Arkadaşlar merhaba... Receiver olarak Atlanta HD Box kullanıyorum. Cihazın yanında iki adet modül için, bir adet de kart girişi için yer mevcut. Üzerinde hiç bir üyelik olmayan D-smart modülünü yuvaya sokunca cihazın elektriği kesiliyor. Sanırım board'da bir sıkıntı var. Fakat kartı modülden çıkarıp Atlanta'nın kart yuvasına takınca bir problem yok. Bu durumda iki adet sorum var? 1- modüle ait kartı, modül olmadan direkt cihaza taksam yine de dsmart'ı çözer mi? 2- daha önce bu cihazda hiç modül kullanmadım ve çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Şu an dsmarttan almayı planladığım paket de 12 ay taahhütlü... Üyeliği başlatmadan önce cihaz ve modülün uyumlu çalıştığını anlayabileceğim bir yöntem var.
teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: giovi
Arkadaşlar merhaba... Receiver olarak Atlanta HD Box kullanıyorum. Cihazın yanında iki adet modül için, bir adet de kart girişi için yer mevcut. Üzerinde hiç bir üyelik olmayan D-smart modülünü yuvaya sokunca cihazın elektriği kesiliyor. Sanırım board'da bir sıkıntı var. Fakat kartı modülden çıkarıp Atlanta'nın kart yuvasına takınca bir problem yok. Bu durumda iki adet sorum var? 1- modüle ait kartı, modül olmadan direkt cihaza taksam yine de dsmart'ı çözer mi? 2- daha önce bu cihazda hiç modül kullanmadım ve çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Şu an dsmarttan almayı planladığım paket de 12 ay taahhütlü... Üyeliği başlatmadan önce cihaz ve modülün uyumlu çalıştığını anlayabileceğim bir yöntem var.
kart tek basına cıhazda calısmaz sadece moduluyle beraber calısır
modulde arıza olabılır ! denemeden goremeyız
gioviG
kullanıcısına yanıt
Forumda benzer bir sorunu başka biri daha yazmıştı. Hatırladığım kadarıyla atlantayı servise götürmüş ve bakmışlar modülün girdiği yerdeki pinler yamukmuş sizde bir kontrol edin isterseniz.Bende atlanta hdbox ve dsmart modül kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
bursada oturuyorum. cihazı da servise pek yollamak istemedim. internet sitesinden iki yıl önce bursadaki servisleri aradığımda alakasız numaralar çıkmıştı. yenilememişiz demişlerdi. şimdi aradım hala aynı şeyi söylüyorlar. pek kurumsal bir yer gibi gelmedi bana. Dsmart izleyecez derken uydudan da olmayalım. Akşama cihazı söküp şu pimlere bir bakayım bari... sağolun