Şimdi Ara

D-SMARTI UYDU KARTI ALIP ŞİFRESİZ İZLEYEBİLİRMİYİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben merak ediyorum acaba bir uydu kartı alıp çanağı kursam programdv ile d-smart kanallarını şifresiz izlemek mümkün müdür. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın.

• hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

hayır

Çok kısa ve derin anlamlar içeren bir cevap olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

hayır

• gerçekten hayır
  • hayır izleyemezsin.

bunun için gbox lazım.
  • peki d smart sadece kart olarak satılıyor mu?yani benim evde receiver var,ona kartı alıp taksam kullanabilirmiym?var mı böyle bi satışları?
  • yok sanırım adamlar dandik makinaları pahalıya satarak para kazanıyor zaten kartını martını neden çıkarsınki piyasaya dimi ya
  • dsmart'ın next,gm,vestel gibi markalara çıkrarttırdığı cihazları almak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuRRoUnDeR

yok sanırım adamlar dandik makinaları pahalıya satarak para kazanıyor zaten kartını martını neden çıkarsınki piyasaya dimi ya

dediğn doğrudur bence da ama sonuçta yakın bir zamanda başta maç yayını olmak üzere birçok paralı kanal çıkaracak.digitürkle rekabet için belki eski uydu sahipleri için bi kart çıkarıp satması daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuRRoUnDeR

yok sanırım adamlar dandik makinaları pahalıya satarak para kazanıyor zaten kartını martını neden çıkarsınki piyasaya dimi ya

Reklamlarında size verilen kartı makinaya takıyorsunuz sonra falan filan diye devam ediyor.Demekki makina yalan.Onları tatmin eden bir rakama ulaşsınlar kartlar piyasada cirit atmaya başlar.

Başlıkları tahmin edelim şimdi.

D-smarttan büyük hizmet.....

D-smart eski uydu sahiplerini de düşündüüüüü.....

Standart kart......sınırsız abonelik falanca paraaaaaa.....

Ek paket ultra şakşaklı..........filanca para.........

Ultra süper paket ........... ..sadece bilmem neeeee......

Görürsünüz bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 27 Temmuz 2007; 15:20:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.