Şimdi Ara

D-Smartın Bana İbretlik Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 aralık 2014 te sözleşmem bitiyor modüllü üyelik süper paket aradım d smartı blu paketi almak için internetten de izlerim maç falan diye. mega pakete yükseltmem gerektiğini söyledi öyle bi fiyat söyledi ki dudağım uçukladı 448 lira mega paket için 1 yıllık.496 lira süper paket için 1 yıllık dedi. tekrar bakın dedim bunlar kutulu üyelik için mi yoksa ben modüllü üye modülü üzerinden devam etmek için mi diye sordum hayır dedi bunlar modüllü üyelik için kutu üyelik alsanız aylık 70 liraya tekabül ediyor dedi bunlar gerçekten çok uçuk fiyatlar eğer sözleşmem biterken tekrar bu fiyatlar bana verilirse kesinlikle ve kesinlikle kabul etmem dedim oda dediki fiyatlarımız bu şekilde sistemlerde ki fiyatları size söylüyoruz ,bunlar (B) indirimli fiyatlarımız üyemiz olduğunuz için size (B) indirimli fiyattan söylüyoruz dedi. tamam diyip kapattım. D-Smart çıldırmış olmalı !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alma..
  • Kapattırdım kafam rahat..

• Arkadasim uyelik bitmeden arama yapip paket vs almak istedginizde sistemdeki mevcut fiyatlari soyluyor sana.,, zaten taahutun var bitene kadar onlara mahkumsun... fakat uyelik bittiginde uyeligine kampanyalar tanimlaniyor ve seni arayarak teklif ediyorlar.. bende mega hd modullu uyeyim,, gectigimiz sene uyeligimin bitmesine 1 ay kala aradim.. mega hd uzatmak istiyorum diye m. Hizmetleri suan yenilersen sistem fiyatlarindan yenileyebiliriz dedi bende ne kadar diue sordum 600 ksur 12 taksit dedi.. uyelik doldugunda kendileri aradi aylik 24 tl mega hd devam etirdiler.. yani 288 tl ye....
    Modullu uye iseniz uyeliginiz bitmeden kesinlikle arayip paket vs satin almayi talep etmeyiniz.. yolsa boyle ucuk rakamlar cikar karsiniza...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Arkadasim uyelik bitmeden arama yapip paket vs almak istedginizde sistemdeki mevcut fiyatlari soyluyor sana.,, zaten taahutun var bitene kadar onlara mahkumsun... fakat uyelik bittiginde uyeligine kampanyalar tanimlaniyor ve seni arayarak teklif ediyorlar.. bende mega hd modullu uyeyim,, gectigimiz sene uyeligimin bitmesine 1 ay kala aradim.. mega hd uzatmak istiyorum diye m. Hizmetleri suan yenilersen sistem fiyatlarindan yenileyebiliriz dedi bende ne kadar diue sordum 600 ksur 12 taksit dedi.. uyelik doldugunda kendileri aradi aylik 24 tl mega hd devam etirdiler.. yani 288 tl ye....
    Modullu uye iseniz uyeliginiz bitmeden kesinlikle arayip paket vs satin almayi talep etmeyiniz.. yolsa boyle ucuk rakamlar cikar karsiniza...

ben sadece.blu icin aradm hadi onlarida ogreneyim dedm

• Giris hd paket Modüllü uyeligimin bitmesine 10 ay var. Butun kanallar acik ayda 22 tl teklifi geldi. Kabul etmedim.

• Şaka yapıyor sanıyorsunuz ama ciddiler. Bunların kafası ne kafasıdır bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Şaka yapıyor sanıyorsunuz ama ciddiler. Bunların kafası ne kafasıdır bilemedim.

bi sozlesme sonu gelsn o zaman ne dicekler bakalim

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Bu D smart kendisini arayan insanı sevmiyor. İlla onlar arıycak. Sen aradığında hiçbirşeyden hiçbir şekilde sonuç alamıyorsun. Aramadan önce hayal ettiğinle aradıktan sonra katşılaştığın akla hayale helmeyecek şeyler

Dünyanın en sakin adamı D smartı aradığında heralde çileden çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 28 Ağustos 2014; 0:28:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.