Şimdi Ara

D3D11 hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha once benzer konular acilmis konulari inceleyerek gerekenleri yapsamda cozume ulasabilmis degilim onun icin konuyu size aciklayayim bilgili arkadaslarin yardimlarini bekliyorum daha once sistemimde gtx 1080

Ve rtx 2080 kullandigimda herhangibi bir sorun yasamadim yanliz herseferinse suruculeri kaldirip yeni ekran kartinin surucunu yukleyip temiz kurulum yapardim en son unuttum 1080ti aorus xtreme edition modelini taktim aldigim sorunlar

D3D11 lost device error; hresult 0x887a0005 reason 0x887a0005

Unreal engine is exiting due d3d device being lost= unreal engine die bir uygulama kurmadim

Yaptim incelemeler sonucu ddu ile butun suruculeri sildin en son surumu temiz bir sekilde kurdum windows guncel dxin butun surumlerini kurdum opengl vulkan isteyen oyunlarda sorun olmuyor oynayabiliyorum ornegin doom kartida aldigim yerde epey denedik ekran kartinda bir sorun olmasi muhtemelmi guc kaynagi 750 w butun kablolari duzenli bi sekilde takili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nvidia nın sitesinden en son çıkan whql tipi driverı indir. windows sürücü imza zorlamasını devredışı bırakarak yükle.
  • Konuyu tekrar açıyor gibi olacağım fakat bu hatanın çözümünü bulabildiniz mi? f1 manager 22 oyununda unreal engine is exiting due to d3d device being lost hatası alıyorum. bilgisayara format attım tüm drivelar güncel, internette yazan her şeyi denedim fakat çözüm olmadı gerçekten tam çıldırmalık bir durum.

• Sorun ile tam ilgili mi bilmiyorum ama...

W10 x64 kullanıyorum. Benim basit ve eski oyunlarımda, DX hatası çıkarsa...

Hangi dll'ler bulunamamış ona bakıyorum.

Mesela D3DX9d_43.dll olsun. Anladıım kadarıyla, bu 43 (veya başka sayı) dll'in bir şekilde içeriğini belirtiyor. Sürüm demek istemiyorum.

Bildiğim en son indirilebilir runtime DX:

https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=35

Bunu indirip, açıp (ben exe'yi çalıştırmadan, bir yerde bunun içindeki arşivleri tutuyorum) hangi sayı(lar) ise onları belirten arşivler içindeki dosyaları kontrollü olarak (örtüşen dosyalar için sürüm ve tarihlerine bakarak) C:\Windows\System32 ve C:\Windows\SysWOW64 içine kopyalıyorum.

D3D11 hatasi
    D3D11 hatasi

Dediğim gibi... sizlerin yaşadığı sorun bambaşka olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.