Bildirim
D sınıf araba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O paraya A4 2 TDI f30 3.20d bulabilecekmisin hocam. -
E96 düşündüm 100 120 arası gibi fiyat
A4 biraz daha ucuz diye gordum 90 110 arasi -
Audinin cvt olması beni düşündürüyor derken neyi kastettiniz. -
Subaru Legacy var 60-65 bin arası.
Chevrolet Epica var orjinal Amerikan. Ama Chevy de 2012 model var mı bilmiyorum. Ben 2007 model benzinli düşünüyorum zaten. Dizel sevmediğim için hiç bakmam.
Yukarıda saydıklarınız ikinci eli olan arabalar. Benim saydıklarım da zor elden çıkanlar. Ama hani das auto derler ya... Araba, bunlar. Donanım olarak da yukarıda sayılanlardan kat be kat üstündürler.
Gönlünüz hangisini isterse... -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-hatasiz-sahibinden-2016-dizel-titanium-26.600km-542381301/detay
edit :
araç manuel otomatik bakacaksanız 2.0 dizel de powershit
1.5 ecoboost manuel de tam otomatik tork konvertörlü şanzıman var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 5 Mayıs 2018; 23:50:26 > -
Tork konvertörlü (S60 D3 geartronic) bir araç var babamda sorunsuz çalışan bir sistem
Tercih olarak tork konvertörlü mu yoksa cvt mi derseniz tork konvertörlü araç tercih ederdim dayanıklılık açısından
Fakat seçenekleri düşününce de Audi iyi bir tercih kalitesi bakımından
Çok seçenekte yok aslında Talisman vs gibi ikinci el değeri vs vs düşününce BMW ve Audi arasında kaldım.
Sedan D sınıfı yakıt sorunu olmayacak bir araç otomatik vites konfor tercihim var -
Deawoo epica diyecektin sanırım orijinal Amerikan falan değil ayrıca Güney Kore üretimi deawoo o araçquote:
Orijinalden alıntı: volkman
Subaru Legacy var 60-65 bin arası.
Chevrolet Epica var orjinal Amerikan. Ama Chevy de 2012 model var mı bilmiyorum. Ben 2007 model benzinli düşünüyorum zaten. Dizel sevmediğim için hiç bakmam.
Yukarıda saydıklarınız ikinci eli olan arabalar. Benim saydıklarım da zor elden çıkanlar. Ama hani das auto derler ya... Araba, bunlar. Donanım olarak da yukarıda sayılanlardan kat be kat üstündürler.
Gönlünüz hangisini isterse... -
Manuel aracım var S40 1.6d 2008 satıyorum hatta satışta da anlaştık
O yüzden otomatik olması şart
Mondeounda tasarımını pek beğenmedim Audi 2.0 tdi cvt 2012 tercih ederim açıkçası -
s40 kullanıcısı iseniz şuan s60 ları incelediniz mi?quote:
Orijinalden alıntı: maximillien
Manuel aracım var S40 1.6d 2008 satıyorum hatta satışta da anlaştık
O yüzden otomatik olması şart
Mondeounda tasarımını pek beğenmedim Audi 2.0 tdi cvt 2012 tercih ederim açıkçası
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2014-s60-dizel-otomtk-advnce-deri-sanruf-hayalt-hafza-zenon-527330453/detay
-
Çok eminsin bakıyorum. Epica Amerikan GM üretimidir.quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
Deawoo epica diyecektin sanırım orijinal Amerikan falan değil ayrıca Güney Kore üretimi deawoo o araç
Alıntıları Göster
Velev ki Kore de üretilsin... Tofaş Doblo ya da Assan Hyundai i20 dediklerini duymadım forumda. Eskiden de Sabancının Toyotası tabirini hiç kullanmazdık -
Audinin multitronic şanzımanı dayanıklı diye biliyorum.yani forumda okuduğum yorumlar o şekilde.stronic kullanımı zevkli ama bozulmaya elverişli.multitronic ise dayanıklı diye biliyorum.
100-110 bin BMW temiz bulmak zor olur.o paraya Insignia veya Mondeo iyi tercih olur diye düşünüyorum.insignialar tasarım olarak baya iyi geliyor bana -
Evet hatta 2 ay önce babama da bu yüzden S60 aldık d3 geartronic çok güzel araç
Işte aslında tüm saydıklarımı karşılayan Volvo S60/80 ve Mercedes C200d var (fiyatı min 170 bin TL) ama yine S60/80 almakta tuhaf geldi
Alternatif bir araç yok konuyu da o yüzden danışma maksatlı açtım -
Audi A4 kalitesi yüksek bir araç ikinci el piyasası da iyi
Kullananlar varsa yorum alabilirim olumlu/olumsuz yönleri vs
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hasarsiz-audi-a4-560427206/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-auto-viva-a4-2.0-tdi-86.000-km-yetkili-servis-bakimli-553122996/detay
-
Audiler 143 150 ve 177 HP olanlar var.en çok tutulanlar 177 likler doğal olarak. Senin attığın linkler 143 luk.arada ne derece fark var kullanmadığım için bilmiyorum.ama fiyat Audi için iyi gibi -
-
Açıkçası Audi konusunda hiçbir fikrim yok araştırma aşamasındayım
Motor, donanım seçenekleri konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
Alt donanım paketleri üst donanım paketleri neler bilmiyorum
Motor konusunda da benzer şekilde bir bilgi sahibi değilim aynı üniteden 143/150/177 HP güç mü üretiyor yoksa başka bir motor seçeneği mi oluyor
Bu arada eklemeyi unutmuşum b8 kasa oluyor sanırım bilgiler için teşekkür ederim -
A4 hakkinda her sorunuzu cevaplayabilirim, 4 senedir 150 hp a4 kullanıyorum makyajli, makyajsizini almayın. Şanzımanını çok beğeniyorum, teknik verilerde manuelden hızlı, çok konforlu, sportif surusler icin manuel mod veya sport modu yeterli.
Edit= Attığınız makyajsiz a4 143 hp tavsiye etmem onu, paraya kıyıp 130 verirseniz temiz bir makyajli 150 hp alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenİcraEdenAvukat -- 6 Mayıs 2018; 1:21:3 > -
Donanım paketleri neler mesela? Sahibindende girince hepsi aynı donanım olarak çıkıyor.
143/150/177 denilmiş ama aynı motordan alınan güçler bunlar
Özel servise mi gidiyorsunuz yetkili servise mi? Servis ücretleri nasıl yüksek mi?
Genel bilgiler verirseniz sevinirim 2.el karnesi gibi oldu ama mazur görün -
A4 baz paket olarak çıkıyor o kasada. Motor aynı. Yetkili serbise götürüyoruz valla fiyatları bilmiyorum ama babam ses çıkarmadığına göre pahalı değil. Test yazım var onu atarım müsait olduğumda. Aracın memnun olmadığımız hiçbir şeyi yok donanım dışında, hız sabitleyici yoktu 1.5 verdik yaptırdık, bir de 2014lerde mmi yoktu tesadüfen bize denk geldi fazladan bunlar var. Ortadaki tuşlar vitesin arkasındaquote:
Orijinalden alıntı: maximillien
Donanım paketleri neler mesela? Sahibindende girince hepsi aynı donanım olarak çıkıyor.
143/150/177 denilmiş ama aynı motordan alınan güçler bunlar
Özel servise mi gidiyorsunuz yetkili servise mi? Servis ücretleri nasıl yüksek mi?
Genel bilgiler verirseniz sevinirim 2.el karnesi gibi oldu ama mazur görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenİcraEdenAvukat -- 6 Mayıs 2018; 1:21:32 >
Benzer içerikler
- arabadan benzin kokusu neden gelir
- otoplus şikayet
- prizdirek bilyası değişimi fiyatı 2024
- bmw 4 serisi neden tutulmuyor
- citroen c4 yorumları
- fiat ami
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- ford transit 2023
- byd han
- yeni bmw 5 serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X