Babama bi tane hediye olarak e65 nokia aldım. Şu anda babamda d500 samsungu var 620 tane numara kayıtlı.. Bunları Telefondan sim e kopyala yapmak istiyorum fakat böle bi mod yok. Sadece simden telefona var. Ayrıca d500 ün veri kablosu ve cd side kayıp.. Fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun d500 den e65 e nası atıcam her türlü yol olabilir bluetooth, infrared wireless
quote:
Orjinalden alıntı: delvirina
Babama bi tane hediye olarak e65 nokia aldım. Şu anda babamda d500 samsungu var 620 tane numara kayıtlı.. Bunları Telefondan sim e kopyala yapmak istiyorum fakat böle bi mod yok. Sadece simden telefona var. Ayrıca d500 ün veri kablosu ve cd side kayıp.. Fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun d500 den e65 e nası atıcam her türlü yol olabilir bluetooth, infrared wireless
arkadaşım samsung pc süiti kuracaksın yok isewww.telpa.com.tr den indireceksin usb yoksa blututla bağlayacaksın ve bu şekilde
rehberi bilgisayara alacaksın ondan sonra e 65 atmak sana kalmış başka yolu yok malesef
eyw kardeşim saolasın yarın bi deniyecem bluetooth ile... inş olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme