Şimdi Ara

D-Smart Teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teklif bekleyenler yada sd değiştirden yararlanmak isteyenler bana ulaşıp bilgi alabilir dilerse işlem yaptırabilir.

• Son yıl Full pakete aylık 22.90 ödedim. Yakında bitecek.
    20 lira altı teklif bekliyorum.
  • Denish35 kullanıcısına yanıt
    Teklif icin PM attim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Teklif icin PM attim.
    Mega HD ya da Maxi HD + Sinema için teklif bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentozkandh

arkadaşlar smart kart numaranızı ve istediğiniz paketi pm olarak atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

quote:

Orijinalden alıntı: bulentozkandh

arkadaşlar smart kart numaranızı ve istediğiniz paketi pm olarak atın

Alıntıları Göster
    Mesaj attım geri döner misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Mesaj attım geri döner misin?

Arkadadlar inanın cok yogunum bu hafta arada bana hatılatín lütfen
  • Benim de 2 yıllık taahhüdüm 12 aralıkta bitiyor. Mega hd veya maxi hd bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetakay63

Benim de 2 yıllık taahhüdüm 12 aralıkta bitiyor. Mega hd veya maxi hd bekliyorum.
    dsmart 2 gün aradım. sistemde sorun var deyip kayıt yapamıyorlar. sizi arayacağız diyorlar. d-smart ta bu aralar neler oluyor?
  • quote:

Mevcut d-smart aboneleri
    Teklif bekleyenler yada sd değiştirden yararlanmak isteyenler bana ulaşıp bilgi alabilir dilerse işlem yaptırabilir.

online işlemlerden kişiye özel teklifler görülüyor zaten. siz daha uygun teklif mi yapacaksınız ki?
  • Kart numaralarinuzi pm olarak atin bakayim
  • quote:

Kart numaralarinuzi pm olarak atin bakayim
    Küçük odada 2010 yılından beri sd cihaz + giriş paketi var , değiştir kampanyasından ne teklif edilebilir ? hd cihaz + hd giriş paketi işimizi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miranda Kerr -- 30 Kasım 2013; 13:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

Küçük odada 2010 yılından beri sd cihaz + giriş paketi var , değiştir kampanyasından ne teklif edilebilir ? hd cihaz + hd giriş paketi işimizi görecektir

Kart numaranızı atın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

Kart numaranızı atın

Alıntıları Göster
    2008 yılından beri dsmart üyesiyim ancak herhangi bir paket kullanmıyorum.İnternet ile birlikte d smart kullanmak istiyorum bana maliyeti ne kadar olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri_41

2008 yılından beri dsmart üyesiyim ancak herhangi bir paket kullanmıyorum.İnternet ile birlikte d smart kullanmak istiyorum bana maliyeti ne kadar olur acaba?

Alıntıları Göster
    Ben de evimde Digiturk IQ Plus ile Film+Belgesel kanallarını izliyorum. Gerekirse taahhütü bozacağım. Bana kayıt özellikli Dsmartın maliyeti ne olur acaba? Bir de böyle bir geçişi önerir misiniz?
  • p.m. yolladım size dün
  • Pm atalı kaç gün oldu, ses yok. O kadar meşgulseniz neden "kart no gönder, bakayım" diyorsunuz. Bakmayın, artık vazgeçtim aboneliği uzatmaktan...
  • quote:

Pm atalı kaç gün oldu, ses yok. O kadar meşgulseniz neden "kart no gönder, bakayım" diyorsunuz. Bakmayın, artık vazgeçtim aboneliği uzatmaktan...

ne yapmak istersen yapabilirsin bu konuda özgürsün.ayrıca şu anda sisteme giremiyorum iş konumumuza son verildi şu anda size yardımcı olabilmek için sisteme giriş arkadaşlarımdan sistem giriş bilgilerini alabilmek için uğraşıyorum. bunu da zaten bana msj atan herkese belirttim.ister uzat ister uzatma sanki benim cebine giren çıkan var ben burda insanlara yardımcı olmak için uğraşıyorum. kısacası senin vazgeçmen yada devam etmen bana bişey kazandırmaz.Çünkü d-smarttan ayrıldım en fazla sizin için sizin işiniz için uğraşırım bundan sonra istemezsen de sen bilirsin

• Denish35 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ayrılmanıza ve bundan haberim olmadığı için böyle bir mesaj yazmama üzüldüm. Ben sizin kurumsal bir rolde oluğunuzu ve yardımcı olduğunuzu dikkate alarak yazdım. Neyse inşallah daha iyi şartlarda bir iş bulursunuz. Cevap ve yardım çabanız da takdire değer. Bu nedenle siteminizi de anlıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir teklif vermediler. Günü gelince arayın dediler. Biraz onun da verdiği bir rahatsızlıktı belirttiğim. İyi geceler diliyorum.
  • quote:

Öncelikle ayrılmanıza ve bundan haberim olmadığı için böyle bir mesaj yazmama üzüldüm. Ben sizin kurumsal bir rolde oluğunuzu ve yardımcı olduğunuzu dikkate alarak yazdım. Neyse inşallah daha iyi şartlarda bir iş bulursunuz. Cevap ve yardım çabanız da takdire değer. Bu nedenle siteminizi de anlıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir teklif vermediler. Günü gelince arayın dediler. Biraz onun da verdiği bir rahatsızlıktı belirttiğim. İyi geceler diliyorum.
    ben yeni dijitürk aldım ancak iyi bir teklif gelirse şampiyonlar ligi maçları için düşünürüm. 12 aydan fazlada taahhüt vermem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.