Şimdi Ara

D-smart NET bıktırdı! İptal etmiyorlar....!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smart full paket abonesiydim. Aboneliğim bittiğinde müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmek istediğimi bildirdim. 25 eylül 2012 de aboneliğimin iptal başvurusunu aldılar ve 10 gün içerisinde APS ile bize kimlik fotokopiniz ve iptal formunu yollayın dediler. 26 Eylül 2012 de formu yolladım. AP01024328491 gönderi kodundan takip ettiğimde 28 eylül 2012 de teslim alındığını görüyorum ama D-SMART iptal etmeyip bana ekim ve kasım ayı için 31,19 TL fatura çıkarmış. Müşteri hizmetlerini her aradığımda yarım saat bekleyip ancak birine ulaşabiliyorum ve hiç bir şekilde yardımcı olamıyorlar. Biz sizi arayacağız diyorlar ama ne arayan var ne soran. Defalarca aramaktan bıktım ve bugün itibariyle tüketici haklarına başvuracağım. Başka türlü iptal etmek inanın imkansız... Bıktım artık.

BTK'ya şikayet ettim.

Bimer'e şikayet ettim.

Şikayetvar.com a şikayet ettim.

Forumlara yazdım.

Tüketici hakem heyetinede bugün başvuracağım. Bakalım ne olacak....

• d-smart ta müşteri olanlara Allah yardım etsin bende üyesiyim malasef banada hiç haberim yokken tahathüt yaptırmışlar ocakta bitiyor ne pahasına olursa olsun kapattıracağım .
  • Allah insanları bu Doğan Holding'e ait D-Smart Net ten korusun. Şikayet edebildiğiniz her yere şikayet edin. Hakkınızı bu haram yiyicilere yedirmeyin....
  • btk ya şikayet etmeniz yeterli.2 gün içinde dönüş yapıyorlar.
  • 1 kaç saat önce abonelik iptali için tweetterdan aboneliğimin iptali için twet atttım. Öncesinde kendi sitelerinden abonelik iptali için bilgi yolladım. Ayrıcahttps://tuketici.btk.gov.tr/giris/ üye olup mail attım. Az önce d-smart yetkilisi aradı ve neden iptal etmek istediğimi sordu. Maddi nedenlerden dedim kapatmak zorundayım. İptal işlemini gerçekleştirdi. Ne dilekçe ne şu ne bu. Bilginiz olsun. Slmlar.
  • Dsmart'ta iptal işleri baya bir zor oluyor maalesef.aynı durum benimde başıma gelmişti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi günü dsmart+internet paketine girecektim, vazgeçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıldır kullanıyorum çok memnunuz. TTnet' te sürekli kesinti oluyordu.
  • btk ya şikayet etmem işe yaradı kurtuldum d-smarttan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.