Şimdi Ara

d smart ve digiturk avantaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar sizce D smart ve Digiturk kullanmanın bi avantajı kaldı mı 4a uydusundan sonra ? spor paketleri haricinde, ben şahsen d smart kullanıyorum, çok kaliteli filmler yayınladığını düşünmüyorum sürekli aynı filmler dönüyor, onun dışında Kanal D ve Star Tv başta olmak üzere pek çok kanal herkese HD olarak açıldı, ek olarak show ve fox da geldi , d smartta izleyemiyorduk.
    bu saatten sonra kullanmak sizce ne kadar mantıklı ?

• Şu an için pek mantığı kalmadı benim için hd olması ve sinema kanallarıydı hdlerin alayı bedava oldu sinema kanallarıda tırt bakalım 3ay var aboneliğin bitmesi değişik durumlar olmaz ise güle güle diycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor ile alakanız yoksa, yabancı dizi ile alakanız da yoksa,belgeseller ile de bağınız yoksa ve filmleri de beğenmiyorsanız, almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Spor ile alakanız yoksa, yabancı dizi ile alakanız da yoksa,belgeseller ile de bağınız yoksa ve filmleri de beğenmiyorsanız, almayın.

nokta

• Spor ve belgesellere aylik 15 liradan fazla vermem islerine geliyorsa....dsmart

• cem16 kullanıcısına yanıt
    D-Smart cam modül üyesiyim; peşin 192 TL tüm kanallar(erotik hariç) açık.. 12 ay geçer abonelik biter, iptal derdi yok.. Fatura derdi yok. 6 taksit de yaptırdım. En temizi bu arkadaşlar. Ha ne oldu, uydu frekansları değişince veyahut yeni kanal eklenince ayarlarını kendin yapacaksın oda benim için dert değil aksine zevk. Ben DVR istiyorum, yayını durdurucam kayıt yapacağım diyorsan, bütçenizde varsa piyasada kral Unix işletim sistemli recieverlar var.. Gerek yok diyorsan al bir uydu alıcısı içinde TV, tak modülü, TV sehpan da tertemiz olsun kafanda.

Digiturk'e gelince, Sagemcom Plus IQ cihazım var çok ama çok memnunum. Açıkçası cihaz için aldım Digiturk'u, daha doğrusu ben LigTV için aldımda eşimi cihaz sayesinde ikna ettim ;) Cihaz kirası biraz yüksek(15 TL) ama hakkını veriyor. İçindeki harddisk fazlası ile yeterli, kanal geçişleri hızlı, Özellikle SD yayınlar çok güzel. Bazen kumanda sapıtıyor ama, çok da sorun olmadı.

Bunlar benim çözümlerim.

• d-smartın şuan için tek bi avantajını gördüm o da 4a uydusuna geçmek için herkesin uyducuda sıra beklerken bizim d-smart otomatik halletti tek avantajı bu bide zırt pırt tarama yaptırmaya felan gerek olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadarda değil canım.. Yabancı dizi sevenler için FX, Fox Crime ve Foxlife şahane kanallar.. Digiturk'e atılmış en büyük goldür bu üç kanal. Ayrıca SmartSpor içerikleride kaliteli. NBA TV ve HD belgesel kanalları var. Sinema kanalları çokda kötü değil. Tekrar tekrar demişlerde, tabiiki tekrar olacak. O kadar kanalda sürekli yeni film yayınlamak mümkünmü? O kadar film çekilmedi henüz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 20 Eylül 2014; 11:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

O kadarda değil canım.. Yabancı dizi sevenler için FX, Fox Crime ve Foxlife şahane kanallar.. Digiturk'e atılmış en büyük goldür bu üç kanal. Ayrıca SmartSpor içerikleride kaliteli. NBA TV ve HD belgesel kanalları var. Sinema kanalları çokda kötü değil. Tekrar tekrar demişlerde, tabiiki tekrar olacak. O kadar kanalda sürekli yeni film yayınlamak mümkünmü? O kadar film yokki..

