Şimdi Ara

d'yi biçimlendirdim recovery yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hp denilen firma recovery dosyalarını d sürücüne koymuş ne hikmetse... bide gizlemiş dosyaları.. bende tuttum biçimlendirdim şuanda recovery yapamıyorum. ve benden dosyaları geri vermek için 70 dolar para istiyo. ne yapayım ben şimdi_? kullanıcı hatasıymış.. sistem dosyası d'ye konulurmu be arkadaş

• Harddiskiniz 2 bölüm sanırsam.Biri c ,diğeri d olmalı.

Şimdi sizin işletim sisteminiz c'de kurulu sanırsam.D'ye format attınız ama ,recovery klasörüde uçtu.Hp firmasıyla konuştunuz ,para istedi sizden.

Doğru mu anladım buraya kadar?

Veri kurtarma programları warezlerde dolaşıyor.Hp recovery klasörünü internetten bulabilirsiniz belki.

Şimdi 70 dolar isteme mevzusunu anlayamadım.70 doları ailevi dosyalarınız ,iş dosyalarınız var da onları kurtarmak için mi başvurdunuz hp'yede istiyorlar?

İsterseniz 70 dolar vermeyin, recovery özelliği için 70 dolar vermeye ne gerek var.Formatı dvdyle olmadı ,flash bellekle yaparsınız zaten.
  • veri kurtarma işe yaramadı doğrun anlamışsın ama şimdi recovery dururken neden driver yüklemekle uğraşayım? anlamadığım olay sistem dosyasının d'de işi ne

harddisk 3 bölüm yerel disk (d), yerel disk (c) ve hp tools(e)
  • kardeş 70 dolar vermem zaten bi format cdsi 5 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzae -- 24 Ağustos 2012; 6:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzae

kardeş 70 dolar vermem zaten bi format cdsi 5 lira

Abi warez sitelerinden biri olmazsa öbüründe windowsun envai çeşidini hemde bazılarında katılımsız olanını bulursun zaten.Driver yüklemek bence zor değil, format dvdsi oluşturmak ya da usbten format atmak ta zor değil.Veri kurtarma programlarından hepsini tek tek deneyin isterseniz.Ama haklarında ne yazılmış sözlük sitelerinde ,bilgisayar donanım vs sitelerinde ne denmiş o program hakkında bunu bir araştırın.

Bir de şöyle bir olay var :Bilgisayarımda üst kategorilerde araçlar var.Araçların alt kategorisi klasör seçeneklerini tıklıyorsunuz.Görünümden gizli dosya ve klasörleri göstermeyi işaretlemelisiniz.Ben şahsen gizli dosyaları göstermeyi hep işaretli tutarım.

Belki bu yöntemle denerseniz silinen recovery klasörünü kurtarabiliirsiniz , bir de o recoverynin olduğu d bölümüne veri kaydetmemelisiniz.Bu çok önemli.

Balyozcular gutmann metoduyla silinen verilerini windows kullandığı için balyozcular nasılda buldu polisler ama.Bilişimden tanıdık varsa el atıversin derim.

http://resim.donanimhaber.com/m_58090491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58091817 burada yazılanlarda ili çekici bana kalırsa.

Para varsa verin ama driverları yüklemek ,formata uğraşmak adına 70 dolar yani 140 tl vermekte saçma geldi bana.Dell ınspıron 6400 recovery özelliğini geri getirme konusu vardı forumda.Okumadım etmedim ama ben şahsen kendim basıyorum formatı ,recovery filan hikaye bana kalırsa.Üstelik sp3 haziran 2012 güncellemeliyii attım arşive ,aldım digitex 10 lu plastik dvd kutusu teknosadan.Çekmecede duruyor arşivimin 20 dvdsi.Başka bir dvdnin içinde programlarla beraber kardeşimin acer netboogunun windows 7 sürücülerini ve dell ınspıronun xp sürücülerini arşivledim verbatim dvd+rwye.Doğrulatarak yazdırdım ,bad sectör olunca tekrar yazdırıyorum dvd+rw de ve kaliteli dvd+rw ve dvd-rwler.

Bence verilerinizi kurtarabilirsiniz ama vakit lazım.Benden bilgili olanlar konuya el atarsa ya da p.m. le dahi yol gösterirse sorununuz çözülür.

• arkadaşım ne recoverysi ne diyorsunuz ya ?

C D bas formatı gitsin orjinallik istiyorsan bana pm at büyütmeyin şöyle şeyleri kafanızda. hele laptopu ilk aldığı gibi kullanıpta sonra recovery felan uğraşanlar off off tam fail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ağustos 2012; 15:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

arkadaşım ne recoverysi ne diyorsunuz ya ?

C D bas formatı gitsin orjinallik istiyorsan bana pm at büyütmeyin şöyle şeyleri kafanızda. hele laptopu ilk aldığı gibi kullanıpta sonra recovery felan uğraşanlar off off tam fail.

ORJİNALLİK İSTİYORUM HACI ABİ İLK ALDIĞIM GİBİ KULLANMAK DAHAA KEYİFLİ HP RECOVERY DOSYALARI İÇİN 70DOLAR İSTİYO FORMAT CDSİ BEDAVA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kbakmada ben bu şekilde bilgisayar kullananlara bu işten anlamadıklarını söylüyorum ve bilgisayarına boşuna işkence çektirdiklerini anlatıyorum.birsürü reklam için yüklenmiş deneme sürüm uygulamaları çoğu başta açılıyor 1 saat bilgisayarın açılıp kendine gelmesini bekliyorsunuz.sonra masaüstü işlemlerde biraz işlemci gücü gerektiren yerlerde bekliyorsunuz .o programlar arka planda gereksiz yere çalışıyor felan neyse bilmeyene ne söylesen boş.
    işte böyle anlamayanlar için bilgisayar dünyasında çok güzel paralar kazanılıyor yok yere 70 dolar istemişler.ben o 70 dolara bilgisayarına seviye atlatırım.aslında şimdiye bir bilgisayar dükkanı kursaydım çoktan köşeyi dönmüştüm şu rakamların yarı fiyatına yapsam bile.
    aynı laptoptan getireyim sana ben alır almaz format atıp win7 ultimate yükleyeyim sende geldiği gibi kullan. kendi bilgisayarına el sürersen ben bilgisayar kullanmayı bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Ağustos 2012; 16:04:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.