2008 Abonesiyim, yayınım yarım saat önce kapandı. Gerekçede uydu platformu üyeliğimi ne onu imzalamamışım.. Oysa şu anda kutuyu buldum 2008 de sözleşme imzalamışım.. Müşteri hizmetlerini aradım 0212 li bir numara veriyorlar kendileri yayını açamazmış, 212 li numarayı aradım şu anda hizmet vermiyor mesai saatlerinde arayın otomatik talimatı çıkıyor. Müşteri hizmetlerini yine aradım biz yayınınızı açamayız illa 212 numaralı telefon açar diyorlar.. Kadir gecesinde yayını haksız yere kesen D smart ı Allah a havale ediyorum.. Sorum benzer sorunla karşılaşan oldu mu ? Elimde sözleşmem var neden yeni sözleşme isteyip yayını kapatıyorlar bu sözleşmeyi elimdeki sözleşmeye rağmen imzalamalımıyım böyle bir hakları var mı? Bunları şikayet edebileceğim bir yer var mı ? Cevaplarsanız Çok sevinirim saygılarımla..
Allah razı olsun kimse yazmamış.. Neyse ben ne olduğunu yazayım .. Bir bekleyiş sonrası 212 li numaraya yeniden ulaştık. Burda çıkan müşteri hizmetleri arkadaşta aynı yazıyı bir güzel bellemiş.. Bilmemne kurulu kararı abonoleik sözleşmesini imzalamalsınız.. Sonra müşteri bilgileriniz güncelleym dedi güncelledi.. Sonra bir de sözleşmeyi imzalıyacağım yer önerdi.. Tamam dedim ama benim sözleşmem var.. O zaman aynı cümle belletilen.. Peki dedim gideyim imzalayım da siz de benim tv yi açın artık.. Kusura bakmayın biz açamıyoruz.. Eee o zaman bu bilgileri 0800 lü numaradan da verdiler neden aradık biz 212 li numarayı.. YANİ 4 KÜSÜR YIL ÖNCE 370 MİLYON PARA ALIP UYDUNUZ HEP AÇIK KALICAK DİYEN D SMART İŞİNE GELMEYİNCE SİZİ EZBERE BİR ŞEYLER KONUŞAN MÜŞTERİ HİZMELERİ PERSONELİ İLE BAŞBAŞA BIRAKIYOR.. HA BU NEREYE YAZILIR ŞİKAYET EDİLİR ANCAK BURDA SİZLERE PAYLAŞIYORUM NASIL FİRMALARLA KARŞILAŞIYORUZ.. BU ÜLKENİN KADERİ BU D SMART TİPİ FİRMALAR.. YAZIKLAR OLSUN AMA BU OLAYI HER YERE ŞİKAYET EDECEĞİM HEE BİR ŞEY ÇIKAR MI ÇIKMASA DA 3-5 İNSAN FAYDALANIR, BENİM GİBİ MÜBAREK GÜNLERDE MADUR OLMAZ..
twitter dan @DSmartDestek e şikayetinizi bildirin hemen geri dönüş yapıyorlar üye numaranızı da yazmayı unutmayın
Doğan grubundan beklenilen bir hareket
quote:
Orijinalden alıntı: ****76
2008 Abonesiyim, yayınım yarım saat önce kapandı. Gerekçede uydu platformu üyeliğimi ne onu imzalamamışım.. Oysa şu anda kutuyu buldum 2008 de sözleşme imzalamışım.. Müşteri hizmetlerini aradım 0212 li bir numara veriyorlar kendileri yayını açamazmış, 212 li numarayı aradım şu anda hizmet vermiyor mesai saatlerinde arayın otomatik talimatı çıkıyor. Müşteri hizmetlerini yine aradım biz yayınınızı açamayız illa 212 numaralı telefon açar diyorlar.. Kadir gecesinde yayını haksız yere kesen D smart ı Allah a havale ediyorum.. Sorum benzer sorunla karşılaşan oldu mu ? Elimde sözleşmem var neden yeni sözleşme isteyip yayını kapatıyorlar bu sözleşmeyi elimdeki sözleşmeye rağmen imzalamalımıyım böyle bir hakları var mı? Bunları şikayet edebileceğim bir yer var mı ? Cevaplarsanız Çok sevinirim saygılarımla..
başına gelenlerin aynısı benimde başıma geldi.
2008'de sadece uydu alıcısını almıştım. dsmart bütün uydu kanallarını kapatmış hiç bir kanalı izleyemiyorum bu yaptıkları yasal mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
quote:
başına gelenlerin aynısı benimde başıma geldi.