Ben mesela tam bi yabancı dizi tutkunuyum da artık gerek olmuyor o kanallara internetten izliyorum ama belgesel kanalları gerçekten iyi discovery chanell ve science yeter

• quote:

O kadarda değil canım.. Yabancı dizi sevenler için FX, Fox Crime ve Foxlife şahane kanallar.. Digiturk'e atılmış en büyük goldür bu üç kanal. Ayrıca SmartSpor içerikleride kaliteli. NBA TV ve HD belgesel kanalları var. Sinema kanalları çokda kötü değil. Tekrar tekrar demişlerde, tabiiki tekrar olacak. O kadar kanalda sürekli yeni film yayınlamak mümkünmü? O kadar film çekilmedi henüz :)

İçindeki belgesel kanalları kablo tv de mevcut, ayrıca belgesellere ek national geographic serileri digiturkte mevcut, kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor bence, film konusunda doğan medyanın belli başlı filmleri var onun dışına çıkmıyorlar, bi film havuzu bence sürekli o filmler dönüyor, o filmlerin dışına çıkmıyorlar, hele o moviemax turk kanalı var 2 yıldır aynı filmler

• Kablo TV D-Smart alternatifi bir seçenek ayrıca yaygın değil. Ben FTA yayınlar ile karşılaştırdım, diğer dijital platformlar ile değil. Ben verdiğim yıllık 192 TL'nin hakkını verdiğini düşünüyorum. Ama rekabet edecekse eğer, kesinlikle kendini geliştirmeli. Bu konuda hemfikiriz.
  • Bende yabancı dizi izlerim. Ama mesela Strain'i Pazartesi akşamı FX'den izliyorum. Kasmıyorum kendimi.
  • dsmartın şuan avantajı nba ve ş.ligi onun dışında diğer konularda digiturk önde bence
  • Uefa ve sampiyonlar ligi, super ligi dizi ve sinema kanallari istemiyorsaniz.. Ulusal kanallar yeter diyorsaniz (bence yeterli) iki platformda gereksiz..

• şahsen ben bu konuda şöyle düşünüyorum

1. Digiturkten lig tv izlemek istersem digiturk play uyeligi alıp pc den HDMI kablosuyla tv ye goruntuyu verip tum macları izlerim Ayrıca bu digiturk playden tabletten felanda izlendigi icin veya internet olan herhangi bir cihazdan izlenebilmesi buyuk avantaj (ayda 40 tl vermeye gerek yok)

2. Dsmartın spor paketi bence internet ile alındıgında gayet makul bir fiyatı olmasından dolayı tercih ederim (aslında şampiyonlar ligi macları şifresiz verilse hic almaya bile gerek yok)

tabii ki teledünyada düşünülmesi gerekir bir ara internet ve teledünya kullanmıstım interneti hiç kopma olmadan bağlanıyordum ama söyle bir durum vardı bazen tv yayını gidiyordu ve tum kanallar bir sure calısmıyordu ayrıca bu oldugunda internette gidiyordu
    yani teledünyanın böyle bir eksi yonu oldugunu soyleyebilirim

fakat dsmartta mukemmel değil mesela yagmur yağdıgı zaman bazı kanalların gitmesi gibi bir durum olabiliyor

dsmartta genelde yemek kanallarını ve belgesel spor kanallarını takip ediyorum
    gercekten yemek kanallarının kaliteli oldugunu soyleyebilirim

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    kardeşim d-smart modülü dsmart bayiinden mi aldın nerden aldın, bir de hangi uydu alıcısını kullanıyorsun.
  • quote:

Kablo TV D-Smart alternatifi bir seçenek ayrıca yaygın değil. Ben FTA yayınlar ile karşılaştırdım, diğer dijital platformlar ile değil. Ben verdiğim yıllık 192 TL'nin hakkını verdiğini düşünüyorum. Ama rekabet edecekse eğer, kesinlikle kendini geliştirmeli. Bu konuda hemfikiriz.

kardeşim d-smart modülü dsmart bayiinden mi aldın nerden aldın, bir de hangi uydu alıcısını kullanıyorsun.
  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    Online bir siteden aldım modülü. Vestel 40PF7070 TV'de kullanıyorum. Yeni alacaksanız 90 TL civarı modül parası alıyorlar. Bilginiz olsun.
  • Kısaca digiturk ve dsmart giriş paketleri artık gereksiz gibi görnüyor , ancak HD lerin ücretli olma olasılığı var hemen sevinmeyelim bence ...
  • Digiturk'un Ligtvsi kaldı o kadar. Zaten eskidende her iki platformda o kadar başarılı değildi. İçerikleri tam bir balon. Büyük reklamlarla tanıttıkları kanallar ilk 1-2 ay iyi gidiyor sonra saçmalamaya başlıyor. İkisininde sinema kanalları facia. Ama Dsmart'ın fiyat avantajı var. Kaldıki çoğu kişi bu platformları büyük bir heyecanla alıyor, sinema, belgesel vs. kanalları için ama sonra izleyen olduğunu pek sanmıyorum. Ulusal kanalların dizilerine yönleniyor herkes.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.