< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69EABE05A -- 15 Nisan 2018; 9:59:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69EABE05A -- 15 Nisan 2018; 9:59:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
En garanti olan Diğer bir yöntem ise eğer yakınınızda faks cihazı yok ise veya dışarıda uğraşmadan evde halletmek isteyenler için açıklıyorum. Gerekenler:
1) Bilgisayar (paint, word kullanımı için) 2) android cep telefonu ( kullanilan faks uygulaması ios da var mı bilmiyorum) 3) Cep Fakshttps://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.onlinefaks.cepfaks&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcep+faks&pcampaignid=APPU_1_nh0QW7DBFuik6ASbio74BA uygulaması (uygulamada 1 sayfa faks 1.25₺ gönderiliyor. Garanti bir uygulamadır. google ödüllü anketler ile birikenler kullanılabiliyor.) 4) Ödüllü anketlerde parası olmayan veya ios kullanıcıları ücretsiz 5 sayfa faks veren şu adrese gidebilirler üyelik gerektirir google hesabı ile hızlıca üye olunuyorhttps://app.hellofax.com/account/logIn şimdi sırasıyla önce 0850 266 0 266 numarasını arayıp iptal başvurunuzu yapın. Sizden faks isteyecekler bu aşamadan sonra. kimliğinizin önlü arkalı fotoğrafını aydınlık bir ortamda flaş olmadan en yüksek çözünürlükte cekin ve bilgisayara aktarın. bir word belgesi açin ve başlığı DOĞAN TV (D-SMART) GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İSTANBUL Sahip olduğum ........... smart kart numarasına ait aboneliğimi vaktim olmadığı için yayınları izleyecek zaman ayıramadığımdan dolayı iptal ettirmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum. D-Smart Üyelik Numarası: T.C. No: Telefon: Adres: Tarih Ad-Soyad İmza Atın. sonra paintte mouse ile imzanızı siyah renkte atın ve word dosyaniza ekleyin. kimlik resimlerinizi de paintte düzenleyin ve word dosyasına ekleyin.Dikkat İmza ve Kimlik Boyutlarını iyi ayarlayın. word dosyanızın tek sayfa olmasına boş sayfa olmamasına özen gösterin. Dosyanızı farklı kaydetten pdf olarak kayıt edin ve Cep faks uygulaması veya hellofax üzerinden 0212 478 03 33 numarasına iletin. toplam hazırlik ve gönderim süreniz 10dk da iptal işleminizi tamamlarsınız. Bu yöntemi benim gibi elinde uydu alıcı mülkiyeti kendine ait olan aboneler yapabilir tavsiyemdir. Ayrica işini BTK ile faks göndermeden halledeceklere sözüm, Tüketici hakları mevzuatının 18. Maddesine sığınarak iptal için kimlik fotokopoli yazılı dilekçeyi faks, posta veya bayii'ye gönderilmesini istiyorlar siz BTK ile iptal edersiniz ancak ileride başıniz ağrıyabilir. Faksın ellerine ulaşmasından sonra 1 gün icerisinde size Sms gelir. 1 hafta içinde de ararlar. Sözleşmenizde bu süre maksimum fakstan sonra 72 saat olarak belirlenmiş olması lazim eğer faks gönderildikten 3 gun içinde geri dönüş olmazsa BTK ya şikayet edebilirsiniz. |
Bunu okuduğum iyi oldu
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel -- 10 Ağustos 2018; 10:57:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |