Şimdi Ara

d segmenti yol tutuş mondeo- 508

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle çok meraklı bir insanım nu soruyu hem bunun için hemde insanlar bilgilensin diye soruyorum soru:

mondeo yol tutuş için çok iyi derler hep ama bunun yanında rakipleri 508 ve latitude var yol tutuşu ve güvenlik herşeyden önce gelir benim için mondeo nun yol tutuşu ve güvenliği 508 ve latitude den çok daha iyimidir mesela mondeo ile 130 güvenlidir 508 veya latitude 130 da virajlarda kayar bu sadece örnekti rakamları salladım

• Öyle karar verilmezde.Bir çok yabancı test var bununla ilgili.Ama Ford dünyadaki en güvenli araçaları üretiyor.Bu mondeoyu güvenli yapmaz.Ama tasarım olarak aracı yere yakın tutup aracı enden genişletmişler eski kasaya göre birde aynı zamanda iki teker arası aks mesafesi uzatlımış.Buda aracın yol tutuşunu artıran bir öğe.Ama yanlış hatırlamıyorsam ESP kapalı kullanırsanız aracın 1.6 versiyonunda araksı öne doğru biraz ağır olduğundan birde bagaj varsa araçın arka kısmı savrulabilir.Bu esp olayı sadece duyumdur bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Öyle karar verilmezde.Bir çok yabancı test var bununla ilgili.Ama Ford dünyadaki en güvenli araçaları üretiyor.Bu mondeoyu güvenli yapmaz.Ama tasarım olarak aracı yere yakın tutup aracı enden genişletmişler eski kasaya göre birde aynı zamanda iki teker arası aks mesafesi uzatlımış.Buda aracın yol tutuşunu artıran bir öğe.Ama yanlış hatırlamıyorsam ESP kapalı kullanırsanız aracın 1.6 versiyonunda araksı öne doğru biraz ağır olduğundan birde bagaj varsa araçın arka kısmı savrulabilir.Bu esp olayı sadece duyumdur bilginize.
    Mondeo yol tutuş ve sürüş keyfinde iyidir, evet. İsterseniz -bulabilirsem- Autocar'ın kapsamlı bir testi vardı. Mondeo, SuperB, Passat ve 508' üçlüsünün arasından -kendi ifadeleri ile- rahatlıkla çıktığını belirtmişlerdi. Gerçi bu bilinen bir durum zaten.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 21 Ekim 2013; 20:05:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Mondeo yol tutuş ve sürüş keyfinde iyidir, evet. İsterseniz -bulabilirsem- Autocar'ın kapsamlı bir testi vardı. Mondeo, SuperB, Passat ve 508' üçlüsünün arasından -kendi ifadeleri ile- rahatlıkla çıktığını belirtmişlerdi. Gerçi bu bilinen bir durum zaten.

edit: imla

Alıntıları Göster
    2.0tdci 163hp selective mondeo sürmüştüm cidden çok taktir ettiğim başarılı bir otomobil olmuş'du.508 ile mukayese'si bilmukabele lakin latitude ile çok zor.Gerek iç hacimin rahat ve genişliği keza devasa bir 550lt'lik bagajı,gayet iyi ve yumuşak bir direksiyon,yüksek hızlar da bie güven duygusu veriyor,konyak deri,koltuk ısıtma,sunroof,sony ses sistemi ile benim'de almayı düşündüğüm günlük kullanım otomobiller arasın da ilk tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 21 Ekim 2013; 21:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

2.0tdci 163hp selective mondeo sürmüştüm cidden çok taktir ettiğim başarılı bir otomobil olmuş'du.508 ile mukayese'si bilmukabele lakin latitude ile çok zor.Gerek iç hacimin rahat ve genişliği keza devasa bir 550lt'lik bagajı,gayet iyi ve yumuşak bir direksiyon,yüksek hızlar da bie güven duygusu veriyor,konyak deri,koltuk ısıtma,sunroof,sony ses sistemi ile benim'de almayı düşündüğüm günlük kullanım otomobiller arasın da ilk tercihim

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkürler incelediğimizde latitude nin hiç bir artısı olmadığını görerek latitude sınıf dışı bırakılıyor.
    esp açıkken 508 ile mondeo arasında ciddi yol tutuş farkları oluyor mu? ama 508 mondeo ya göre çok az yakıyor diye biliyorum buda onun artısı tabi.

