Şimdi Ara

d smart sözleşmeden imzalamadıgım için yayınımı kesti....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam televizyon seyrederken 19:00 da televizyonda söyle bir ibare belirdi ödenmemiş faturalardan dolayı yayınınız kapatılmıştır. diye 1-1,5 saat ugraştıktan sonra müşteri hizmetlerine ulaştım bir sözleşme imzalamam gerektiğini bunuda imzalamadığım(sonradan içeriğini öğrendim) için yayını kestiklerini söylediler. bende paket satmak için tlf ulaşıyorsunuz bu kadar önemli ise niye aramadıklarını söylediğimde cevap alamadım.

sonuç olarak
    ben d smartla uğraşmak istiyorum şikayet ve mahkeme yolu ile beni bilgilendirecek arkadaşlara tşk ederim .
    not:2008 yılından beri aboneyim

• 2008 aktıvasyonlu cıhaz peşin odeme yaptıgınızmı?
    omur boyu acık olanlardanmı?
  • biemem ozaman 250 tl uydu alıcıya para verdim okadar bu zamana kadar sorun yoktu
  • başlığı kocaman açıcaktınki almaya hevesliler de görücekti her d-Zmart mağduruna dediğim gibi dostum sana da üzülmedim kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeruzun

dün akşam televizyon seyrederken 19:00 da televizyonda söyle bir ibare belirdi ödenmemiş faturalardan dolayı yayınınız kapatılmıştır. diye 1-1,5 saat ugraştıktan sonra müşteri hizmetlerine ulaştım bir sözleşme imzalamam gerektiğini bunuda imzalamadığım(sonradan içeriğini öğrendim) için yayını kestiklerini söylediler. bende paket satmak için tlf ulaşıyorsunuz bu kadar önemli ise niye aramadıklarını söylediğimde cevap alamadım.

sonuç olarak
    ben d smartla uğraşmak istiyorum şikayet ve mahkeme yolu ile beni bilgilendirecek arkadaşlara tşk ederim .
    not:2008 yılından beri aboneyim

aynı mesaj gece 04:30 civarında bize de geldi.Neymiş bu sözleşme meselesi hiç sözleşme yapmamıştık ki biz.Biz de 2008 cihazına sahibiz.Sözleşme içeriği nasıl?

edit: sayın xxx yyy, bilmemne kurumu tarafından çıkan bilmemneye göre abonelik sözleşmesi yapmanız gerekmektedir.Yapmazsanız yayınınız kesilir civarı bişeyler yazmışlar işte.Ama direk adı soyadı belirtmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murettep -- 10 Ağustos 2012; 18:56:27 >

• btk ya şikayet dilekçemi verdim (Dsmart ile gerekli iletişim kurulmuştur. Şikayet başvurunuza işletmeciniz tarafından en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. )hatta tüketici mahkemesine başvuracağım ama ilk önce cevabı bekleyeceğim benim derdim sözleşme imzalamak yada imzalamak değil habersiz kesmeleri ve mağduriyet. kesmeye hakları varmı bilmiyorum ama haber vermeden kesmeye hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

başlığı kocaman açıcaktınki almaya hevesliler de görücekti her d-Zmart mağduruna dediğim gibi dostum sana da üzülmedim kusura bakma

tek kanal için aldım ve üzülmedim luli çocuklar çok seviyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sakın bu sözleşmeği imzalamayın avukatımla görüştüm bu davayı kazanacağız dsmartı tüketici mahkemisine baş vura bilirsiniz internet sitelerinde araştırma yapınca bunların ömür boyu üçretsiz diye tahütleri var özellikle şikayetim var adresinde buna benzer çok şikayet var vede bu linki tıklayın burda reklamlarında bile ömürboyu ücretsiz olduğu reklamı var bunlar hepsi bunları bağlayıcı bir unsur bu belgeleri toplayarak tüketici mahkemisine başvurun SÖZLEŞMEYİ KESİNLİKLE İMZALAMAYIN
    BURAYI TIKLA SEYRET http://www.youtube.com/watch?v=O7ZNet_96CQ&feature=related

• i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotasyon -- 19 Eylül 2012; 9:21:48 >
  • Tam maç günü benimde yayını kestiler foruma konu açmıştım imzalasammı diye imzalama demişti dün yayın kesildi arkadaş da madur olmuş ne saçma iş bu ya 2008 peşin para verdik hepsi ücretsizdi bize. hani
  • arkadşalar bnm de yayın kesildi ama bu sözleşmede tek taraflı fesih hakkını veriyoruz imzaladıgımızda d smart a bu sözleşme de yamuk maddeler var
  • Bu apaçık dsmartın ömür boyu ücretsiz abonelerini katakulliye getirip sırtından atma numarası. Benim yayın da kesildi. Ben de kartı çıkardım. Şimdi de ekranın ortasında kocaman lütfen kartınızı yerleştirin uyarısı var.
  • şimdi bu sözleşmeyi imzalarsak bize aylık fatura falan gönderirlermi birde tahahüt altına girmeyelim.İmzalayan varmı aranızda arkadaşlar.Ne yapıyım imzalıyımmı bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.