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 25 Ekim 2013; 0:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yol tutuşu yakıt değeri gibi olayların ortalamasını alırsak 508 öne çıkıyor gibi geldi
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    peki pejo ve ford olarak hangisi daha sorunsuzdur yani 100 bin km sonra en az arıza yapıcak araba
  • Önden çekişli yol tutuşu reyizleri Ford Mondeo, Mazda 6, Alfa Romeo 159, Audi A4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

peki pejo ve ford olarak hangisi daha sorunsuzdur yani 100 bin km sonra en az arıza yapıcak araba

Ford elbette...
  • BebeBiskuvisi kullanıcısına yanıt
    bu bizim şansımıza mı bilmiyorum ama babamda megane dizel var 100 bini geçti araba dökülmeye başladı.
  • gofret23 G kullanıcısına yanıt
     d segmenti yol tutuş mondeo- 508
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

Burada tartışacak olursak, Premium altı araç markası olarak en iyi yol tutuş Mondeo'nundur. Çünkü Ford gerçekten aracı yola yapıştırma denecek tabiri hakediyor.

Öte yandan 508'in yol tutuşu kötüdür demiyoruz ancak Mondeo ile 130'a girersiniz aynı virajı, 508'le belki 80-90 (abartmıyorum.)

Öyle arada fark yok diyenlerin iki aracıda test edip bakmalarını tavsiye ediyorum, dış tasarımdan bir aracın yol tutuşu ve performansı anlaşılmaz

Valla çok güzel abartıyorsunuz. Arada o kadar fark olması mümkün değil, biriyle 90 ile girecekmiş de diğeriyle 130. breh breh breh...

• quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

ne alaka?

Şair burada Fransız arabalarının kolay bozulabildiğinden bahsetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

Burada tartışacak olursak, Premium altı araç markası olarak en iyi yol tutuş Mondeo'nundur. Çünkü Ford gerçekten aracı yola yapıştırma denecek tabiri hakediyor.

Öte yandan 508'in yol tutuşu kötüdür demiyoruz ancak Mondeo ile 130'a girersiniz aynı virajı, 508'le belki 80-90 (abartmıyorum.)

Öyle arada fark yok diyenlerin iki aracıda test edip bakmalarını tavsiye ediyorum, dış tasarımdan bir aracın yol tutuşu ve performansı anlaşılmaz

Valla çok güzel abartıyorsunuz. Arada o kadar fark olması mümkün değil, biriyle 90 ile girecekmiş de diğeriyle 130. breh breh breh...

Yukarıda ki açıklamama bakarsan anlarsın kardeşim, tek yoruma bakıp anlamaya çalışma istersen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.