• Mondeo yol tutuşta 508'i çiğnemeden yutabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Mondeo yol tutuşta 508'i çiğnemeden yutabilir.
    Türklerin mondeo'yı abarttığını düşünüyorum ))

testlerde bile laguna'dan sadece hacim olarak daha iyi ... üstelik bunu almanlar söylemiş ))

yol tutuşu derken? video'ya dikkatli bakıldığında fransız daha iyi iş çıkarmış
    ah belki his olarak mondeo ama gerçekte laguna ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 22 Ekim 2013; 18:25:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

Türklerin mondeo'yı abarttığını düşünüyorum ))

testlerde bile laguna'dan sadece hacim olarak daha iyi ... üstelik bunu almanlar söylemiş ))

yol tutuşu derken? video'ya dikkatli bakıldığında fransız daha iyi iş çıkarmış
    ah belki his olarak mondeo ama gerçekte laguna ))

Hocam Laguna kötü araba değil ki Mondeodan geride kalsın.İkisi de eşit ayarda otomobiller

Tabi şahsi görüşüm

• Laguna kötü bir araç değil.

Ama sürüş keyfi diye birşey yok. Yol tutuşu yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Laguna kötü bir araç değil.

Ama sürüş keyfi diye birşey yok. Yol tutuşu yeterlidir.
    sürüş keyfi aranıyorsa yanlış markadasınız )

BMW'ye bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

BMW'ye bakınız

Alıntıları Göster
    mondeo
  • video için çok teşekkürler ama ben lagunadan bahsetmemiştim latitudeden bahsetmiştim ayrıca orada eski kasa mondeo var.

zaten benim aradığım mükemmel yol tutuşu değil ama yol tutuşu iyi olmalıki virajlarda ve yüksek hızlarda güven vermeli şuan 508 yol tutuşda güvenlikte hepsinden bir adım önde gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

BMW'ye bakınız

Evet bakıyoruz..

Ve ford bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

video için çok teşekkürler ama ben lagunadan bahsetmemiştim latitudeden bahsetmiştim ayrıca orada eski kasa mondeo var.

zaten benim aradığım mükemmel yol tutuşu değil ama yol tutuşu iyi olmalıki virajlarda ve yüksek hızlarda güven vermeli şuan 508 yol tutuşda güvenlikte hepsinden bir adım önde gibi.

Mondeo kendi seğmenti bir çok premium markadan bile daha iyi yol tutuşunu sahiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

video için çok teşekkürler ama ben lagunadan bahsetmemiştim latitudeden bahsetmiştim ayrıca orada eski kasa mondeo var.

Mondeo kendi seğmenti bir çok premium markadan bile daha iyi yol tutuşunu sahiptir.

Alıntıları Göster
    Kardeş,burda video ıvır zıvır veya dış görüntüsüne bakarak değil 508,latitude,fluence,insignia,laguna,mondeo araçları kullanmış biri olarak açık ara 2.0tdci 163hp selective mondeo diyoruz.

• quote:

Kardeş,burda video ıvır zıvır veya dış görüntüsüne bakarak değil 508,latitude,fluence,insignia,laguna,mondeo araçları kullanmış biri olarak açık ara 2.0tdci 163hp selective mondeo diyoruz.

Alıntıları Göster
    mondeo yol tutuş da bir adım öndedir .

508 konfor da bir adım öndedir .

d sınıfının en iyi harmanlanmış arabası da şuan 3 serisidir .
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    sen böyle diyosunda biri geliyo mondeo abartıyolar arkadan araba bırakıyo diyo işler karışıyo.
  • mondeo ve 508 ve latitude nin yol tutuşunu megane 1.5 dizel ile karşılaştırırsak ne kadar iyi(bu arabayı verdim çünkü bunun yol tutuşunu biliyorum sebebini açıklayarak cevaplarsanız sevinirim.)
  • gofret23 G kullanıcısına yanıt
    O zaman kafana göre gofig,biz saydığın araçları sürdük sonucu söylüyoruz
  • quote:

O zaman kafana göre gofig,biz saydığın araçları sürdük sonucu söylüyoruz
    böyle dışarıdan bakarak hangi aracın zevk verdiği ve veremediğini ölçebiliyormıydık?
    bir kere BMW arka itişli bu yeter)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.