Şimdi Ara

D-SMART YALANCILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-SMART'DAN 2010 YILI EYLUL AYINDA HD RECEİVER İLE HD KANAL PAKETİ SATIN ALDIN IKI YIL ZORUNLU ANLASMALI.CİHAZI ALIRKEN IKI YIL SONUNDA KOSULSUZ BEDELSİZ BANA AİT OLACAGI SOYLENDİ.AKABİNDE YIL 2012 EYLUL AYI IKI YILI DOLDURDUK BİR GUZEL HER AY CİHAZ KULLANIM BEDELİ ODEDİK. IKI YIL SONUNDA BANA CİHAZIN ANCAK 172 TL MULKİYET HAKKINI ODEDİKTEN SONRA BENIM OLACAGI SOYLENDI.BEN APTALIM IKI YIL BOYUNCA AYDA 10 TL KİRA BEDELİ TOPLAMDA 240 TL AKABİNDE 172 LIRA NAKIT MULKİYET BEDELİ 412 TL ODEYECEGİM.PİYASADA DAHA UCUZA DAHA GUZEL RECEİVERLER VAR BEN IKI YIL SONRA BENIM OLACAGI SOYLENDIGI ICIN ALDIM VE KANDIRILDIM.BEN D-SMART AILESINDEN SIKAYETCIYIM GEREK BAYI GEREKSE TELEFONLA ARADIGIM MUSTERI HIZMETLERI BANA CIHAZIN BEDELSIZ KOSULSUZ BENIM OLACAGI YONUNDEKI TELEFON GORUSMELERINI DINLENMESINI ISTEDIM ONLARDA BENIM ISTEDIGIM GIBI AMA KABUL ETMIYORLAR ISLERINE GELMIYORLAR, ARKADASLAR D-SMARTTAN CİHAZ SIZIN OLACAK LAFINA INANMAYIN BULASMAYIN BEN YANDIM SIZ DE YANMAYIN SIKAYETCIYIM...

GIDIN ILLA D-SMART ALACAKSANIZ UYDUYU BASKA YERDEN ALIN........

• malesef öyle..d smart kadar kötü bir kurum daha görmedim ben..telefon kayıtları varken bile,yüzsüzlük yapıp kabul etmiyorlar..benimde başıma geldi.çağrı merkezi,bayii,internetten çözüm bulamadım.sonunda twitter dan 1 twit attım 5 dakikada çözüldü..dsmartdestek diye arattır,twit at..hemen dönüyorlar ve çözüm buluyorlar kardeşim..hatta çözdükten sonra bile arıyorlar,düşün artık..
    twit at sonra bizimlede paylaş olanları..
    (vaktin varsa tüketici mahkemesine başvur bence)
  • HEMEN TWEET ATIYORUM BAKALIM NE OLACAK
  • ben peşin aldım en güzeli ucuz olsun derken bu şekilde dertleri olmuyor iki yıllık peşin alacaksın bitince gidip yenisini alacaksın bence en iyisi bu :)
  • BUGUN GIDIP DIGITURKE BAKCAM ONLAR UYDUYU BEDELSİZ VERİYOR DİYE DUYDUM GERCİ HD PAKETTE DAHA YENI YENI IKI YILLIKLAR DOLUYOR BAKALIM DAHA NELER CIKACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnbjk

HEMEN TWEET ATIYORUM BAKALIM NE OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnbjk -- 27 Eylül 2012; 16:04:10 >
  • USTAD TESEKKUR EDERIM TWEET ATTIM TWEETE DONDULER İŞTE ARASTIRACAZ VS. GIBI SEYLER DEDILER. BAYININ SAVUNMASINI ALACAZ MUSTERİ HIZMETLERİ TELEFON KAYDINI DINLEYECEZ DEDILER.

AMA HIC ZANNETMİYORUM HATAYI KABUL EDECEKLERINI, BAYI YAPMADIM DIYECEK, MUSTERI HIZMETLERI DINLEDIK YOK OYLE BIRSEY DIYECEK SONUCTA BEN DINLEYEMEYECEGIM..

BAKALIM SONUCLARI BURADAN PAYLASACAM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simdi gectim
    8mb +hd kutu full paket 75 tl 40 lira aktivasyon dsmart kampanyasina.

Ve simdi sordum 2 yil sonunda kutu bizim oluyor mu hayir dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Simdi gectim
    8mb +hd kutu full paket 75 tl 40 lira aktivasyon dsmart kampanyasina.

Ve simdi sordum 2 yil sonunda kutu bizim oluyor mu hayir dedi.

üstad keşke uydu alıcıyı dışardan parayla alsaydın. sımdı bosyere kıra bedelı odeyecen ıkı yılda odeyecegın kıra bedelıne pıyasadan cok guzel uydu alıcısı alırsın. ıkı yıl sonra da en azından paran ve uydu alıcın elınde kalırdı.
  • Full paket 45 lira disardan alsam yine ayni hesap olacakti.hatta daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne ilksin neden son olucaksın dostum bunu unutma. işte bu yüzden bizim saf milleti uyandırmaya çalışıyoruz burda ama aydın doğan beyefendide biliyor türkiye de enayinin çok olduğunu ve yolmaya devam ediyor üzülmedim herzamanki gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.