Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -------------------------------------
    Hemen konu sahibi arkadaşa sorum var
    Aralık ta tahhütüm bitiyor
    Az önce int aboneliğim için aradılar
    8 MB limitsiz 1 sene uzatma teklif edildi ilk 3 ay 26 sonrasında 49 TL
    dsmart uydu alırsam nasıl olur dedim

NTVSPOR HD hariç Mega paket bütün kanallar açık.
    Yalın ADSL ile birilikte 87 TL teklif etti tabii 2 sene tahhüt istedi
    Ay sonuna kadar düşüneceğim dedim.
    Siz ne dersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

quote:

Bende 2 yıl taahütle maxi+HD paketi kullanıyorum, Taahhütüm önümüzdeki ay bitiyor artık D-smart kullanmak istemiyorum taahhüt bitiminde yayınlar kendiliğinden kapanırmı yoksa iptal talebindemi bulunmam gerekiyor ?

İptal ettirmeniz gerekir

peki ben bu kampayadan elimdeki mevcut Next marka HD-Smart cihazımı değiştir kampanyasından yararlanıp HD+ cihazıyla değişim yapılmıştı şimdi iptal durumunda bu cihazın mülkiyeti kime ait oluyor ?
    ve bu iptal işlemini nasıl yapama gerekiyor ?

Yaptgınız sözleşme detayını bilmedigim için yorum yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Denish35 dün size kart numarasını pm attım ama bilgi vermediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 14 Kasım 2013; 15:04:31 >
  • Deniz Bey benim merak ettiğim bir konu var.

2007/2008 döneminde satın aldığım D-Smart paketi var. Bazı kanalların ömür boyu açık olduğu seriden.

Cihaz uzun süredir atıl duruyor, yeniden kullanayım istiyorum ama SD cihaz olduğu için pek mantıklı gelmiyor. Acaba mevcut haklarım saklı kalmak koşuluyla nasıl HD D-Smart izleyebilirim. 2. El HD bir cihaz alıp kartımı ona takarak izleyebilir miyim? Yoksa nasıl yapayım bana yardımcı olur musunuz? @Denish35

• Deniz bey bana yorum alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirzeren

Deniz Bey benim merak ettiğim bir konu var.

2007/2008 döneminde satın aldığım D-Smart paketi var. Bazı kanalların ömür boyu açık olduğu seriden.

Cihaz uzun süredir atıl duruyor, yeniden kullanayım istiyorum ama SD cihaz olduğu için pek mantıklı gelmiyor. Acaba mevcut haklarım saklı kalmak koşuluyla nasıl HD D-Smart izleyebilirim. 2. El HD bir cihaz alıp kartımı ona takarak izleyebilir miyim? Yoksa nasıl yapayım bana yardımcı olur musunuz? @Denish35

Öncelikle şunu söleyim hd degiştir kampanyasından yararlandıgınız anda çok makul fiyat verilebilir ama haklarınız kaybolur. Kart ve cihazlar birbirine uyumludur başka cihaz kullanılamaz. Yeni üyelik almalısinız

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ne olmuş burda böyle yaa..
    -------------------------------------
    Hemen konu sahibi arkadaşa sorum var
    Aralık ta tahhütüm bitiyor
    Az önce int aboneliğim için aradılar
    8 MB limitsiz 1 sene uzatma teklif edildi ilk 3 ay 26 sonrasında 49 TL
    dsmart uydu alırsam nasıl olur dedim

NTVSPOR HD hariç Mega paket bütün kanallar açık.
    Yalın ADSL ile birilikte 87 TL teklif etti tabii 2 sene tahhüt istedi
    Ay sonuna kadar düşüneceğim dedim.
    Siz ne dersiniz..

Akşam daha rahat ilgilenip dönüş yapıcam.

• quote:

quote:

Öncelikle şunu söleyim hd degiştir kampanyasından yararlandıgınız anda çok makul fiyat verilebilir ama haklarınız kaybolur. Kart ve cihazlar birbirine uyumludur başka cihaz kullanılamaz. Yeni üyelik almalısinız

Yani ya böyle kullanacağım ya da başka üyelik alacağım.

Peki farz edelim cihazım ya da kartım bozuldu, o zaman ne olacak? @Denish35

• Merhaba,
    2 ay önce dsmart maxi paket modül 12 alık olandan aldım bimeksten. Aralık sonuna kadar la liga hediyesi var şuan izliyorum normal sorun yok. Fakat 31 aralıktan sonra izlemek için illa 24 ay tahattütle mü almam lazım la ligayı? Aylık istediğimiz kadar alsak olmuyor mu? Zaten modül eylül 2014 de bitiyor ben gidip spor xtra alsam 12 yada 24 ay taahhütle modülede zorunlu olarak devam ettirmem lazım. Bunun başka yolu yok mudur? Aylık alsak spor xtrayı her ay yenilesek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

Merhaba,
    2 ay önce dsmart maxi paket modül 12 alık olandan aldım bimeksten. Aralık sonuna kadar la liga hediyesi var şuan izliyorum normal sorun yok. Fakat 31 aralıktan sonra izlemek için illa 24 ay tahattütle mü almam lazım la ligayı? Aylık istediğimiz kadar alsak olmuyor mu? Zaten modül eylül 2014 de bitiyor ben gidip spor xtra alsam 12 yada 24 ay taahhütle modülede zorunlu olarak devam ettirmem lazım. Bunun başka yolu yok mudur? Aylık alsak spor xtrayı her ay yenilesek?

hayır 190 tl karşılığında 2yıllık alabiliyorsunuz
  • quote:

quote:

quote:

Yani ya böyle kullanacağım ya da başka üyelik alacağım.

