Tivibu Go üyeliği almak için Vodafone mobil ödeme yaparak işlem gerçekleştirdim. Ücret kesildi. Go'ya giriş yapmak için tek şifreyi kullandığımda H-300 kodlu üyelik bulunamadı hatası verdi. Müşteri hizmetlerini aradım, üyelik bulunmadığını ama şikayetim üzerine kayıt oluşturduğunu söyledi. Bu görüşmenin arkasından bu sefer de kredi kartı ile ödeme yaparak üyelik oluşturmak istedim. Yine aynı sorun oluştu. Bu kronik sorunun sebebi nedir? Üyelik almak istediğim telefon numarası Vodafone diye mi üyelik oluşmuyor yoksa? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tivibu'da "H-300 Tivibu Ürününüz Bulunmamaktadır" veya "H300 Hatası" sorununu giderme
Tivibu kullanıcıları, üyelik oluştururken veya içeriğe erişmeye çalışırken "H-300 Tivibu Ürününüz Bulunmamaktadır" veya "H300 Hatası" ile karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.
Nedenleri:
- Tivibu Go uygulamasındaki bir teknik sorun
- İnternet bağlantısında veya cihazınızda bir sorun
- Tivibu hesabınızla ilgili bir sorun
- Tivibu Go uygulamasının güncel olmaması
Çözümleri:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın etkin olduğundan ve stabil olduğundan emin olun.
- Cihazınızı yeniden başlatın: Tivibu Go uygulamasını kapatın ve cihazınızı yeniden başlatın.
- Uygulamayı güncelleyin: Uygulama mağazanıza gidin ve Tivibu Go uygulamasının en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
- Tivibu hesabınızı kontrol edin: Tivibu hesabınıza giriş yapın ve hesabınızın aktif olduğundan emin olun.
- Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Tivibu müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Ek İpuçları:
- Tivibu Go uygulamasını kullanırken güçlü bir Wi-Fi bağlantısına bağlandığınızdan emin olun.
- Cihazınızın işletim sisteminin güncel olduğundan emin olun.
- Uygulamayı her zaman güvenilir uygulama mağazalarından indirin.