< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D3D11 hatasi
-
-
nvidia nın sitesinden en son çıkan whql tipi driverı indir. windows sürücü imza zorlamasını devredışı bırakarak yükle. -
Konuyu tekrar açıyor gibi olacağım fakat bu hatanın çözümünü bulabildiniz mi? f1 manager 22 oyununda unreal engine is exiting due to d3d device being lost hatası alıyorum. bilgisayara format attım tüm drivelar güncel, internette yazan her şeyi denedim fakat çözüm olmadı gerçekten tam çıldırmalık bir durum.
-
Sorun ile tam ilgili mi bilmiyorum ama...
W10 x64 kullanıyorum. Benim basit ve eski oyunlarımda, DX hatası çıkarsa...
Hangi dll'ler bulunamamış ona bakıyorum.
Mesela D3DX9d_43.dll olsun. Anladıım kadarıyla, bu 43 (veya başka sayı) dll'in bir şekilde içeriğini belirtiyor. Sürüm demek istemiyorum.
Bildiğim en son indirilebilir runtime DX:
https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=35
Bunu indirip, açıp (ben exe'yi çalıştırmadan, bir yerde bunun içindeki arşivleri tutuyorum) hangi sayı(lar) ise onları belirten arşivler içindeki dosyaları kontrollü olarak (örtüşen dosyalar için sürüm ve tarihlerine bakarak) C:\Windows\System32 ve C:\Windows\SysWOW64 içine kopyalıyorum.
Dediğim gibi... sizlerin yaşadığı sorun bambaşka olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X