Şimdi Ara

D-Smart Megapaket Aylık 64 TL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bu fiyat uygun mudur ? Yoksa digiturk bağlatmak daha mantıklı mı olacaktır ?

• Gereksiz pahali. En fazla 15 tl eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44416628/mpage_58/tm.htm şu konuyu bir gezin o paketi 15 20 liraya kabul etmeyenler var kabul edende var 60 lira nedir :)
  • Biraz pahalı. Digitürk ile kıyaslarsak digitürk daha pahalı bir platform kanallarda görüntü kalitesi istiyorsan dsmart digitürke on çeker d smartta ulusal kanallar dışında yerel kanal bolluğuda vardır kısaca söylemek gerekirse görüntüde ve seste kalite arıyorsan d smart, futbola düşkünlüğün varsa digitürk al derim tabi digitürk lig tv paketi olursa çok pahalı yapılan kampanyalara aldanmayın sonradan çok fena kitliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyelere böyle fiyat çekiyolardır.ilk arayışta 15 lira demezler.1 senelik üye olunca pat diye düşüyolar.64 te epey fiyatmış ha.ona değicek kanal yok.hd yayın kalitesinden dolayı elimde tutuyorum.başka bi avantajı kalmadı

• elbette senelerce müşterisi olanlara indirim yapmaları doğal ama 15 liralık ürüne 64 tl vermek biraz enayilik olur.
  • 64 tl fiyat aslında taahhüt bozan kişiden geçmişteki indirimi talep etmek için çıkardıkları yöntem,her ay için 64-15=49 TL talep etmek.Tek kelime ile çakallık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    TV+ 3 Aylık Premium 100 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyata + internet veriyorlar..64 tl çok para d-smart için..
  • cimbomly kullanıcısına yanıt
    dün d smart müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm. 24 ay taahhüt vermem karşılığında aylık 64 tl artı aktivasyon bedeli istediler. Digiturk'un bile daha müşteri dostu olduğunu söyleyerek kapattım.
  • TheLabarna T kullanıcısına yanıt
    aynı paraya digiturk Eutelsattan süperlig tüm öaçları izliyorm üstelik 12 ay taahhüt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.