Şimdi Ara

D-smat'da yaşadığımız gerçek HİKAYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkeze başlıktanda anlaşıldığı gibi d-smart la ilgili yaşadığımız gerçek hikayeleri mümkünse bu başlık altında paylaşalım.

Öncelikle bundan 3,4 ay önce şimdi aklıma geldi paylaşmak.. nese d-smart 1 ödenmemiş faturam geldi eve fakat o tarihten önce 2aylık ödenmemiş faturam vardı ama ikisinide 1 ay önce teb bankada ödedim fişide bende zaten bildiniz gibi d-smart 2 ödenmemiş fatura olunca kanallarınızı kapatıyor düzgün ödemeye teşfik amacıyla benimde 1 ödenmemiş faturam olduğu halde kanallarımı kapattılar müşteri temsilcisini arayıp sıkıntıyı söylediğimde bana daha önce 2 ödenmemiş faturadan 1 ödediğimi söylediler ve bu aydan gelen ödenmemiş fatura sayısı 2 olduğu için.Fakat ben 2 faturayıda geçen aylardan kalan olanıda ödedim 1 tane değil 2 sinide yatırdım dediğim halde bizde 1 görünüyor yapacağımız bişe yok ödediğinize ispat fişiniz varsa fakslayın varda zaten faksladım aradan 2 gün geçti halen açıldığı felan yok tekrar aradım bize faks gelmedi vs...tekrar gönder sonra kısa lafın özeti kanallarımı açtılar 6gün boş yere haksız kendi hatalarından dolayı bni mağdur bıraktılar sonrası tel açtılar bana kuru bi özür olan kime oldu tüketiciye aslında bnm kızdığım 2 ödenmemiş fatura olduğunda saati dakkası geçtiğinde kanalları kapatmasını biliyorlar gel gelelim boşu boşuna hem kapat kanalları bide açana kadar 6 gün geçsin siz yapın artık yorumu..

ARKADAŞLAR SİZLERİNDE BÖLE GARİP D-SMART LA İLGİLİ GERÇEK HİKAYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

• ne dsmart ne smile adsl hic normal degillerki hepsi sorunlu hepsi ilginc musteri temsilcilerini on elemeden geciriyorlar en salagini beyinsizini ve her iki kelimesinin bir birini tutmayanini sirkete alip bizlere hizmet verdiriyorlar yoksa hepsi saglikli akilli uslu adam olsa sistem calismaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 senedir smile,
    2,5 senedir d-smart kullanıyorum.
    bir kaç küçük ve önemsiz şeyler dışında hiç sorun yaşlamadım.

not: ödemelerimi banka talimatı ile otomatik olarak ödüyorum.
  • İngbanka bagli tahsilat ofisi isletiyorum..

Smile odeme yaptiktan bir gun sonra goruyor

Ancak dsmart tam bir sikinti..

• 6 gunde Dsmart kurulumunu gerceklestirdiler.10 gundurde internet gecisimi yapamadilar.UZAK DURMAK GEREK YEMIN EDIYORUM TTNETI MUMLA ARATTILAR.

• daha durun, kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı verdim online işlemlerden, son ödeme tarihinden 1 hafta sonra çekmişler birde utanmadan gecikme faizi almışlar. sürekli mail attım telfon ettim dönen yok. kartın kullanım süresi bitti önce cep telefonuma, sonra e-maile sonrada d-smart kutusuna mesaj geldi birer ikişer. şeytanlarından bulsunlar, yıl dolsun elveda d-smart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.