Şimdi Ara

D-Smart Nakit Üyelik Bu Fiyatlar Normal mi ? (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digitürk'ün eski üye olmama ve sinema + şampiyonlar lig tv paketi dahil olmak üzere yıllardır izlememe rağmen, yıl sonlarında doğru düzgün teklif sunmaması, 1 yıllık mediamarkt paketi üyelerine 6 ay bedava, 6 ay ödemeli seçenekler sunması nedeniyle iptal faxı yolladım. D-Smarta geçececeğim

ancak digitürk'de en çok alıştığım rahatlık plus özelliği (kaydetme, yayında geriye dönme vs) bu nedenle D-Smartda'da HD PLUS kullanacağım

aşağıda 2 yıllık peşin ödemeli kampanya var

sizce bu fiyatlar normal mi ?

spor veya süper paket düşünüyorum.

not: abonelik bitiminde cihazında bizim olduğu yazıyor

http://yeniabonelik.com/dsmart/nakit-dsmart.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 15 Ekim 2014; 16:05:20 >

• Ohaaaa diyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Ohaaaa diyorum...

çok mu pahalı anlamında bu :)
  • Yani bu fiyatlar ucuk,.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Yani bu fiyatlar ucuk,.

peki plus hd izlemek için nasıl daha ucuza alabilirim ?
  • al modullu uyelik kafan rahat olsun..
  • modül üyeliği dsmart üzerinden alıp kazık yeme arkadaş. üyelikle modül satan bir iki site var. onlardan yap alışverişini yanında da pvr cihaz al. hatta server paylaşımlı cihaz al. ben mesela gigablue hd800 se plus model uydu alıcısı kullanıyorum + 320 TL'ye dsmart modül üyelik 1 yıllık süper paket aldım (yıl sonunda uzatmak istersen bu ücret 160 TL'ye filan iniyor). Server ile birçok yabancı kanalı izleyebiliyorum. digitürkten alışık olduğun kanalları da izleyebilirsin.. Kayıt özelliği de var. Ama harici hdd takman gerekiyor.. Yada uydu alıcısının içini açıp 2.5 inçlik hdd takılabiliyor. Ben takmadım harici diskimi kullanıyorum.. Ayrıca kanal sıralamanı istediğin gibi yapabiliyorsun. dsmartın kanal sıralamasına mahkum kalmıyorsun.

Ama benim dediğim cihaz linux tabanlı ve enigma 2 işletim sistemi var. Normal uydu alıcılarına göre kullanımı farklı. Ama 1-2 gün kullanırsan çok rahat alışırsın. Bi araştır derim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

arkadaşlar digitürk'ün eski üye olmama ve sinema + şampiyonlar lig tv paketi dahil olmak üzere yıllardır izlememe rağmen, yıl sonlarında doğru düzgün teklif sunmaması, 1 yıllık mediamarkt paketi üyelerine 6 ay bedava, 6 ay ödemeli seçenekler sunması nedeniyle iptal faxı yolladım. D-Smarta geçececeğim

ancak digitürk'de en çok alıştığım rahatlık plus özelliği (kaydetme, yayında geriye dönme vs) bu nedenle D-Smartda'da HD PLUS kullanacağım

aşağıda 2 yıllık peşin ödemeli kampanya var

sizce bu fiyatlar normal mi ?

spor veya süper paket düşünüyorum.

not: abonelik bitiminde cihazında bizim olduğu yazıyor

http://yeniabonelik.com/dsmart/nakit-dsmart.php

Orda cihaz mülkiyeti dsmartin diyor yanı cihaz sizin olmuyor en düşük ppaketle de olsa fatura odeyeceksiniz yada kutuyu geri vereceksiniz.Onun yerine en düşük paketle aylik faturali baslatin üyeliği sonra müşteri hizmetlerinden yukseltin paketi daha uygun fiyat veriyorlar.

• peki arkadaşlar cam modül ile HD yayınlar HD olarak izleniyor mu ?

not: tv'min dahili hd uydu alıcısı var (philps 47PFL7008)
  • arkadaşlar bir sorum daha var;

Philips 47PFL7008 televizyonum var; dahili uydu alıcısının yayınlarını istediğim zaman durdurabiliyorum, geri alabiliyorum, kayıt yapabiliyorum.

cam modül alıp taktığımda aynı şekilde d-smart yayınlarınıda tv'nin özelliği sayesinde durdurup, geri alıp, kayıt yapabilecek miyim ?
  • quote:

arkadaşlar bir sorum daha var;

Philips 47PFL7008 televizyonum var; dahili uydu alıcısının yayınlarını istediğim zaman durdurabiliyorum, geri alabiliyorum, kayıt yapabiliyorum.

cam modül alıp taktığımda aynı şekilde d-smart yayınlarınıda tv'nin özelliği sayesinde durdurup, geri alıp, kayıt yapabilecek miyim ?

bi sorun yasamazsin kaydedebilirsin. bi ustteki sorun icinde hd kanallari tabiki hd olarak izleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

quote:

bi sorun yasamazsin kaydedebilirsin. bi ustteki sorun icinde hd kanallari tabiki hd olarak izleyebilirsin

e süpermiş o zaman;

alırım bir d-smart süper paket cam modül takarım tv'ye ilk yıl 320 TL (modül yüzünden) ikinci yıl 160 TL

süper lig maçları da digitürk play'de sezonluk paket (bütün takımların bütün maçları) 239 TL istersem tabletten, cepten, istersem de pc'den veya tv'ye bağlayarak tv'den izlerim

@DreamRiver 'ın söylediği uydu alıcısını aldığımda da keyif 5'e katlanır

valla gece gece keyfim yerine geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 16 Ekim 2014; 0:30:37 >

• yazık günah bukadar paraya arkadaş. cam modül alın sefasını sürün. hemde maksimum 300 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

yazık günah bukadar paraya arkadaş. cam modül alın sefasını sürün. hemde maksimum 300 liraya

öyle yapacağım
  • quote:

quote:

quote:

e süpermiş o zaman;

alırım bir d-smart süper paket cam modül takarım tv'ye ilk yıl 320 TL (modül yüzünden) ikinci yıl 160 TL

süper lig maçları da digitürk play'de sezonluk paket (bütün takımların bütün maçları) 239 TL istersem tabletten, cepten, istersem de pc'den veya tv'ye bağlayarak tv'den izlerim

Süper paketi nerden alacaksınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: insom

quote:

quote:

quote:

e süpermiş o zaman;

Süper paketi nerden alacaksınız acaba?

hwpsidijital den

• 2 yildir HD cam kullanıcısıyım arkadaşlar Tv'de dahili uydu alıcısıyla birlikte kullanıyorum inanin bu acayip derecede kablo kirliliginden sizi kurtarıyor . Duvara astım sadece arkasına ufak bi elektrik prizi anten kablosuda arkadan geçirdim . Kanallari istediginiz gibi duzenleyebilme size harika bi özgurluk sagliyor HD cam on buyuk ozelligi bu bence zaten DSmarti sadece HD kanallar icin kullaniyorum Kanal D Star Tv Nba Tv ha birde Spor kanallari icin . Sinema kanallari kesinlikle berbat bant yayından giriyorlar . Ha birde gece 12 den sonra erotik yayın yapan kuruluş neden filmlerdeki kanlı veya hafif erotik sahnelere sansür uygular anlamış değilim açıkçası .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.