2008'de sadece uydu alıcısını almıştım. dsmart bütün uydu kanallarını kapatmış hiç bir kanalı izleyemiyorum bu yaptıkları yasal mı ?
benimde yayınlar gitti nasıl iştir bu ya?
gittim sözleşmeyi imzaladım dedikleri yerden, iki arama sonrasında da müşteri hizmetleri ile yeniden d smart açıldı.. bence d smart 2008 ve öncesi üyeler arasında bir grup kuralım.. belki o zaman d smart tarafından kaale alınırız.. sorun ülkemizde böyle bir durumla karşılaşınca ne yapacağımızı haklarımızı bilmiyoruz en azından birlik olur bir gurubumuz olursa ilerde sansımız olur bu davranışlara karşı..
gittim sözleşmeyi imzaladım dedikleri yerden, iki arama sonrasında da müşteri hizmetleri ile yeniden d smart açıldı.. bence d smart 2008 ve öncesi üyeler arasında bir grup kuralım.. belki o zaman d smart tarafından kaale alınırız.. sorun ülkemizde böyle bir durumla karşılaşınca ne yapacağımızı haklarımızı bilmiyoruz en azından birlik olur bir gurubumuz olursa ilerde sansımız olur bu davranışlara karşı..
hocam sözleşmeyi imzaladığımızda aylık fatura ödemyemmi başlıyoruz bende de 2008 de aldığım d smart vardı yayın kesildi...
sanada zerre acımadım dostum kusura bakma birde gitmişin sözleşme imzalamışsın '' alın lan kutunuzu istemiyorum'' diyeceğin yerde. ne diyim akıl fikir.
quote:
Orijinalden alıntı: piribeyli26
quote:
hocam sözleşmeyi imzaladığımızda aylık fatura ödemyemmi başlıyoruz bende de 2008 de aldığım d smart vardı yayın kesildi...
Yok para ödemiyorsun sadece sözleşme imzalamış oluyorsun, kanallar eski haline döndü.. Tabi belli olmaz bunların işi ..
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
sanada zerre acımadım dostum kusura bakma birde gitmişin sözleşme imzalamışsın '' alın lan kutunuzu istemiyorum'' diyeceğin yerde. ne diyim akıl fikir.
Üstat kime neyi anlatıcan bu ülkede.. Sadece sinir harbi olurdu.. Daha önce mahkeme süreci de yaşadım git gel emin ol daha çok sıkıntı çekiyor lanet ediyorsun.. Alın lan kutunuzu desem diyeceğim asgari ücretle çalışan bir telefon operatörü ya da d smart bayindeki 14 yaşındaki bir çocukla yanında duran 50 li yaşlarda bir amca:)
şimdi kanalların açılması için illaki 2008de bu kutuyu ömür boyu bedava izliyeceksiniz diyen d smartla sözleşme imzalayıp onların oyununamı gelcez bu ne ya?
quote:
aslında suç biraz da sizde, devlet yeni kanun çıkarınca, dsmartın tüm eski sözleşmeleri gecersiz duruma düştü. yaklaşık 2 yıl önce,onlar da tüm cihazlara yeni sözleşme için,bayilere gidip bir imza atmanız gerektiğini belirten, mesaj gönderdi. insanımız klasik olarak okumayı sevmediğinden,gelen mesajı sildi. yayın kapanınca da ne yaşandığı malum.
ha, şimdi çıkıp birileri derki, d smart yalakası vs.. hayır. bende d smart abonesiyim. sadece bu uyarı yapıldığında,bayiye gidip imza attım. o kadar
Dostum sözleşme imzalamak sorun değil. Sen paradan haber ver. Aylık yıllık para ödüyormuyuz. Yoksa beleşe devammı. Beleş olmadıktan sona hiç bir lafın anlamı yok.
bence beleş seyretmeye devam edeceksen bile imza karşılığında hiç imzaya falan bulaşma. öceki yorumlarda da birinin söylediği gibi ver aletlerini ellerine uzaklaş kaç. 24 ay taahhüd karşılığı receiver bende kalacak diye sözleşme imzalattılar iptal ettirince de geri aldılar aleti 24 ay sonra. iptal için çektiğim çileler de cabası. en sonunda lütfen sizin olsun deseler bile almıcak hale geldim. bi an önce yakanızı kurtarın bunlardan bence.
yok imza karşılığı dvm edicem diyorsanız da şikayetvar.com a şikayetini yaz 10 güne kdr çözümlenio mesele
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme