Şimdi Ara

d-smart net yeni kablo çektirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d-smart net kullanıyordum 8 mbit e kadar ama evde bağlantı hızım maksimum 1m.bitti aylarca aradım yüzlerce arıza kaydı oluşturdum sorun çözülmedi alt yapı yetersiz dediler oyaladılar en sonunda kapatmak isteyince eve teknik ekip geldi ankastreden 6m.bit i net gördünlerini söylediler yeni kablo çek bina içi dediler gittim en kaliteli kabloyu çektirdim elektrikçiye bina 5 katlı en üst kata çektik ama yok bukez genel sorun var dediler 1 hafta bekledim bu kez söyleyecek birşey bulamadılar yaptıgım masrafı karşılayın dedim hayır dediler berbat bir durumdu dün 200 tl ödedim kapattım taahhüt dolmadan aynı binada ttnet kullananlar var çok güzel bağlantı alıyorlar 2 modem aldım kablo çektim bilgisayar a laf attılar telefonda aynı dedim ama yok yapamadılar şimdi ttnette aynı sorunu yaşarmıyım acaba bu tür sorunlar yaşayanlar oldumu

• benimde aynı. altyapı yetersizsliğinden en fazla 3mb bit veriyorlar. bir ara 8mb bit hızım vardı. aniden 3 e düştü. halada aynı. sanırım kabloyu sizin gibi değiştirsemde değişen birşey olmayacak.
  • aslında ttnet i beğenmezdim eski oturdugum yerde ama smile adsl ttnet e rahmet okutuyor resmen ya :S
  • TTnetin altyapısını kullanıyor ttnetdeyken o hızı alamıyorsanız diğer sağlayıcılarla gene alamazsınız farkeden birşey yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

TTnetin altyapısını kullanıyor ttnetdeyken o hızı alamıyorsanız diğer sağlayıcılarla gene alamazsınız farkeden birşey yok yani.

evet öyle fakat tahminim ttnet bunlara kötü portlardan veriyor olabilirlermi acaba
  • gokhan389 G kullanıcısına yanıt
    Alakası yok önceden bende 3 ü zor görüyordum şimdi hattım vdsl2 destekliyor.
  • hat değerleri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan net yok kapattım smile ı ttnet e başvuru yaptım sonucu açıklıyacagım
  • bekliyoruz.
  • gokhan389 G kullanıcısına yanıt
    Kabloyu eski yerinden mi yoksa dışardan mı çektirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

direk ankastre den yani telekom un verdiği kablodan çektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan389

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

direk ankastre den yani telekom un verdiği kablodan çektim

onu demiyorum kabloyu çektirdiğin yer binanın içi mi yoksa dışından bi yerden eve kadar mı getirdin
  • elektrikçiye bina içi veya dışındaki ankstre de test yapmasını söyleyebilirsin. ankstreden 6mbit görüyorlarda neden evdeki hattan ölçüm yapmamışlar, evin içinden test yaptıklarında 6mbit diyorlarsa tanıdıktan farklı bir modem ve splittersiz deneseydin. splitter de bozulmuş olabilirdi.
  • Yok zaten yalın kullanıyorum direk modemde hat bugün ttnet bağlandı bakalım ney olacak

• Arkadaşlar Smile da 500kbs nin üzerine çıkmayan net ttnet de 13mbit

• eskiden ttnet 8 mpbs paketinde eve 7 mpbs geliyordu 3 hafta once dsmart baglattık hız 1.75 mpbsi gecmiyordu o kadar arıza kaydı teknik geldi hala sorun dsmartı kapattırıp ttnete gectim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.