Şimdi Ara

D600`de 1GB hafıza kartı kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alırken telefoncu D600`ün 3GB`ta kadar desteklediğini söylemişti
    geçen gün 1GB`lık bir hafıza kartı alayım dedim adam bana D600 512 bile zor desteklediğini
    söyeyince yıkıldım acaba aranızdan kullanan varsa yada en yüksek hafıza kartı kimdeyse
    yada kaç GB`ye kadar çalıştıran varsa beni aydınlatırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlık gece -- 11 Ekim 2006; 10:06:55 >

• 1gb kullananlar var ben öle biliyorum.hatta sorunsuz kullanıyorum diye yorumlarda vardı.
  • Bende şimdiye kadar 3GB diye biliyordum ama....
    birde kullananlardan yorum almak istemiştim
  • 1 gb en fazla diye biliyorum bende.
  • ben 512 kullanıyorum hiç proplem yok yalnız hafıza kartındaki mp3 leri kişilere atamak için telin hafızasına kopyalayıp öyle kullanılıyor ama telin hafızasıda çabuk doluyor yeterince kullanışlı değil d600 w800 de öyle sorun yoktu yoksa benmi beceremiyorum?
  • becerememe değil olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: karanlık gece

becerememe değil olmuyor

saol uğraşmayayım boşuna kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yawwwww yokmu kullanan hiçkimse bakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlık gece -- 11 Ekim 2006; 15:59:52 >
  • bu aksam ben gold pc den aldım kıngston 1 gb ama okumadı bıle arkadaslar sanırım yarın gerı ıade edıp 256 gb alacam
  • kullanılmıyormu?
  • allah allah kullanan arkadaşlar vardı forumda benmi yanlış hatırlıyorum.
  • ben kullanıyorum, sandisk marka.hiç bir sorun yok.256 mb kartla arasında hissedilir bir hız farkı, takılma, donma vs. yok.içine full mp3'ü doldurdum d600 ipod nano kıvamına geldi çokda memnunum.
  • demekki markadan markaya fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlık gece -- 13 Ekim 2006; 8:59:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

ben kullanıyorum, sandisk marka.hiç bir sorun yok.256 mb kartla arasında hissedilir bir hız farkı, takılma, donma vs. yok.içine full mp3'ü doldurdum d600 ipod nano kıvamına geldi çokda memnunum.

hocam 1 gb 'i ne kadara aldın?
  • izmir metrodan 95 ytl ye aldım.biraz pahalı aldım sandisk olduğu için.piyasada 80 ytl ye falan farklı markalar var.
  • quote:

izmir metrodan 95 ytl ye aldım.biraz pahalı aldım sandisk olduğu için.piyasada 80 ytl ye falan farklı markalar var.

SANDISK 1GB EXTREME 3 COMPACT FLASH CARD ,hocam kullandıgım model tam olarak bu mudur? Peki memnun musun karttan,sandisk in piyasadaki konumu nedir yani flash kartlar icinde,tutuluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummer_987

quote:

izmir metrodan 95 ytl ye aldım.biraz pahalı aldım sandisk olduğu için.piyasada 80 ytl ye falan farklı markalar var.

SANDISK 1GB EXTREME 3 COMPACT FLASH CARD ,hocam kullandıgım model tam olarak bu mudur? Peki memnun musun karttan,sandisk in piyasadaki konumu nedir yani flash kartlar icinde,tutuluyor mu?

kutusu duruyor işyerinde, bakar yazarım tam modeli, ama sandisk iyi markadır alanında...
  • quote:

kutusu duruyor işyerinde, bakar yazarım tam modeli, ama sandisk iyi markadır alanında...

eywallah hocam,peki 1gb performansından memnun musun?BEnde almayi dusunuyorumda 1gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummer_987

quote:

arkadaşım d600 için compact flash kart değil secure digital kart alacaksın ama micro modeli olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

arkadaşım d600 için compact flash kart değil secure digital kart alacaksın ama micro modeli olacak

hocam secure ve micro olmasi sart mi? digerleri calismiyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.