Şimdi Ara

D-SMART kullanıcıları sözleşmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadalar.Yeni taşındığımız evin bölgesinde kablolu tv olmadığı için alternatif arayışlarına girdik.D-SMART sadeliği ile cazip geliyor.Fakat gezdiğim 2 bayii, Goldmaster uydu alıcılarda hiçbir şekilde sözleşme olmadığını, kendilerinin sadece uydu alıcısını sattıklarını bunun yanındada, kurulumu yapmadıklarını söylüyorlar.Kurulum önemli değil, fakat sözleşme işi kafamı bozuyor.İddialara göre, şuan yayınlanan tüm kanallar ileridede aynı şekilde ücretsiz kalacak.Bu bizim için yeter, fakat sözleşmeyle belgelemek daha mantıklı Eğer sözleşme yoksa Digiturk düşünüyoruz.

Teşekkürler.

• bildiğim kadarıyla sözleşme yok sadece reciver ın faturasını kesiyorlar.ben ileride de bedava olacağına inanmıyorum tabiki şu andaki kanallar ve daha sonra eklenecek standart kanallar için konuşmuyorum.ama bir düşünün süper lig yayın hakkı için 180 milyon dolar teklif ediyorlar bu para nereden çıkacak tabiki maçları bir şekilde tüketiciye satacaklar.satış varsa bedava tabiri rtadan kalkıyor.sonrada biz dansöz değiliz diyorlar.sıkıysa lig maçlarınıda bedava yayınlasınlar o zaman
  • sözleşme var kutudan çıkması lazım.
  • Eh işte herzaman böyle ikilemde kalıyoruz Alsam bir türlü almasam.Neyse mecburi alacağım.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWeee! -- 5 Eylül 2007; 8:29:13 >
  • şimdi arkadaşlar d-smartta olan kanallardan asla ücret talep edilmeyeceğini taahüt ediyolar, ancak şöyle bir durum var; ben d-smartı 1. tff lig maçlarını şifresiz izlemek için aldım tamam şu an d- spordan izliyorum, fakat seneye d-spor 2 diye bi kanal çıkarıp maçları bu kanaldan yayınlayıp ekstradan para istemeyeceğini taahüt etmiyolar dolayısıyla benim istediğim kanalların ismi değil içeriği sözleşmelerde böle bi açık var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gattuso28

şimdi arkadaşlar d-smartta olan kanallardan asla ücret talep edilmeyeceğini taahüt ediyolar, ancak şöyle bir durum var; ben d-smartı 1. tff lig maçlarını şifresiz izlemek için aldım tamam şu an d- spordan izliyorum, fakat seneye d-spor 2 diye bi kanal çıkarıp maçları bu kanaldan yayınlayıp ekstradan para istemeyeceğini taahüt etmiyolar dolayısıyla benim istediğim kanalların ismi değil içeriği sözleşmelerde böle bi açık var...

Naptın ya senaryo oldu bu müşteri hizmetlerinden bilgi al sen böyle birşey olacağınıda sanmıyorum...
  • quote:

şimdi arkadaşlar d-smartta olan kanallardan asla ücret talep edilmeyeceğini taahüt ediyolar, ancak şöyle bir durum var; ben d-smartı 1. tff lig maçlarını şifresiz izlemek için aldım tamam şu an d- spordan izliyorum, fakat seneye d-spor 2 diye bi kanal çıkarıp maçları bu kanaldan yayınlayıp ekstradan para istemeyeceğini taahüt etmiyolar dolayısıyla benim istediğim kanalların ismi değil içeriği sözleşmelerde böle bi açık var...

Sözleşme kutunun içinde çıkıyor ve oradada sözleşme imzalandığı tarihde açıktan yayınlanan kanalların ileride şifreye geçmeyeceği taahhüdünde bulunuluyor ama yazmış olduğun senaryo gerçekleşebilir çünkü sözleşmede bu konuya değinilmemiş durumda. Zaten Süper Ligi alamazlarsa ellerinde sadece TFF 1.Lig kalıyor. Bende sadece TFF 1.ligini izlemek için aldım. Şu anda izliyorum; şu an için sorun yok.

Benim aklıma gelen bir diğer soru ise şu:
    NormaL rece,verdan başka liglerin maçları yayınlanırken ilgili kanallar şifre giriyorlar ama Digiturk bu olayı kendi platformu içinde şifresiz yayınlayarak çözme yoluna gitmiş durmda. İleride DSMART bu şifreleme sorununu nasıl çözecek?

İkinci sorum da
    Digiturk aynı platform da tek anten ve receiver la birçok yabancı kanalı da izleme imkanı veriyor. DSMART ise ikinci bir anten istiyor ama onda da her kanalı sunmuyor. Turksat ve Hotbird çanaklarını kursanız dahi diğer kanalları ekleyemiyorsunuz. Örneğin ben Mavi KARADENİZ TV yi izlemek istiyorum ama ekleyemiyorum. Yardım Lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • formaliteden bir sözleşme yapmışlar .
  • quote:

evet ,doğru bir tespit,ben de böyle olabileceğini düşünüyordum. Mesela avrupa maçları d-spor'da. Maçlar d-avrupa kanalına kayar,bi de şifre,oh mis gibi.

Mevcut kanalların yayından kalkması halinde müşteri d-smart'tan hak talep edemiyomuş galiba böyle bir madde varmış. Yani bir gün d-smart sadece free olan tvleri listesinde bırakarak,şuan ücretsiz seyredileceğini taahhüt ettiği discovery gibi kanalları listesinden çıkarıp,yeni ekleyeceği kanalları ücretli verebilir.

• quote:

Olurmu hiççç dansözmü bunlarrrr
    Evet dansözler hemde Asenadan daha beter

Bazı arkadaşlar doğan grubunun politikasını bilmeden olmaz öyle şey, senaryo uydurma diyorlar ama bahsettiğin olay eğer d-smart hayatını sürdürebilrse kesinlikle olacaktır. Çünkü doğan bir reklamda veya kampanyada özellikle bir şeye vurgu yapıyorsa onun içinde laf ebeliği ile bir kandırmaca vardır. burada bir çok örnek verilebilir, Free Tv izlemesi bedava tv onlarca ulusal kanal digital yayınını bedava izle (sanki türksata para veriyor millet), smile adsl reklamında hızlı bağlantı sanki gününde bağlantı yapılıyormuş gibi (ama smile adsl o reklam günlerinde başvuranlar bilir 2 ayda bağladılar ve o modem bitti diye başka modem dağıttılar) D-smart ücretsiz üyelik fatura yok ( yine bir laf ebeliği sanki şifreli verecekleri kanalları bedava izletcekler izlenimi veriliyor ve açıklama yapılmıyor), Doğa Telekom için kendi iletişim uydusunu kiralayacaklarınıve çok hızlı iletişim sağlayacaklarını söylediler ama hala telekomun hatları üzerinde ve bir aramanın bağlanması abartmıyorum 10 saniyeyi geçiyor, ferdii bayii olarak bende bilmeden bu yalanlarına ortak olarak onlarca abone kazandırdım ama artık ben bile onların dialerini kullanmıyorum...

• abicim ben bişi bilmesem sölemem zaten
  • Beyler bu dsmart kaç para
    Adamlar sitesine fiyatlarını koymamışlar

Şamp liginin hepsini bunlar aldı diye duydum doğru mu?

Burası türkiye
    Şimdlik Doğan grubu tüketicinin ağzına parmak bal çalıyor
    Süperligi alırsa Sonra zehiri vercek haberiniz olsun

Niye 2.Lig maçlarını şifresiz veriyorlar çünki izleyen yok doğru dürüst.
    Şu anda reklam derdinde

Öyle bir tongaya düşürürler ki görürsünüz
    Yoksa bu paraları hiç bir iş adamı cebinde karşılamaz

Yüksek fiyatlar olacak ki takımlara para gitsin
    Para gitsin ki başka Hagi ler Carloslar vb leri gelsin

Spor izleyenler ve fanatiklerin eknomik durumlarının önemi yoktur
    Mutlaka alacaklardır.

Süper ligi alırlarsa zaten bomba patlayacaktır

Ülkemiz iyice dijital çöplüğe dönüşecektir.
    Cepte ilk çıkanı alırız

Receiverda hemen alırızz

• şimdi d-zmart farzedelimki türkcell süper lig karşılaşmalarının yayın haklarını 180 milyon dolara aldı.d-zmart kullanıcılarına bedavaya mı izlettirecekler???
  • Sözleşme var.
    Tarayıcı kurulu olsa taratır buraya koyardım resmini ama kurulu değil maalesef.
    Aldığın anki kanalların ücretli olmayacağı sözleşmede taahhut ediliyor.Fakat arkadaşların dediği gibi sonradan yayın hakları alınmış bir Süper Lig'in bedava izlenileceği düşünülemez.
  • kutudan sözleşme çıkıyor, ben imzalamadım gerek yok da zaten zorunlu değil yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

kutudan sözleşme çıkıyor, ben imzalamadım gerek yok da zaten zorunlu değil yani..

bende imzalamadım teldeki şahış kargoya verin ödeme filan yapmayın tarzında bişiler dedi ama ben imzalamadımda yollamadımda ilerde başımıza iş almayız dimi :D

3 ay oldu şahşen olsa olurdu herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.