Şimdi Ara

D-SMART ÜCRET POLİTİKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak. Ona göre d-smart üyeliğimin akibetine karar vereceğim.

Ben bundan yıllar önce d-smart uydu alıcı alarak sadece ücretsiz birkaç dsmart kanalı olan üyeliğimi başlattım.
    Daha sonra aylık 15 tl karşılığında sinema ve belgesel kanalları üyesi oldum. sonrasında arandım ve 2 tl fark vererek Hd uydu alıcısına geçtim. İlerleyen zamanlarda spor paketine de 5 tl ye üye olup toplamda 22 tl ye yetişkin kanalları hariç tüm kanalları açtırdım.

Sorum şudur. Aranızda digital platform kullananlar. Sizce bu fiyat iyi midir. Daha uygun fiyatlara daha iyi platformlar alınabilir mi. Siz d-smartı ne kadara kullanıyorsunuz. Bu arada spor paketi artık bişeye yaramıyor. Hazırlık maçları dışında hiçbir maç yok. Sizce sözleşmem bittiğinde üyeliğimi kapattırmalı mıyım.

Not: Kullandığım paket yeni üyelik alacak olanlara şu anki 24 ay taahhüte 54 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkes_1982 -- 11 Aralık 2015; 15:07:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: balkes_1982

Selam arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak. Ona göre d-smart üyeliğimin akibetine karar vereceğim.

Ben bundan yıllar önce d-smart uydu alıcı alarak sadece ücretsiz birkaç dsmart kanalı olan üyeliğimi başlattım.
    Daha sonra aylık 15 tl karşılığında sinema ve belgesel kanalları üyesi oldum. sonrasında arandım ve 2 tl fark vererek Hd uydu alıcısına geçtim. İlerleyen zamanlarda spor paketine de 5 tl ye üye olup toplamda 22 tl ye yetişkin kanalları hariç tüm kanalları açtırdım.

Sorum şudur. Aranızda digital platform kullananlar. Sizce bu fiyat iyi midir. Daha uygun fiyatlara daha iyi platformlar alınabilir mi. Siz d-smartı ne kadara kullanıyorsunuz. Bu arada spor paketi artık bişeye yaramıyor. Hazırlık maçları dışında hiçbir maç yok. Sizce sözleşmem bittiğinde üyeliğimi kapattırmalı mıyım.

Not: Kullandığım paket yeni üyelik alacak olanlara şu anki 24 ay taahhüte 54 tl.

Yetişkin hariç 15-17 tl civarı fiyat alın ve devam edin. Diğer platformlarda bu fiyata ekstra birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.