Peki farz edelim cihazım ya da kartım bozuldu, o zaman ne olacak? @Denish35

o cihazın herşeyi size ait tamir ücretide dahilinde kart bozulursa da ne yaparsınız bilemiyorum çünkü bu arıza benim başıma 2 yıldır gelmedi.Teknik ekiplerinde başına geldiğini sanmıyorum.Farz edelim ki oldu öyle birşey kartın tamiri de olmucağına göre yeni bir kart talep edebilirsiniz d-smarttan yada yapıcak birşey yok yanıtını alırsınız.Dediğim gibi başımıza daha önceden böyle birşey gelmediğinden net birşey söyleyemiyorum.

• size bişey soracam. bende dsmart aboneliği var. hd değiştir kampanyası ile hdye geçtim. şu an kullandığım paket maxi hd+ntvsporsmart. faturam 26 tl ve 2 tl de kurulum 28 tl geliyor. dsmartın online işlemlerinden baktığımda megahd+ntvsporsmart'a geçtiğimde aylık net faturam 26 tl görünüyor. şimdi ben bu işlemi onaylarsam megahd+ntvsporsmart'ı 26+2=28 tlye mi izlemiş olacağım. yani şu andaki paket ile aynı ücrete maxi yerine megaya mı geçmiş oluyorum? bu konuda beni bilgilendirecek varsa sevinirim. aşağıda ekran görüntüleri var.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1645393/98062e6c-1818-496d-a8ce-a408624ed80d.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1645393/692228d1-bfbd-4f3a-8ed6-e7d7db7bde62.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs431

size bişey soracam. bende dsmart aboneliği var. hd değiştir kampanyası ile hdye geçtim. şu an kullandığım paket maxi hd+ntvsporsmart. faturam 26 tl ve 2 tl de kurulum 28 tl geliyor. dsmartın online işlemlerinden baktığımda megahd+ntvsporsmart'a geçtiğimde aylık net faturam 26 tl görünüyor. şimdi ben bu işlemi onaylarsam megahd+ntvsporsmart'ı 26+2=28 tlye mi izlemiş olacağım. yani şu andaki paket ile aynı ücrete maxi yerine megaya mı geçmiş oluyorum? bu konuda beni bilgilendirecek varsa sevinirim. aşağıda ekran görüntüleri var.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1645393/98062e6c-1818-496d-a8ce-a408624ed80d.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1645393/692228d1-bfbd-4f3a-8ed6-e7d7db7bde62.jpg

durum onu gösteriyor.Ama bu konuda net telefonla görüşmeler kayıt altınarak bu işlemi doğrulatırsanız daha olumlu sonuçlar alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 2 yıl taahütle maxi+HD paketi kullanıyorum, Taahhütüm önümüzdeki ay bitiyor artık D-smart kullanmak istemiyorum taahhüt bitiminde yayınlar kendiliğinden kapanırmı yoksa iptal talebindemi bulunmam gerekiyor ?

İptal ettirmeniz gerekir

peki ben bu kampayadan elimdeki mevcut Next marka HD-Smart cihazımı değiştir kampanyasından yararlanıp HD+ cihazıyla değişim yapılmıştı şimdi iptal durumunda bu cihazın mülkiyeti kime ait oluyor ?

Size abonelik bilgilerimi yazarsam yardımcı olabilirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İptal ettirmeniz gerekir

Size abonelik bilgilerimi yazarsam yardımcı olabilirmisiniz ?

Ben sózleşme detaylarınızı göremem numarayı verseniz bile onlarla ilgilenen birim farklı

• Deniz kardeş ben halen teklif bekliyorum
    önceki akşam bakacaktın..
  • quote:

hd ye geçtigniz zaman haklarınızı kaybedersin.
    başka bi cihazda kart kullanılanılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Deniz kardeş ben halen teklif bekliyorum
    önceki akşam bakacaktın..

muhtemelen gelmez çünkü iptal işlemi saglanmaz.

• Allah'a şükür sözleşmem Şubat'ta bitiyor. Bir daha kapısından geçmem. Bu arada 1 aydır ses senkron sorunu yine var. Seyredeceğime de arasıra olsa pişman oluyorum. Resmen alet televizyondan soğuttu beni. Bu sorunun düzeleceğine ve tekrar olmaması için bir çalışma yaptıkları hakkında bir ışık var mı?
  • Uygun bir D-Smart ve internet paketi var mı ?

Yazın 49 TL lik D-Smart internet kampanyası vardı tekrar olur mu bu kampanya ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.